Dodaj do ulubionych

moje piersi!!!!!!!!!

02.06.05, 22:19
ROSNĄ I ROSNĄ!!!! Minęły cztery miesiace ciąży a ja zaraz będę musiała po raz
drugi zmieniać rozmiar biustonoszy. W swoją miseczkę C nie wciskałam się po
1,5 miesiąca a teraz już z D wyrastam!!! Wam też tak rosną???? Co będzie w 9
miesiącu!!! Już siebie wyobrażam .... Hahaha
Obserwuj wątek
    • madziagirl Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 07:18
      wczoraj byłam kupować mój trzeci już w tej ciąży biuistonosz - Pani w sklepioe
      była w taaaaaaaaaaaaakim szoku że piersi mogą aż tak urosnąć - pyta się mnie
      jaki miała pani rozmiar przed ciążą no to ja mowie 75 A . ona tak patrzy i
      patrzy i mowi to wie pani co to teraz zaczniemy chyba juz D szukać. Na
      szczescie D był za duży i weszłam jeszcze w miseczkę C Ufffff mam jeszcze jakis
      zapas smile)smilesmilesmile
    • rzasia Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 08:20
      Mnie tam się podoba to rośnięcie piersi, tylko żeby nie bolały.
      Zawsze miałam zbyt małe i przez to mnóstwo kompleksów. Teraz są akuratne. Żeby
      jeszcze chciały zostać takie po porodzie no i karmieniu, ale co wtedy będzie to
      już sobie wyobrażam.
      • naturella Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 09:25
        Mnie troszkę urosły, ale nie zmieniłam stanika, nadal jest dobry. Zresztą nie
        chciałabym większych, mam B, niekiedy C i mi to pasujesmile
        • budzik11 Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 09:40
          Mnie też prawie nie urosły, staniki mam nadal te same i ciągle pasują.
          • swietlik111 Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 09:44
            a mi urosły już z B do D smile)) i rosną nadal, niedługo chyba takie"namioty" jak
            moja babcia będę nosić wink
            • kocia_kotna Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 13:10
              Z mojego małego A w ciągu pierwszego półtora miesiąca mam D. Teraz stanęło. I
              nic. I cisza. I nie rosną.
    • basik20 A jak reagują wasi mężowie?? 03.06.05, 15:07
      Mój jest zachwycony!!!
    • delta.x Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 16:44
      A mnie prawie nic nie urosły sad, ani w pierwszej ciąży ani w tej. Troszkę są
      większe i jestem zadowolona choć z tego, bo miałam bardzo małe ale moje
      dotychczasowe staniki w rozmiarze A nadal pasują, po prostu są bardziej
      wypełnione.
      • anulla1 Re: moje piersi!!!!!!!!! 03.06.05, 18:05
        A mnie cholera rosną i rosną, nie dość że juz nie mogę znaleźć fajnych staników
        i w 2/3 letnich bluzeczek sie nie mieszcze, albo mi sie marszczą paskudnie, tak
        mi jest cieżko na sercu : )))
        • moniqua79 Re: moje piersi!!!!!!!!! 04.06.05, 09:18
          Anulla u mnie to samo!

Rosna i rosna - dzis ide kupic jakis stanim w nowym rozmiarze bo z wszystkich
          starych moje piersi normalnie sie "wylewaja".

Najgorsze jest to ze bluzki letnie tez musze wymienic, nie mowiac o bluzkach z
          kolnierzykiem do pracy.

Ponoc moga jeszcze urosnac przy karmieniu uncertain ...no czas pokaze jak bardzo duzy
          biust moge miec wink, obecnie na 100% miska C, przed ciaza B

pzdr
          monika
    • madziagirl Re: moje piersi!!!!!!!!! 04.06.05, 10:54
      buuuu a te biustonosze dobrze podtrzmujace biust i na szerokich ramiączkach -
      są takie wielkie i nieseksowne i takie wogle nie kobiece sadsadsad

ja niestety prawie wogole biustonosza nie zdejmuje - tylko pod prysznic -
      poprostu jest mi za ciężko
      • madziagirl Re: moje piersi!!!!!!!!! 04.06.05, 10:58
        aha no i mam jeszcze jeden problem - prawa piers jest gigantyczna - a lewa o
        polowe mniejsza - zawsze tak miałam - przy rozmiarze A ta mała była prawie
        niewidoczna, teraz znacznie urosła ale niestety tej dużej już nie dogoni - taka
        juz moja uroda -
        • basik20 Re: moje piersi!!!!!!!!! 04.06.05, 13:02
          Ja też tylko kapię się bez stanika. Śpię już w nim conajmniej 2 mies bo po
          prostu leżąc na boku ciążyły mi. W sumie miseczka C przed ciąża nie była taka
          mała ale E mi się już chyba nie bedzie podobała. Już D miseczki mają jak
          spadochrony a co dopiero później. Mojej siostrze najbardziej urosły w 9 mies
          już nie wspomnę co było po porodzie. Oj oj....
    • ciapek7 Re: moje piersi!!!!!!!!! 04.06.05, 15:45
      ja należę do tych, które uważają, że mają za duże, a teraz... sad jedyne co mnie
      jakoś podtrzymuje na duchu, to myśl, że to wszystko dla dobra dziecka się
      dzieje. Kupiłam sobie wczoraj biustonosz mamabel czyli rosnący i pani w sklepie
      powiedziała, że powinien mi starczyć do końca. Mam nadzieję , że ten rozmiar 75
      D wystarczy rzeczywiście...
    • ariana1 Re: moje piersi!!!!!!!!! 05.06.05, 10:37
      He, he... A ja naiwna sądziłam,że jak w pierwszej ciąży mi dużo mi nie urosły,
      to teraz też nie. Ale jakoś staniki zaczęły mnie dziwnie uciskać, no i wczoraj
      byłam zmuszona kupić sobie dwa nowe 80B. A w domu okazało się,ze jeden z nich
      to nawet C i pasuje!
      • swietlik111 Re: moje piersi!!!!!!!!! 05.06.05, 17:32
        a moje rosną i rosną i nie przestają sad już mi to ludzie nawet mówią wink przed
        ciążąmiałam B, a teraz pewien czas chodziłam już w D, ostatnio kupiłam jakiś
        stanik w nieokreślonym rozmiarze wink tani był, nie wiem co to za firma ani jaki
        rozmiar, cieszyłam się, bo miał jeszcze trochę zapasu smile) niestety nie starczył
        on na długo, minęły 3 tygodnie a ja zapinam go już na ostatnie zapinki i na
        dodatek zaczynają mi się piersi z tego wylewać i co robić??? Teraz to już nie
        wiem jaki rozmiar kupię, słyszałam że jest jakieś DD, albo E...? Hmmm...
        • mrowka75 Re: moje piersi!!!!!!!!! 12.06.05, 21:07
          Moje były 75A. zawsze trochę miałam kompleksu w tym temacie że małe. dzisiaj
          kupiłam 70 D ale tak właściwie to dobry jest 75 C - ale cholerka mi też ciągle
          rosną
          nie było tak w pierwszej ciąży. Tylko mój mąz jest happy - ale coż na razie
          może tylko popatrzeć - bo jeszcze nie możemy się kochać - ciągle incydentalnie
          plamię przez łożysko prawdopodbnie.
          Pozdrawiam
          tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
          • jolanta8 Re: moje piersi!!!!!!!!! 12.06.05, 22:02
            mnie z miseczki B urosły do D ale nie płaczę z tego powodu wręcz odwrotnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka