mareike1 08.06.05, 15:38 pewnie to było ... chcę kupić smoczek taki do butelki co to super naśladuje pierś, ze dziecko musi się troszkę natrudzić etc gdzie go dostać i czy ma jakąś nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: smoczek 08.06.05, 15:41 ja miałam Avent, ale nie wiem czy o to chodzi ten jest anatomiczny, i jesli kupisz 0+ będzie miał maleńką dziurke Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: smoczek 08.06.05, 15:52 Ale to chyba chodzi o tą butelkę Habermana czy jakos tak... nie wiem jak to się pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: smoczek 08.06.05, 16:00 no własnie coś takiego wiecie hdzie to dostać??? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: smoczek 08.06.05, 16:01 Jezeli chodzi Ci o butelke Habermana to produkuje ja firma Medela i kosztuje okolo 100 zl. Mozna ja kupic na Podczaszynskiego w siedzibie Intertom -dystrybutora Medeli (ja tam kupilam), sa na allegro. Inne sklepy sa na stronie dystrybutora. Podejrzewam, ze kupisz je rowniez w poradniach laktacyjnych wypozyczahjacych sprzet Medeli i niektorych aptekach i sklepach z akcesoriami medycznymi. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 link 08.06.05, 16:09 www.intertom.com.pl/www.intertom.com.pl/frameset_prod.html Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: link 08.06.05, 17:22 dzieki w/g tej strony nawet w smyku mozna ją kupić nie wiem jak kiedys kobiety radziły sobiie bez forum buzi Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: smoczek 09.06.05, 10:27 To różnie bywa, nawet z tymi cudownymi smoczkami. Np. córeczka mojej kolezanki ssie i z butelki i z piersi (na butelce ma najzwyklejszy smoczek), nie robi jej to różnicy. A mój synek po jednym pociągnięciu z butelki nie chciał juz w ogóle z piersi Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: smoczek 09.06.05, 10:48 Avent są dobre, ale Campol wypuścił teraz nowy model jeszcze lepszy od Aventu (i jest tańszy), to jest model I,II,III przepustowy. Polecany jest przez lekarzy i położne. Niestety trzeba się za nim trochę nabiegać. W "świecie dziecka" nie ma firmy campol ale w "smyku" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rengii Re: smoczek 09.06.05, 11:10 Wczoraj wróciłam ze szpitala (Żelazna w Warszawie) i właśnie tam, w gablotce widziałam takie butelki - zawsze mozna wejśc jako odwiedzająca i kupić u nich. Producent Medela, a wyglada ta butelka jak ta od zaklinaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: smoczek 09.06.05, 11:12 U Was w szpitalu pokazują butelki??? Bo u nas butelka to diabeł i szatan, nie mozna o tym nawet wspominać! Odpowiedz Link Zgłoś