hakdil Re: Lista obecności 11.06.05, 15:51 Jestem również.Termin na niedz.-poniedz.czyli lada dzień.Ale nic sie nie dzieje.A moja kolezanka urodzila 9.06.,tydz.temu jadłysmy lody,a wczoraj ją odwiedzilam i poryczałam sie ze wzruszenia!Juz tuli swego syneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
romilka a gdzie mamagocha ?? 11.06.05, 18:14 odezwij sie kochana bo nie ma cie na liscie obecnosci!!Zaraz napiszemy nagane do rodzicow!! Caluski!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: a gdzie mamagocha ?? 11.06.05, 18:56 romi mamagocha zaraz sie pojawi ,miala-relaks w kinie i w kuchni przy poledwiczkach)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: Lista obecności 11.06.05, 18:21 Domek wysprzatany,obiadek ugotowany, zrobilam pyszne ciasto z kremem karpatkowym,truskawkami i galaretka,jestem dzis z siebie dumna , no troche mi mezulek pomagal. Tak ,ze mlody moze sie rodzic,ale chyba dzis tez nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Lista obecności 11.06.05, 18:45 a ja co??? skurcze mam nieregularne czyli norma hehehe ale mam nadzieje ze te nieregularne robia mi dobra robote i jak juz odejdą wody to rozwarcie bedzie duze)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Lista obecności 11.06.05, 19:19 Dzięki dziewczynki za troskę Jeszcze mam mały dołek po wczorajszej wizycie u gina, po badaniu źle się czuję. Qrcze chyba mi coś uszkodziłą( Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Lista obecności 11.06.05, 19:21 nie ,pod koniec ciąży tak bywa,badania są bolesne i moga pojawic sie bole brzucha/// Odpowiedz Link Zgłoś
nonu Jestem... 12.06.05, 09:13 i coraz gorzej sie czuję, nawet psychika mi siada. U nas w szpitalu czeka sie do 10 dni po terminie. Jak tak dalej pójdzie, to najwcześniej urodzę ok. 26 czerwca. Co prawda piękna pogoda się szykuje, ale na plażę się nie wybieram, bo Greenpeace jeszcze wepchnie mnie do wody... (to tak a propos nie słabnącego apetytu) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia niedziela 12 czerwca 12.06.05, 09:37 No i dziś też nigdzie się nie wybieram... A miałam nadzieję, ze trafi na dzień wolny od pracy (mój mąż jedzie 1 h i 40 minut do domu...) Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:39 Ja już nawet nie wpisuję się ,że jestem,bo jeszcze tydzień na pewno (z USg termin w piątek)a może i dwa( z OM na 25 czerca). Ciążę mam donoszoną już jakiś czas,ale wszystko w porządku ,więc mam czekać na akcję. Z tym donoszeniem to różnie bywa,bo lekarze najprawdopodobniej określają to przez wymiary dziecka,a to że duże nie znaczy że dojrzałe. Poprzedniej ciąży miałam prowokację w 39 tc,bo dziecko było donoszone,a mała miała cechy wcześniacze. I tak pewno będę jedną z ostatnich( src="lilypie.com/days/050626/0/0/1/+10" Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:42 jestem,ale to chyba moje ostatne godziny od wczoraj od godz. 21 gdzies czuje skurcze silniejsze intensywniejsze prawie regulane,przeszly teraz na kilka godzin córcia czeka na powrot tatusia z rajdu i siostry z wizyty u babci i chyba sie dzisiaj bedzie pchac,no moze jutro ale to juz lada chwila czuje to po kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:58 Jestem ,obecna i w calosci czyli 2w1 *Filipek* dzis 39 tydzien rozpoczynam Odpowiedz Link Zgłoś
nonu do ewucha28 12.06.05, 11:45 No tak ewucha... bo oczy calego forum zwrocone sa w Twoja strone)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: do ewucha28 12.06.05, 12:11 Widzę,że powstaje klub kibica ewuchy....hihihi. Ewcia czekamy z niepokojem Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: do ewucha28 12.06.05, 13:01 hehehe klub klubem,ale czlonkinie klubu i tak wczesniej lądują na porodowce a ja juz wiecznie w ciąży bede chodzila hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: do ewucha28 12.06.05, 14:29 to ja będę chyba najwytrwalszym fanem, bo nie rychło urodzę. A kto wie może jeszcze kilka się przyłączy))) Chcę czy nie, muszę czekać do 19.06, bo 18 mam spotkanie z developerem - bedą nam pokazywać nasze mieszkanko. A ja muszę je zobaczyć i sprawdzić czy mi wszystko budują jak trzeba))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: do ewucha28 13.06.05, 06:27 poniedzialek, 13 czerwiec.... no dzis chyba nie chcialabym urodzic... choc w sumie wszytsko mi juz jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
nonu Re: Lista obecności 13.06.05, 08:50 Ja, jako druga niezmordowana. Dzisiaj obudziłam się zapuchnięta jak buldożer. Dobrze, że ktoś wymyślił kosmetyki)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 09:39 No i muszę jechać na KTG. Myslałam, że mnie to ominie, że juz urodze, ale nic z tego Jutro mój termin porodu, wspomnienie bł.Michała Kozala - pasowałoby, zeby mój Michałek jutro wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
paulla981 Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 09:57 jestem,jestem,mam wrażenie że zawsze tu będę. Wczoraj na kontroli w szpitalu okazało się ża dzidzia ma juz ok.4000g,mało wód płodowych i starzejące sie łożysko no i nie chce wychodzić-nic dobrego,możliwe że się to skończy cc.Dzisiaj idziemy do gina, ustalić czy oksy,czy cc,czy dalej czekamy-tylko na co?dzidzia rośnie!Coraz bardziej się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:00 To czemu dziecko nie chce wychodzic??? Warunki mu się pogarszają, a siedzi wytrwale. nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
paulla981 Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:45 ja tez tego nie rozumiem,tłumacze mu żeby wychodził-ale mnie nie słucha. A czy to prawda że jak łożysko jest już od jakiegoś czasu dojrzałe a później starzejące się to później jest problem z urodzeniem go w całości w dobrym stanie i najczęściej kończy się to łyżeczkowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:52 To jak Cię teraz dziecko już nie słucha, to co dopiero bedzie potem...) Nic nie słyszałam o związku trudności z urodzeniem łozyska z jego stanem. raczej słyszałam, że jest to sprawa indywidualna dla każdej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
atatar Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 15:31 Jejku termin miałam na 11.06 a ja nadal w jednym kawałku. Chyba za wygodny ten apartamencik mam... Skarbie wychodź !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 10:31 jestem zrobiłam dzisiaj ostatnie badanie krwi mam nadzieje... policzylam dzisiaj ze jak przenoszę o dwa tygodnie to mogę urodzić nawet 8 lipca !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 10:50 Mnie też to przenoszenie przeraża. Ale u mnie nawet te dwa tygodnie nie zahaczą o lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 12:00 Cześć dziewczynki) piękny dzień, słoneczko świeci)) Dziatki nasze kochane, świat jest taki śliczny! Pakujcie manatki i do wyjścia proszę!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 12:03 Jestem i popieram goche nie chce byc nie uprzejma ale 'wynocha z mojego brzucha'-chce cie juz przytulic i calowac,calowac,calowac...... nakrzyczalam na niego moze wyjdzie i sie odgryzie Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 13:52 No jestem... ale ledwo sieeedzę...... nie! nie mam skurczy... najadłam się truskawek i zakąsiłam 4 kotletami jajecznymi... Ostatnio dokucza mi kręgosłup i miednica, jak chwilę posiedzę albo poleżę to nie mogę się ruszyć. Brzuch napina się i jest twardy jak skała ale boleć nie boli... cieszyc się czy płakać? .... bo chyba znów upały idą! znowu będę puchnąć i turlać się? Jeśli o łożysko chodzi (któras z Was pytała...) to ważne jest aby po porodzie położna nie wyciągała go siłą za pępowinę. U mnie właśnie tak zrobiła kazała przeć, pociągnęła i łożysko nie urodziło się całe - trzeba było łyżeczkować (choć to nie jest aż tak nieprzyjemne, mnie nie bolało, w ogóle nic mnie wtedy nie obchodziło już tylko moje dziecko). Teraz już spróbuję zaprotestować... Nie wiem jak ma się do tego stan łożyska, moje jest podobno "piękne" jak mówi lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
anulka1976 Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 14:13 też się z początkiem tygodnia melduję - wciąż cała i wciąż oczekująca........ Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 14:31 oj.... przepraszam, łożysko to nie w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 07:19 u mnie dzis wielkie odliczanie sie zaczyna... 10 dni do terminu... 10... Odpowiedz Link Zgłoś
nonu Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:13 A ja znowu druga, jak w "Nic śmiesznego". U mnie 2 dni do terminu, dzisiaj ide na ktg, wlasnie się szykuję. See ya około południa. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:26 do zobaczenia mam nadzieje ze z dobrymi wiesciami))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:51 i ja się melduję za chwilę jednak idę do gina na wizytę zobaczymy co powie, chociaż.... w obecnej sytuacji dobrze by było abym rodziła dzisiaj albo dopiero w sobote mąż ma w czwartek i w piatek egzaminy panstwowe z angielskiego, jednego z nich nie mozna przelożyć, a chcemy razem rodzic, jestem dobrej mysli ze się wstrzelimy jakos... a dzisiejsza noc koszmar nie spałam od 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia sen nocny 14.06.05, 09:59 Z tym niespaniem to mnie też wkurza. Chciałabym się jak najbardziej wyspać, bo wiem, ze potem, przy noworodku nie ma na to szans, no i trzeba mieć siły do porodu, a tu taka kicha. tylko, ze ja mam odwrotnie: zasnąć to jeszcze zasnę. ale budzę się o 3ciej i koniec spania Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: sen nocny 14.06.05, 10:45 A właśnie, sen! Dużo o tym piszą w różnych art. i tu często się z tym spotykam. Zastanawiam się jak to jest, bo ja nadal jak suseł o każdej porze dnia i nocy, głowa do poduchy i chrap. Na bezsenność cierpiałam przed ciążą i możę teraz nardabiam. Czy i mnie dopadnie bezsenność, czy mam szanse na wysypianie sie aż do końca ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
atatar 14 czerwca - 3 dni po terminie 14.06.05, 11:12 Jestem dziś po wizycie u gin. i tyle mi powiedziała że rozwarcie 1,5 cm (przy drugim dziecku), brzuch obniżony, szyjka skrócona, popukała mi dziecko po głowie i odesłała do domu... Kazała dużo chodzić. Ile jeszcze dni będzie na minusie ?? Dzidzia wychodź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: 14 czerwca - 3 dni po terminie 14.06.05, 11:50 jestem ,juz nie licze ile po terminie wg.II optymistycznego to tylko 6 dni po..jutro szpital Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 10:20 Jeeestem... ale coś dziś mnie głowa boli... Odpowiedz Link Zgłoś
paulla981 Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 10:38 dalej obecna, idę dzisiaj do gina Odpowiedz Link Zgłoś
jancze Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 15:27 Ja też jestem, w bibliotece, przy internecie. Na spacery się nie czuję, ale zrobiłam dzis zakupy, byłam w administracji, odebrałam wyniki badań i jutro idę do lekarza. A wiecie, że morfologię mam teraz najlepszą w porównaniu z całą ciążą, kiedy, to wciąż brałam żelazo i inne specyfiki! Choć juz żelaza nie biorę ani nic specjalnego, i choć norma już powinna być niższa, to ja mam lepsze wyniki niż wcześniej. Tylko nie wiem, kiedy się doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 15:36 ja nigdy nie brałam żelaza raz tylko gin mi zalecił profilaktycznie żebym piła kinder biovital z żelazem i na jednej butelce się skończło, wogóle tylko Elevit łykałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: 22.06 ("dzis jest pelnia, niech sie spelnia.. 22.06.05, 09:26 o boziu wy chyba wszystkie juz urodzilyscie Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Lista obecności 14.06.05, 15:30 Oj dziewczy...każda w koncu urodzi.Ja jak juz byłam w szpitalu po 20 godzinach skurczy krzyzowych poszłam pod prysznic i taka ulaga...wróciłam na salę i mówie tak "oj pusciliby mnie do domu..weszłabym do wanny i od razu by mi przeszło..."rozśmieszyłam tym strasznie kobitki "przeszłoby-mówia-tego juz się nie cofnie, to przejdzie dopiero 'po'") Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Jancze sie pojawila ;) 14.06.05, 15:40 ja jestem oczywiscie zawsze na posterunku!! jancze-umowilas sie z jakas polozna z brodnowskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 06:06 wlasnie, juz polowa czerwca, czy juz polowa z nas urodzila? ja nadal w pakiecie... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nonu Re: czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 08:04 Ja za Jolą...)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 08:06 )))))))))))))) ale i tak bedziesz przede mna... Odpowiedz Link Zgłoś
atatar 15 czerwiec - Wszytkiego naj naj wszystkim Jolciom 15.06.05, 08:09 Na posterunku zgłasza się przeterminowana o 4 dni czerwcówka - obym się nie załapała na lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: 15 czerwiec - Wszytkiego naj naj wszystkim Jo 15.06.05, 08:12 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dziekuje za pamiec! tak bym chciala, zeby ten maly wiercipieta zrobil mi niespodzianke i raczy sie dzis pojawic na swiecie... marzenia scietej glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 15 czerwca 15.06.05, 09:19 i jestem dziewczyny rodzą aż miło popatrzeć a ja sobie jeszcze pochodzę a co!!! urodzę nastolatkę a na allegro wystawie te wszystkie pieluchy dla "pospieszalskich" Odpowiedz Link Zgłoś
romilka 15 czerwca -romilka obecna ;) 15.06.05, 09:34 Jestem jestem!!Dzis przyjezdza do mnie mamusia wiec moze wnuczus bedzie juz chcial wyjsc...hahahah Marzenia,te duze i te malenkie.... *Filipek* Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: 15 czerwca -ja też:)) 15.06.05, 10:30 Jestem, jestem))))))))) A gdzie mamalgosia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Lista obecności 15.06.05, 10:34 muszę dziś popracować trochę, więc nie będę tak gadatliwa jak ostatnio) Jestem wściekła, bo nie ma nic gorszego jak informatyk "podrasuje program".....brrrr, nic z tego nie rozmiem i komp mi się grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Lista obecności 15.06.05, 12:35 Jestem.Tez mam dzis prackę do napisania.Moze jakas chetna chce za mnie napisać cos o tozszmości Polaków)? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek czerwiec, 16... 16.06.05, 06:00 i nastal dzien kolejny.. a juz myslalam, ze maly zrobi niespodzianke mamusi i pokaze sie na mamine imieniny... ale ma to gdzies... chyba po tacie ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jimg Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 06:42 cześć melduję się i ja chociaż po wczorajszej wizycie u lekarza myslałam, że mnie już dzisiaj nie będzie Ginka powiedziała, .że lada chwila Szymon przyjdzie na świat i prawdopodobnie nastąpi to wcześniej niż planowanego 24.06. NIE MOGĘ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 08:22 Ja też nei mogę uwierzyć, że kolejny dzień, a ja ciągle z brzuchem Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 09:26 oczywiście jestem nie opuszczę Was tak zdecydowało moje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 12:21 No coz jestem i ja i powiem szczerze, ze w obecnej sytuacji (maz jest caly opuchniety i walczy ze zebem) to juz mlodego nie popedzam i niech poczeka chociaz do terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 05:59 No, ja juz jestem, u nas około 6 rano, a u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 06:26 u mnie 23:28 dokladnie... czyli tak naprawde jeszcze 16sty, ale czuje sie juz w 17stym jak jestem na forum... hehe ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rene41 Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 06:55 Tak patrze ze nietylko ja niemoge spac o tej godzinie hihihi. Jeszcze jestem z wami i chyba posiedze do konca czerwcamoja dziecinka jest uprciuszkiem i niechce zmienic lokalu zamieszkania i nic jej nieprzekonuje (spacery,sprzatanie,zakupy a nawet sexik) Wiec zostaje nam jedynie czekac czekac. Renata (usg 18.06 OM 22.06) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 08:17 Ja też już jestem) Został mi tydzień do terminu..... Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 08:46 Ja też jestem.Po wizycie i po KTG -czekamy.Jeszcze z tydzień,bo szyjka wciąż się skraca i jest zamknięta. A PAula187 chyba rodzi,wczoraj miała mieć cc jakby nie poszło po oksytocynie.Może dziś będzie od niej jakaś wiadomość???? Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 09:50 jestem jutro 18 czerwca tez się urodziłam 18 tyle ze innego miesiąca... mpozę jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek czerwiec 18sty... 18.06.05, 06:53 a my nadal na podwojnym posterunku.............. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 08:22 Cześć Jolu) Ja też nadal tu...... Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 10:06 witam panie ))) i ja jestem pomimo moich planow porodowych na sobote.... przeczytalam w poscie koral ze na starynkiewicza tlok wiec moze to lepiej...?? Odpowiedz Link Zgłoś
romilka czerwiec 18sty... 18.06.05, 10:32 Jestem ale....dostalam strasznego uczulenia na brzuchu,takie malutkie czerwone krostki i nie wiem co to jest (mam nadzieje ze nie cholestaza).Zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze wyszlam ze szpitala. a tak na marginesie to szpitale sa przepelnione tzn porodowki, w brodnowskim zatrzesienie rodzacych i juz od kilku dni~!! nie wiem jak to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
romilka A co z nonu,mamaaga5,zarazmamusia... 18.06.05, 10:39 gdzie sie dziewczyny podzialy??? dosc czesto do nas zagladaly,prawda??Pocahontas tez?? odezwijcie sie dziewczynki!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: A co z nonu,mamaaga5,zarazmamusia... 18.06.05, 18:25 Nonu dawno urodziła) Zarazmamusia też chyba już urodziła??? Pocachontas zniknęła prawie trzy tygodnie temu Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomieszało 18.06.05, 21:47 i juz sama nie wiem, czy nonu już urodziła, czy nie(( Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 22:01 chyba tak, ona miala termin jakos na poczatek czerwca... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 22:05 a ja bym chciala urodzic jutro, w niedziele, to bylaby moja 3 rocznica pobytu w tym smiesznym kraju... noale w sumie do kazdej daty jakas tam filozofie moge sobie dorobic ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 23:44 jatez chce jutro - pierwsza rocznica slubu Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 19.06.05, 05:29 no to pogratuluje ci choc pierwszej rocznicy slubu... jak jeszcze nie moge pogratulowac dzieciaczka ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek czerwiec 19sty. 19.06.05, 07:10 a tak poza tym, zaczynamy nowy dzien))))))))))))) kogos ubylo? Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 16:38 zrobiliśmy niezłą wycieczkę po warszawie, w factory podłożyli bombe i nas wyproszono, potem jeszcze oblecieliśmy inne miejsca jak sie coś u mnie ruszy too będzie pieknie jak mnie odeslą ze starynkiewicza, kurcze to była moja z większycjh obaw... qychodzi na to ze wrzesień był wyjątkowy miłosny Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha 19 czerwca 19.06.05, 09:32 Jestem) Trochę niewyspana bo wczoraj mężowi po butelce wina zachciało się grać na gitarce...hihihi... dawno nie grał i widzę, ze wraca do formy i chyba się rozluźnił) Też z niepokojem czeka na godzinę W! Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: 19 czerwca 19.06.05, 09:50 jestem pomimo moich i jak się okazuje tylko moich planów do porodu wczoraj nie doszło przede mną 5 dni do terminu uda się? czy zostane przeterminowanką? Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: 19 czerwca 19.06.05, 12:20 5 dni to szmat czasu) Napewno urodzimy w terminie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 06:47 nawet nie chce tegocyfrowo zapisywac bo az sie sama nadziwic nie moge ze to juz tak daleko... witam, witam kolejny dzien... w pakiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 08:52 Cześć Jolu, I jak zwylke ja wciąż jestem(( Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 09:28 witajcie Jolu Gosiu dzien dobry oto jestem nierozdwojona Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:09 Ja też wciąż czekam!I efektywnie sprawdzam pozostałe szpitale po doznaniach Pauli.Kurcze,5 dni przed terminem zmieniać szpital??!!!A ile wątpliwości???!!! Ale KTG musi być podpięte.Skądinąd nie dawało mi to spokoju już trzy miesiące temu,tylko położna nakłamała,że jest to KTG podłączane i mnie uspokoiła.A teraz nerwówka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:12 Nie wolno nam się denerwować, nie teraz!!! Choć sama jestem chodzącą derilką. Nie mogę się dodzwonić do mojej położnej. Pewnie przyjmuje poród i dlatego nie odbiera ale ja już siedzę jak na szpilkach!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:13 Nie wolno nam się denerwować, nie teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 10:22 no to ja tez... i nie strasz lipcem jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 10:39 Jaki lipiec przeciez my jutro badz pojutrze urodzimy, przeciez umawialysmy sie na ta pelnie.Ale wczoraj po trzech telefonach po rzad czy urodzilam,moja irytacja osiagnela punkt kulminacyjny i sie wyzylam na biednej przyjaciolce,pozniej przeprosilam,ale i tak bylo mi glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 13:43 za tydzień i kilka godzin Marysia będzie miała miesiącNiby wszyskie czerwcówki,a jaka róznica....szkoda,że wszyskie nie mogłysmy urodzic w ciagu jednego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 13:47 o matko rozmaita rzeczywiście jak ten czas leci zaraz będziesz miała nastolatkę też myslę o Marysi dla swojje pieszczoszki albo o Helnce podobno straszne spryciule te Helusie Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda osiem dni do lipaca..... 22.06.05, 11:42 ))No mam nadzieję,że się nacieszę każdym dnim z Marysieńką zanim będzie nastolatką.Tymi jej minkami i w ogóle.A tymaczasem za tydzień kończy miesiąc,a za trzy juz nie będzie noworodkiem.Oj tak tak ale ten czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 13:15 Cześć dziewczynki... jakoś mi dziś nie do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 13:37 dzisiaj peełnia, pamietajcie 1 pelnia 2 sex 3 autosugestia musi się udać!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 15:22 A mnie się wydaje,że księżyc w pełni zagląda mi przyez okno od przedwczoraj w nocy.Czy to m,ożliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś