Dodaj do ulubionych

Lista obecności

• hakdil Re: Lista obecności 11.06.05, 15:51
      Jestem również.Termin na niedz.-poniedz.czyli lada dzień.Ale nic sie nie
      dzieje.A moja kolezanka urodzila 9.06.,tydz.temu jadłysmy lody,a wczoraj ją
      odwiedzilam i poryczałam sie ze wzruszenia!Juz tuli swego syneczka!
      • romilka a gdzie mamagocha ?? 11.06.05, 18:14
        odezwij sie kochana bo nie ma cie na liscie obecnosci!!Zaraz napiszemy nagane
        do rodzicow!! smile

Caluski!!
        • ewucha28 Re: a gdzie mamagocha ?? 11.06.05, 18:56
          romi mamagocha zaraz sie pojawi ,miala-relaks w kinie i w kuchni przy
          poledwiczkachwink))))
      • lesia28 Re: Lista obecności 11.06.05, 18:21
        Domek wysprzatany,obiadek ugotowany, zrobilam pyszne ciasto z kremem
        karpatkowym,truskawkami i galaretka,jestem dzis z siebie dumna , no troche mi
        mezulek pomagal. Tak ,ze mlody moze sie rodzic,ale chyba dzis tez nic z tego.
        • ewucha28 Re: Lista obecności 11.06.05, 18:45
          a ja co??? skurcze mam nieregularne czyli norma hehehe ale mam nadzieje ze te
          nieregularne robia mi dobra robote i jak juz odejdą wody to rozwarcie bedzie
          duzewink))))))
    • mamagocha Re: Lista obecności 11.06.05, 19:15
      Jestem jestem smile))
      I wciąż 2 w 1sad
      • mamagocha Re: Lista obecności 11.06.05, 19:19
        Dzięki dziewczynki za troskęsmile
        Jeszcze mam mały dołek po wczorajszej wizycie u gina, po badaniu źle się czuję.
        Qrcze chyba mi coś uszkodziłąsad(
        • ewucha28 Re: Lista obecności 11.06.05, 19:21
          nie ,pod koniec ciąży tak bywa,badania są bolesne i moga pojawic sie bole
          brzuchauncertain///
          • jola-kropek Re: Lista obecności 12.06.05, 09:00
            dzien kolejny rozpoczety... smile
    • nonu Jestem... 12.06.05, 09:13
      i coraz gorzej sie czuję, nawet psychika mi siada. U nas w szpitalu czeka sie
      do 10 dni po terminie. Jak tak dalej pójdzie, to najwcześniej urodzę ok. 26
      czerwca. Co prawda piękna pogoda się szykuje, ale na plażę się nie wybieram, bo
      Greenpeace jeszcze wepchnie mnie do wody... (to tak a propos nie słabnącego
      apetytu)
    • mamalgosia niedziela 12 czerwca 12.06.05, 09:37
      No i dziś też nigdzie się nie wybieram... A miałam nadzieję, ze trafi na dzień
      wolny od pracy (mój mąż jedzie 1 h i 40 minut do domu...)
      • renste Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:39
        Ja już nawet nie wpisuję się ,że jestem,bo jeszcze tydzień na pewno (z USg
        termin w piątek)a może i dwa( z OM na 25 czerca).
        Ciążę mam donoszoną już jakiś czas,ale wszystko w porządku ,więc mam czekać na
        akcję.
        Z tym donoszeniem to różnie bywa,bo lekarze najprawdopodobniej określają to
        przez wymiary dziecka,a to że duże nie znaczy że dojrzałe.
        Poprzedniej ciąży miałam prowokację w 39 tc,bo dziecko było donoszone,a mała
        miała cechy wcześniacze.
        I tak pewno będę jedną z ostatnichsad(
        src="lilypie.com/days/050626/0/0/1/+10"
        • ewucha28 Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:42
          jestem,ale to chyba moje ostatne godzinywink od wczoraj od godz. 21 gdzies czuje
          skurcze silniejsze intensywniejsze prawie regulane,przeszly teraz na kilka
          godzin córcia czeka na powrot tatusia z rajdu i siostry z wizyty u babci i
          chyba sie dzisiaj bedzie pchac,no moze jutro ale to juz lada chwila czuje to po
          kościach.wink
          • romilka Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 10:58
            Jestem ,obecna i w calosci czyli 2w1 wink

*Filipek*

dzis 39 tydzien rozpoczynam wink
            • mamagocha Re: niedziela 12 czerwca 12.06.05, 12:09
              Jestem i wciąż w zestawiesmile)))
          • nonu do ewucha28 12.06.05, 11:45
            No tak ewucha... bo oczy calego forum zwrocone sa w Twoja stronesmile))
            • mamagocha Re: do ewucha28 12.06.05, 12:11
              Widzę,że powstaje klub kibica ewuchy....hihihi.
              Ewcia czekamy z niepokojemsmile
              • ewucha28 Re: do ewucha28 12.06.05, 13:01
                hehehe klub klubem,ale czlonkinie klubu i tak wczesniej lądują na porodowce a
                ja juz wiecznie w ciąży bede chodzila hihihihih
                • mamagocha Re: do ewucha28 12.06.05, 14:29
                  to ja będę chyba najwytrwalszym fanem, bo nie rychło urodzę. A kto wie może
                  jeszcze kilka się przyłączysmile)))

Chcę czy nie, muszę czekać do 19.06, bo 18 mam spotkanie z developerem - bedą
                  nam pokazywać nasze mieszkanko. A ja muszę je zobaczyć i sprawdzić czy mi
                  wszystko budują jak trzebasmile)))
                  • jola-kropek Re: do ewucha28 13.06.05, 06:27
                    poniedzialek, 13 czerwiec.... no dzis chyba nie chcialabym urodzic... choc w
                    sumie wszytsko mi juz jedno...
    • nonu Re: Lista obecności 13.06.05, 08:50
      Ja, jako druga niezmordowana. Dzisiaj obudziłam się zapuchnięta jak buldożer.
      Dobrze, że ktoś wymyślił kosmetykismile))
    • mamalgosia poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 09:39
      No i muszę jechać na KTG. Myslałam, że mnie to ominie, że juz urodze, ale nic z
      tegosad
      Jutro mój termin porodu, wspomnienie bł.Michała Kozala - pasowałoby, zeby mój
      Michałek jutro wyszedł...
      • paulla981 Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 09:57
        jestem,jestem,mam wrażenie że zawsze tu będę. Wczoraj na kontroli w szpitalu
        okazało się ża dzidzia ma juz ok.4000g,mało wód płodowych i starzejące sie
        łożysko no i nie chce wychodzić-nic dobrego,możliwe że się to skończy cc.Dzisiaj
        idziemy do gina, ustalić czy oksy,czy cc,czy dalej czekamy-tylko na co?dzidzia
        rośnie!Coraz bardziej się boję...
        • mamalgosia Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:00
          To czemu dziecko nie chce wychodzic??? Warunki mu się pogarszają, a siedzi
          wytrwale. nie rozumiem
          • paulla981 Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:45
            ja tez tego nie rozumiem,tłumacze mu żeby wychodził-ale mnie nie słucha. A czy
            to prawda że jak łożysko jest już od jakiegoś czasu dojrzałe a później
            starzejące się to później jest problem z urodzeniem go w całości w dobrym stanie
            i najczęściej kończy się to łyżeczkowaniem?
            • mamalgosia Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 10:52
              To jak Cię teraz dziecko już nie słucha, to co dopiero bedzie potem...smile)
              Nic nie słyszałam o związku trudności z urodzeniem łozyska z jego stanem. raczej
              słyszałam, że jest to sprawa indywidualna dla każdej kobiety
      • atatar Re: poniedziałek, 13 czerwca 13.06.05, 15:31
        Jejku termin miałam na 11.06 a ja nadal w jednym kawałku. Chyba za wygodny ten
        apartamencik mam... Skarbie wychodź !!!!!!!
    • mareike1 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 10:31
      jestemsmile
      zrobiłam dzisiaj ostatnie badanie krwi mam nadzieje...
      policzylam dzisiaj ze jak przenoszę o dwa tygodnie to mogę urodzić nawet 8
      lipca !!!!!!!
      • mamalgosia Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 10:50
        Mnie też to przenoszenie przeraża. Ale u mnie nawet te dwa tygodnie nie zahaczą
        o lipiec
        • mamagocha Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 12:00
          Cześć dziewczynkismile)
          piękny dzień, słoneczko świecismile))

Dziatki nasze kochane, świat jest taki śliczny! Pakujcie manatki i do wyjścia
          proszę!! smile))
          • ewucha28 Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 12:03
            jestem;-/////
          • romilka Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 12:03
            Jestem i popieram goche wink
            nie chce byc nie uprzejma ale 'wynocha z mojego brzucha'-chce cie juz przytulic
            i calowac,calowac,calowac......
            nakrzyczalam na niego moze wyjdzie i sie odgryzie wink
            • koleandra Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 13:52
              No jestem... ale ledwo sieeedzę...... nie! nie mam skurczy... najadłam się
              truskawek i zakąsiłam 4 kotletami jajecznymi...
              Ostatnio dokucza mi kręgosłup i miednica, jak chwilę posiedzę albo poleżę to
              nie mogę się ruszyć. Brzuch napina się i jest twardy jak skała ale boleć nie
              boli... cieszyc się czy płakać? .... bo chyba znów upały idą! znowu będę
              puchnąć i turlać się?

Jeśli o łożysko chodzi (któras z Was pytała...) to ważne jest aby po porodzie
              położna nie wyciągała go siłą za pępowinę. U mnie właśnie tak zrobiła sad kazała
              przeć, pociągnęła i łożysko nie urodziło się całe - trzeba było łyżeczkować
              (choć to nie jest aż tak nieprzyjemne, mnie nie bolało, w ogóle nic mnie wtedy
              nie obchodziło już tylko moje dziecko). Teraz już spróbuję zaprotestować...
              Nie wiem jak ma się do tego stan łożyska, moje jest podobno "piękne" jak mówi
              lekarz smile
              • anulka1976 Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 14:13
                też się z początkiem tygodnia melduję - wciąż cała i wciąż oczekująca........
              • koleandra Re: 13 czerwca poniedziałek 13.06.05, 14:31
                oj.... przepraszam, łożysko to nie w tym wątku sad
                • jola-kropek czerwiec 14sty... 14.06.05, 07:15
                  a my nadal tutaj smile kto jeszcze?
                  • jola-kropek Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 07:19
                    u mnie dzis wielkie odliczanie sie zaczyna...smile
                    10 dni do terminu...
                    10...
                  • nonu Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:13
                    A ja znowu druga, jak w "Nic śmiesznego". U mnie 2 dni do terminu, dzisiaj ide
                    na ktg, wlasnie się szykuję. See ya około południa.
                    • jola-kropek Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:26
                      do zobaczeniasmile mam nadzieje ze z dobrymi wiesciamismile)))))))))
                      • mamalgosia Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:33
                        Ja też się melduję
                        • mareike1 Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 09:51
                          i ja się meldujęsmile za chwilę jednak idę do gina na wizytę zobaczymy co powie,
                          chociaż.... w obecnej sytuacji dobrze by było abym rodziła dzisiaj albo dopiero
                          w sobote mąż ma w czwartek i w piatek egzaminy panstwowe z angielskiego,
                          jednego z nich nie mozna przelożyć, a chcemy razem rodzic, jestem dobrej mysli
                          ze się wstrzelimy jakos... smile
                          a dzisiejsza noc koszmar nie spałam od 3
                          • mamalgosia sen nocny 14.06.05, 09:59
                            Z tym niespaniem to mnie też wkurza. Chciałabym się jak najbardziej wyspać, bo
                            wiem, ze potem, przy noworodku nie ma na to szans, no i trzeba mieć siły do
                            porodu, a tu taka kicha. tylko, ze ja mam odwrotnie: zasnąć to jeszcze zasnę.
                            ale budzę się o 3ciej i koniec spaniasad
                            • mamagocha Re: sen nocny 14.06.05, 10:45
                              A właśnie, sen!
                              Dużo o tym piszą w różnych art. i tu często się z tym spotykam. Zastanawiam się
                              jak to jest, bo ja nadal jak suseł o każdej porze dnia i nocy, głowa do poduchy
                              i chrap. Na bezsenność cierpiałam przed ciążą i możę teraz nardabiam.
                              Czy i mnie dopadnie bezsenność, czy mam szanse na wysypianie sie aż do końca ciąży?
                              • atatar 14 czerwca - 3 dni po terminie 14.06.05, 11:12
                                Jestem dziś po wizycie u gin. i tyle mi powiedziała że rozwarcie 1,5 cm (przy
                                drugim dziecku), brzuch obniżony, szyjka skrócona, popukała mi dziecko po
                                głowie i odesłała do domu... Kazała dużo chodzić. Ile jeszcze dni będzie na
                                minusie ?? Dzidzia wychodź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • ewucha28 Re: 14 czerwca - 3 dni po terminie 14.06.05, 11:50
                                  jestem ,juz nie licze ile po terminie wg.II optymistycznego to tylko 6 dni
                                  po..jutro szpitalwink
                                  • ewucha28 ewucha- 6 dni po terminie 14.06.05, 11:51
                                    jestem.
                                    • mamagocha Re: ewucha- 6 dni po terminie 14.06.05, 11:51
                                      Bidulkasmile
                        • mamagocha Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 10:08
                          Jestem smile)))))
                          Nonu, powodzeniasmile
                          • koleandra Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 10:20
                            Jeeestem... ale coś dziś mnie głowa boli... sad
                        • paulla981 Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 10:38
                          dalej obecna, idę dzisiaj do gina
                          • jancze Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 15:27
                            Ja też jestem, w bibliotece, przy internecie. Na spacery się nie czuję, ale
                            zrobiłam dzis zakupy, byłam w administracji, odebrałam wyniki badań i jutro idę
                            do lekarza. A wiecie, że morfologię mam teraz najlepszą w porównaniu z całą
                            ciążą, kiedy, to wciąż brałam żelazo i inne specyfiki! Choć juz żelaza nie
                            biorę ani nic specjalnego, i choć norma już powinna być niższa, to ja mam
                            lepsze wyniki niż wcześniej.
                            Tylko nie wiem, kiedy się doczekam.
                            • mamagocha Re: czerwiec 14sty... 14.06.05, 15:36
                              ja nigdy nie brałam żelaza raz tylko gin mi zalecił profilaktycznie żebym piła
                              kinder biovital z żelazem i na jednej butelce się skończło, wogóle tylko Elevit
                              łykałam.
                        • atatar Re: czerwiec 14sty... 16.06.05, 11:27
                          Dopisuje się...
                        • tysia41 Re: czerwiec 14sty... 22.06.05, 01:07
                          JESTEM
                          • lesia28 22.06 ("dzis jest pelnia, niech sie spelnia...") 22.06.05, 09:14
                            Jestem
                            • lesia28 Re: 22.06 ("dzis jest pelnia, niech sie spelnia.. 22.06.05, 09:26
                              o boziu wy chyba wszystkie juz urodzilysciesad
    • guleranda Re: Lista obecności 14.06.05, 15:30
      Oj dziewczy...każda w koncu urodzi.Ja jak juz byłam w szpitalu po 20 godzinach
      skurczy krzyzowych poszłam pod prysznic i taka ulaga...wróciłam na salę i mówie
      tak "oj pusciliby mnie do domu..weszłabym do wanny i od razu by mi
      przeszło..."rozśmieszyłam tym strasznie kobitki "przeszłoby-mówia-tego juz się
      nie cofnie, to przejdzie dopiero 'po'"smile)
      • romilka Jancze sie pojawila ;) 14.06.05, 15:40
        ja jestem oczywiscie zawsze na posterunku!!

jancze-umowilas sie z jakas polozna z brodnowskiego??
        • jola-kropek czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 06:06
          wlasnie, juz polowa czerwca, czy juz polowa z nas urodzila? wink
          ja nadal w pakiecie...
          pozdrawiam!
          • nonu Re: czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 08:04
            Ja za Jolą...smile))
            • jola-kropek Re: czerwiec, 15, 2005 :) juz polowa miesiaca... 15.06.05, 08:06
              smile)))))))))))))) ale i tak bedziesz przede mna...
              • atatar 15 czerwiec - Wszytkiego naj naj wszystkim Jolciom 15.06.05, 08:09
                Na posterunku zgłasza się przeterminowana o 4 dni czerwcówka - obym się nie
                załapała na lipiec...
                • jola-kropek Re: 15 czerwiec - Wszytkiego naj naj wszystkim Jo 15.06.05, 08:12
                  smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  dziekuje za pamiec!
                  tak bym chciala, zeby ten maly wiercipieta zrobil mi niespodzianke i raczy sie
                  dzis pojawic na swiecie...
                  marzenia scietej glowy...
    • mareike1 15 czerwca 15.06.05, 09:19
      i jestem smile dziewczyny rodzą aż miło popatrzeć a ja sobie jeszcze pochodzę a
      co!!! urodzę nastolatkę a na allegro wystawie te wszystkie pieluchy
      dla "pospieszalskich" wink
      • romilka 15 czerwca -romilka obecna ;) 15.06.05, 09:34
        Jestem jestem!!Dzis przyjezdza do mnie mamusia wiec moze wnuczus bedzie juz
        chcial wyjsc...hahahah
        Marzenia,te duze i te malenkie....

*Filipek*
        • mamagocha Re: 15 czerwca -ja też:)) 15.06.05, 10:30
          Jestem, jestemsmile)))))))))
          A gdzie mamalgosia???
          • mamalgosia Re: 15 czerwca -ja też:(( 15.06.05, 11:26
            jestem, nie ma obaw
    • mamagocha Re: Lista obecności 15.06.05, 10:34
      muszę dziś popracować trochę, więc nie będę tak gadatliwa jak ostatniosmile)
      Jestem wściekła, bo nie ma nic gorszego jak informatyk "podrasuje
      program".....brrrr, nic z tego nie rozmiem i komp mi się grzejesad
    • guleranda Re: Lista obecności 15.06.05, 12:35
      Jestem.Tez mam dzis prackę do napisania.Moze jakas chetna chce za mnie napisać
      cos o tozszmości Polakówsmile)?
      • jola-kropek czerwiec, 16... 16.06.05, 06:00
        i nastal dzien kolejny.. a juz myslalam, ze maly zrobi niespodzianke mamusi i
        pokaze sie na mamine imieniny... ale ma to gdzies... chyba po tacie ... hehe wink
        • jimg Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 06:42
          cześć smile
          melduję się i ja chociaż po wczorajszej wizycie u lekarza myslałam, że mnie już
          dzisiaj nie będzie smile
          Ginka powiedziała, .że lada chwila Szymon przyjdzie na świat i prawdopodobnie
          nastąpi to wcześniej niż planowanego 24.06. smile
          NIE MOGĘ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ!!
          Pozdrawiam smile
        • mamalgosia Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 08:22
          Ja też nei mogę uwierzyć, że kolejny dzień, a ja ciągle z brzuchem
        • mareike1 Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 09:26
          oczywiście jestem smile nie opuszczę Was tak zdecydowało moje dziecko wink
        • mamagocha Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 09:29
          Jestem smile)))
          I chyba długo będęsad
        • lesia28 Re: czerwiec, 16... 16.06.05, 12:21
          No coz jestem i ja i powiem szczerze, ze w obecnej sytuacji (maz jest caly
          opuchniety i walczy ze zebem) to juz mlodego nie popedzam i niech poczeka
          chociaz do terminu.
          • jola-kropek czerwiec 17sty.... 17.06.05, 05:54
            kto jeszcze? smile)))))))))
            • mamalgosia Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 05:59
              No, ja juz jestem, u nas około 6 rano, a u Ciebie?
              • jola-kropek Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 06:26
                u mnie 23:28 dokladnie... czyli tak naprawde jeszcze 16sty, ale czuje sie juz w
                17stym jak jestem na forum... hehe smile)))))))))))
                • rene41 Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 06:55
                  Tak patrze ze nietylko ja niemoge spac o tej godzinie hihihi.
                  Jeszcze jestem z wami i chyba posiedze do konca czerwcamoja dziecinka
                  jest uprciuszkiem i niechce zmienic lokalu zamieszkania
                  i nic jej nieprzekonuje (spacery,sprzatanie,zakupy a nawet sexik)
                  Wiec zostaje nam jedynie czekac czekac.
                  Renata (usg 18.06 OM 22.06)
                  • mamagocha Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 08:17
                    Ja też już jestemsmile)
                    Został mi tydzień do terminu.....
                    • renste Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 08:46
                      Ja też jestem.Po wizycie i po KTG -czekamy.Jeszcze z tydzień,bo szyjka wciąż
                      się skraca i jest zamknięta.
                      A PAula187 chyba rodzi,wczoraj miała mieć cc jakby nie poszło po
                      oksytocynie.Może dziś będzie od niej jakaś wiadomość????
                      • mareike1 Re: czerwiec 17sty.... 17.06.05, 09:50
                        jestem smile jutro 18 czerwca tez się urodziłam 18 tyle ze innego miesiąca...
                        mpozę jutro...
    • guleranda Re: Lista obecności 17.06.05, 10:21
      Jestem....
      • atatar 17 czewiec - 6 dni po 17.06.05, 11:11
        i nadal dotrzymuje Wam towarzystwa
        • jola-kropek czerwiec 18sty... 18.06.05, 06:53
          a my nadal na podwojnym posterunku..............
          • mamagocha Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 08:22
            Cześć Jolusmile)
            Ja też nadal tu......
            • mareike1 Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 10:06
              witam panie smile))) i ja jestem pomimo moich planow porodowych na sobote....
              przeczytalam w poscie koral ze na starynkiewicza tlok wiec moze to lepiej...??
              • romilka czerwiec 18sty... 18.06.05, 10:32
                Jestem ale....dostalam strasznego uczulenia na brzuchu,takie malutkie czerwone
                krostki i nie wiem co to jest
                (mam nadzieje ze nie cholestaza).Zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ze wyszlam
                ze szpitala.
                a tak na marginesie to szpitale sa przepelnione tzn porodowki, w brodnowskim
                zatrzesienie rodzacych i juz od kilku dni~!!
                nie wiem jak to bedzie...
                • romilka A co z nonu,mamaaga5,zarazmamusia... 18.06.05, 10:39
                  gdzie sie dziewczyny podzialy???
                  dosc czesto do nas zagladaly,prawda??Pocahontas tez??

odezwijcie sie dziewczynki!!
                  • mamagocha Re: A co z nonu,mamaaga5,zarazmamusia... 18.06.05, 18:25
                    Nonu dawno urodziłasmile)
                    Zarazmamusia też chyba już urodziła???
                    Pocachontas zniknęła prawie trzy tygodnie temusad
                    • mamagocha chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomieszało 18.06.05, 21:47
                      i juz sama nie wiem, czy nonu już urodziła, czy niesad((
                      • jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 22:01
                        chyba tak, ona miala termin jakos na poczatek czerwca...
                        • jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 22:05
                          a ja bym chciala urodzic jutro, w niedziele, to bylaby moja 3 rocznica pobytu w
                          tym smiesznym kraju...
                          noale w sumie do kazdej daty jakas tam filozofie moge sobie dorobic smile)))))))))
                          • lesia28 Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 18.06.05, 23:44
                            jatez chce jutro - pierwsza rocznica slubu
                            • jola-kropek Re: chyba mnie się z tego wszystkiego coś pomiesz 19.06.05, 05:29
                              no to pogratuluje ci choc pierwszej rocznicy slubu... jak jeszcze nie moge
                              pogratulowac dzieciaczka wink)))))))))))))))))
                              • jola-kropek czerwiec 19sty. 19.06.05, 07:10
                                a tak poza tym, zaczynamy nowy dziensmile)))))))))))))
                                kogos ubylo?
                                • mamagocha Re: czerwiec 19sty. 19.06.05, 09:33
                                  Cześć Jolusmile)))))))))))
                • mareike1 Re: czerwiec 18sty... 18.06.05, 16:38
                  zrobiliśmy niezłą wycieczkę po warszawie, w factory podłożyli bombe i nas
                  wyproszono, potem jeszcze oblecieliśmy inne miejsca jak sie coś u mnie ruszy
                  too będzie pieknie jak mnie odeslą ze starynkiewicza, kurcze to była moja z
                  większycjh obaw...
                  qychodzi na to ze wrzesień był wyjątkowy miłosnysmile
    • guleranda Re: Lista obecności 18.06.05, 10:52
      jestem z Marysią na rękusmile)
      • mamagocha 19 czerwca 19.06.05, 09:32
        Jestemsmile)
        Trochę niewyspana bo wczoraj mężowi po butelce wina zachciało się grać na
        gitarce...hihihi... dawno nie grał i widzę, ze wraca do formy i chyba się
        rozluźniłsmile)
        Też z niepokojem czeka na godzinę W!
        • mareike1 Re: 19 czerwca 19.06.05, 09:50
          jestem pomimo moich i jak się okazuje tylko moich planów do porodu wczoraj nie
          doszłowink przede mną 5 dni do terminu uda się? czy zostane przeterminowanką?
          • mamagocha Re: 19 czerwca 19.06.05, 12:20
            5 dni to szmat czasusmile)
            Napewno urodzimy w terminie!
            • jola-kropek czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 06:47
              nawet nie chce tegocyfrowo zapisywac bo az sie sama nadziwic nie moge ze to juz
              tak daleko...
              witam, witam kolejny dzien... w pakiecie...
              • mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 08:52
                Cześć Jolu,
                I jak zwylke ja wciąż jestemsad((
                • mareike1 Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 09:28
                  witajciewink
                  Jolu Gosiu dzien dobrysmile oto jestem nierozdwojona
                  • renste Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:09
                    Ja też wciąż czekam!I efektywnie sprawdzam pozostałe szpitale po doznaniach
                    Pauli.Kurcze,5 dni przed terminem zmieniać szpital??!!!A ile wątpliwości???!!!
                    Ale KTG musi być podpięte.Skądinąd nie dawało mi to spokoju już trzy miesiące
                    temu,tylko położna nakłamała,że jest to KTG podłączane i mnie uspokoiła.A teraz
                    nerwówka.
                    • mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:12
                      Nie wolno nam się denerwować, nie teraz!!!
                      Choć sama jestem chodzącą derilką. Nie mogę się dodzwonić do mojej położnej.
                      Pewnie przyjmuje poród i dlatego nie odbiera ale ja już siedzę jak na
                      szpilkach!!!!!!!!!!!
                    • mamagocha Re: czerwiec dwudziesty... 20.06.05, 10:13
                      Nie wolno nam się denerwować, nie teraz!!!
    • mamagocha dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 10:18
      Wpisuję się i dziśsad
      • jola-kropek Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 10:22
        no to ja tez... i nie strasz lipcem jeszcze.... sad
        • lesia28 Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 10:39
          Jaki lipiec przeciez my jutro badz pojutrze urodzimy, przeciez umawialysmy sie
          na ta pelnie.Ale wczoraj po trzech telefonach po rzad czy urodzilam,moja
          irytacja osiagnela punkt kulminacyjny i sie wyzylam na biednej
          przyjaciolce,pozniej przeprosilam,ale i tak bylo mi glupio.
      • mareike1 Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 13:21
        i ja jestem wciąż smile)
        • guleranda Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 13:43
          za tydzień i kilka godzin Marysia będzie miała miesiącsmileNiby wszyskie
          czerwcówki,a jaka róznica....szkoda,że wszyskie nie mogłysmy urodzic w ciagu
          jednego tygodnia
          • mareike1 Re: dziewięć dni do lipaca..... 21.06.05, 13:47
            o matko rozmaita rzeczywiście jak ten czas lecismile zaraz będziesz miała
            nastolatkęsmile
            też myslę o Marysi dla swojje pieszczoszki albo o Helnce podobno straszne
            spryciule te Helusie smile
            • guleranda osiem dni do lipaca..... 22.06.05, 11:42
              smile))No mam nadzieję,że się nacieszę każdym dnim z Marysieńką zanim będzie
              nastolatką.Tymi jej minkami i w ogóle.A tymaczasem za tydzień kończy miesiąc,a
              za trzy juz nie będzie noworodkiem.Oj tak tak ale ten czas leci...
              • mamagocha 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 13:15
                Cześć dziewczynki... jakoś mi dziś nie do śmiechusad
                • mareike1 Re: 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 13:37
                  dzisiaj peełnia, pamietajcie
                  1 pelnia
                  2 sex
                  3 autosugestia

musi się udać!!!!!!!!!!
                  • renste Re: 8 dni do lipaca ale dziś rodzimy!!! 22.06.05, 15:22
                    A mnie się wydaje,że księżyc w pełni zagląda mi przyez okno od przedwczoraj w
                    nocy.Czy to m,ożliwe???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka