vsa 11.08.06, 23:08 W moim Polonezie bardzo szybko migają mi kierunkowakazy i awaryjne. Co może być tego przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: Bardzo szybko migają kierunkowskazy 11.08.06, 23:14 vsa napisał: > W moim Polonezie bardzo szybko migają mi kierunkowakazy i awaryjne. Co może > być tego przyczyną? Tylko w jedny kierunku - jedna z zarowek w kierunkowskazach spalona. Niezaleznie od kierunku - prawdopodobnie uszkodzony przekaznik kierunkowskazow. Wymiana praktycznie w kazdym warsztacie. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
thefect Re: Bardzo szybko migają kierunkowskazy 15.08.06, 13:34 Potwierdzam, ale wymienić to można samemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vsa Re: Bardzo szybko migają kierunkowskazy 15.08.06, 21:16 Gdzie to się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
vsa Re: Bardzo szybko migają kierunkowskazy 29.08.06, 15:08 No czemu nie chcecie mi pomóc???????? Odpowiedz Link Zgłoś
vsa Re: Bardzo szybko migają kierunkowskazy 29.08.06, 15:10 A dodam jeszcze że rozładowywuje mi się akumulator. Na postoju. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś