kika_kika 19.06.05, 19:24 Znalazłam na ich stronie www.vox.pl piękne mebelki ale... nie ma cen - czy to dlatego, żeby nie odstraszyć klienta?? są cudne! (magellan, imperium) ehhh czy orientujecie się w tym temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliaa Re: vox?? drogie to?? 19.06.05, 20:47 kika niestety ale vox jest drogi Jesli chcesz sie przekonac jakie sa ceny to zamow u nich on-line katalog w miare szybko wysylaja. Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: vox?? drogie to?? 20.06.05, 06:26 w kilku sklepach inter sa te mable, ze canami - wysokimi! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: vox?? drogie to?? 20.06.05, 08:15 no już własnie się dowiedziałam i.... żeluje włosy bo od godziny stoja mi na baczność łózeczko 600, komoda 1000, szafa 1200... ehhh w ikei podobno są nowe mebelki i nawet fajnie wyglądają - białe drzwi a blaty są ciemniejsze - sosnowe bejcowane czy jakoś tak.. sa na stronie ale.... strona ikei nie działa Dam znać - jak będzie ktoś zainteresowany - przykładowa cena: szafa 140cm - 399zł Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: vox?? drogie to?? 20.06.05, 09:13 kika mi strona ikei działa spróbuj wejśc jeszczer raz. rzeczywsicie teraz jest przecena w ikei ja byłam ostatnio juz dwa razy bo meblujemy mieszkanko i wciaz sa potrzebne rózne "pierdołki" i mozna cos fajnego wyszukac, ale radze Ci poczekac do piatku czyli 24 czerwca wtedy ma byc "mega wyprzedaż" tylko przez ten jeden dzień moze wtedy bedzie mozna kupic cos jeszcze taniej Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: vox?? drogie to?? 20.06.05, 12:41 No tak, mnie kiedys Vox tez interesował, dopóki ceny nie zobaczyłam Odpowiedz Link Zgłoś