guleranda 27.06.05, 18:51 Pisałam do hayet smsa,ale się nie odzywa.Pokahontas też nie widać juz chyba z miesiąc.Terminy juz im minęły.Wiecie co moze się dzieać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzala04 Re: Hayet,Pocahontas...gdzie jesteście? 27.06.05, 19:01 Właśnie, gdzie te stare forumowiczki się zapodziały?? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Hayet,Pocahontas...gdzie jesteście? 28.06.05, 00:06 No właśnie, co się z nimi stało? Patrząc na wątek z aktualnymi terminami - "ciężarówek" ubywa, ale jest kilka mam o których ślad zaginął, a które pojawiały się dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Hayet,Pocahontas...gdzie jesteście? 28.06.05, 03:03 Małgosia też wspominała, że Pocahontas zniknęła. Nie miała żadnych wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda hayet jeszcze 2w1 28.06.05, 13:28 Napisałam do Hayet smska i Amina jeszcze jest w brzuszku,ale jutro idzą do szpitala i w tym tygodniu pewnie nastapi rozwiązanieMacie wszystkie przesłane pozdrowienia i całuski. Trzymaj się Hayet!!! Odpowiedz Link Zgłoś