smeagoul 30.06.05, 20:30 Wyjeżdżam za chwilę nad morze,(1.07-11.07.2005. dokładnie do Mielna. Mam nadzieję, że pogoda dopisze a maluszek i ja nawdychamy sie jodkuCzy może któras z Was też będzie w pobliżu?? Pozdrawiam i życze udanych urlopów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9617 Re: Nad Morze:) 30.06.05, 20:41 ale masz super,ja też chce Zyczę Ci pięknej pogody i udanego urlopu Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: Nad Morze:) 30.06.05, 21:22 Ale masz super!!! Wypocznij i życzę pięknej pogody. Ja już po wakacjach Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Nad Morze:) 30.06.05, 21:29 Ja właśnie wróciłam z Władka. Super było Miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Nad Morze:) 30.06.05, 22:25 Baw sie dobrze bo ja dopiero wyjezdzam na dwa tygodnie 22 lipca... ale poleniuchuje... Pieknej pogody!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaps7 Re: Nad Morze:) 01.07.05, 23:41 Witam, a może ktoś ma chęć na pobyt w kołobrzegu. Posiadam do wynajęcia mieszkanie 3-pokojowe od 1 do końca sierpnia.Cena -20 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
klaps7 Re: Nad Morze:) 01.07.05, 23:41 Witam, a może ktoś ma chęć na pobyt w kołobrzegu. Posiadam do wynajęcia mieszkanie 3-pokojowe od 1 do końca sierpnia.Cena -20 zł od osoby. jest to nowe mieszkanie, tylko kredyt troszkę nas przerósł i przed przyjściem maluszka na świat staramy się jakoś wyprostować finanse. Odpowiedz Link Zgłoś
klaps7 Re: Nad Morze:) 01.07.05, 23:46 Witam, a może jest ktoś chętny na przyjazd do kołobrzegu. posiadamy 3-pokoje mieszkanie do wynajęcia. mieszkanie jest nowe, tylko kredyt nas troszkę przerósł i przed przyjściem maluszka na świat chcemy wyprostowac finanse.wolne od 1 do końca sierpnia, cea za osobę 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Nad Morze:) 12.07.05, 21:20 Witajcie! własnie wróciłam! Dzieki Wam dziewczyny za życzenia dotyczące dobrej pogody- urlop udał sie bajecznie! a pogoda tak piekna że wogóle wracac mi sie nie chciało. Jesli tylko w przyszłym roku nie będzie jakichś przeciwskazań to znów zabiorę moje bobo nad morze) Wszystkim pozostałym równiez życzę udanych i słonecznych urlopów! Ania i bobo Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Nad Morze:) 13.07.05, 22:33 Bardzo sei ciesze ze udal Ci sei urlop... faktycznie pogoda do pozazdroszczenia. Powiedz gdzie bylas i na ile sobie pozwolilas na plazy... opalanie??? Kapiele??? Ja wyjezdzam za tydzien i planuje kupic mocnijesze filtry i parasol, ale mysle z eprzy takiej pogodzie nie wytrzymam i bede sie kapac... musze o tym pogadac tez z moja gin... pozdrawiam, a za rok to koniecznie z maluszkami na wczasy... Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Nad Morze:) 13.07.05, 23:10 hej! co do siedzenia na plazy to nawet 3-4 godziny ale miałam na strój ubraną białą luźną tetrową bluzeczke, tak że opaliłam sobie buzię, ręce i nogi a brzusio został nie opalony a bialy kolor bluzki odbijał promienie słoneczne co sprawiło że brzuch się wogóle nie nagrzewał. Filtr maiałam tylko 8 i jak dla mnie to było wystarczające. Oczywiście jak było bardzo upalnie to rozkładałam sobie na piasku zwykły deszczowy parasol i chowałam pod nim głowę i ręce. Od kilku miesiecy wreszcie poleżałam sobie na brzuchu) uprzednio kopałam w piasku dołek na brzuszek tak by nic nie uwierało dzidzi, a na ręcznik w miejscu dołka kładłam pieluszke, by bajbuskowi nie było zimno W końcu trzeba sobie jakoś radzic hehe! Odpoczełam za wszystie czasy i naładowałam sobie akumulatorki Baw się równie dobrze jak ja i życze równie udanej pogody. Aha co do kąpieli to sobie ją podarowałam bo w Mielnie woda Bałtyku miała aż 12 stopni brrr o zgrozo. Nie dało się wogóle wejść Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Nad Morze:) 13.07.05, 23:32 Dziekuje bardzo za pelna informacje... mam tez taka bluzeczke, zatem ja zabiore... zaby nie nagrzewac brzuszka, natomiast mam nadzieje ze woda bedzie cieplejsza )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś