vikiko 07.07.05, 20:33 m-c temu byłam na USG i lekarz z całą pewnością stwerdził,że będziemy mieli synka a dzisiaj z całą pewnością wyparł się,że tak powiedział gdyż ewidentnie zobaczył dziewczynkę tak więc jednak będziemy mieli córeczkę)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza34 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 22:22 może on sam nadal do końca nie wie , wiec to wcale nie takie pewne jak wam powiedział. Mnie bardzo dobry lekarz w 1-wszej ciąży do końca 8-go miesiąca mówił,ze to dziewczynka, a dopiero w 9-tym powiedział,ze chłopiec ... urodził się chłopiec. W drugiej ciąży robilismy połówkowe w 22 tyg. i lekarz robił nagranie VHS i na kasecie przepięknie było widać ,ze to chłopiec 100 %, tak wpisał na karcie z badania i ... urodził się chłopiec. Wszystko chyba zależy od ułożenia dziecka i doświadczenia lekarza. Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
goshas3 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 12:35 to rzeczywiście niezły numer! W tę stronę chyba rzadko zdarzają sie pomyłki... No ciekawe czy moja Marcelinka nie okaże sie Marcelem?!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asca25 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 12:45 Już wiele razy słyszałam o pomyłkach w tę stronę również U mnie nie był do końca pewny, że to będzie chłopiec, więc w zasadzie to nie wiem nadal Odpowiedz Link Zgłoś
gardenia76 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 13:02 U mnie było podobnie, w 17tym tyg. zobaczył chłopca, a przedwczoraj dziewczynkę! Ale ja już od dwóch tygodni wiedziałam, że to dziewczynka, bo byłam na usg połówkowym u dr Dudarewicza i on sprawdził bardzo dokładnie. Cieszę się, że teraz się jeszcze dodatkowo potwierdziło! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 15:42 Witaj w klubie. U mnie było identycznie. W 7 tyg. chłopiec na 80 %. A 2 dni temu (20tc)na dwóch różnych - bardzo dobrych usg na 100% nie ma siusiaka ten chłopiec. Więc będzie Amelka. Pozdrawiam tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 15:43 sprostowanie : w 17 tygodniu, a nie w 7. Odpowiedz Link Zgłoś
govanka Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 17:34 Ale byłby numer, gdyby i mój Kajtuś na następnym USG okazał sie Michalinką... a mój nie_mąż wczoraj na zakupach żartował, że jak się lekarz co do płci pomylił, to weźmiemy wszystkie ubranka i paragony i każemy sobie zwrócić pieniądze w ramach reklamacji ... dziwnie by wyglądała Michalinka w tym, co nakupowałam - prawie same samochody, jakieś samolociki, kilka misiów, ale w brązach i beżach... no cóż, nie ma tego dobrego... wtedy by się szaleństwo z różem i kwiatami na śpiochach zaczęło Pozdrawiam K. i Kajuś Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka24 Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.05, 17:44 O kurcze!!!Mam nadzieje ze mój syneczek bedzie syneczkiem Juz sie nastawilam ze bedzie chłopczyk chociaz tatus by nie protestowal gdyby byla córuniaJa mialam robione usg "genetyczne" przez pania profesor wiec mam nadzieje ze pomylki nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-do:vikiko 08.07.05, 20:23 vikiko-proszę o kontakt w sprawie body Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-do:vikiko 10.07.05, 12:33 Natalka napisałam, odbierz pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś