Dodaj do ulubionych

Getry, kominy i....

02.08.05, 11:32
A pamiętacie szał na getry, mojej mamie starczyło ale tylko na 1 fajnego
getra, gdzies sie jeszcze poniewiera, no i te "kominy" nas szyje zamiast
szalika, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr smile
Obserwuj wątek
    • fionna Re: Getry, kominy i.... 03.08.05, 00:51
      Komin sobie sama zrobiłam - naciągało się go aż na głowę - a wcale nie chronił
      przed zimnem - ale się wyglądało prawie jak Stephanie Harper
      • camel_3d a kominiarki? 03.08.05, 20:49
        takie smieszne czapki..polaczenie konina i czapkismile niektore mialy takie
        dlugasme papony i dzieciaki wygladaly jak stado biegajacych plemnikowsmile kiedys
        przywiazalem koleg do lawki w kosciele (kiedy siedzial) i ten pompon mu wisial
        zachecajacosmile myslalem ze sie udusi jak wstalsmile ksiadz za ucho mnie z kosciola
        wyprowadzil...ale wstyd...
        • zuzialalkanieduzia Re: a kominiarki? 03.08.05, 23:57
          nie pamietam zeby mialy pompony.
          te 'kominiarki' co pamietam to mialy daszki i czesc 'komina' mozna bylo albo
          wywinac ponad daszek lub opuscic na twarz i wtedy zostawala tylko dziura na
          twarz.
          w kominiarkach chodzilo chyba 80% mieszkancow mojego miasteczka. mnie to
          ominelo bo mama mi robila dosyc fajne i normalne czapli na drutach, no ale
          komin to mialam obowiazkowo - zolty! a moja kumpela nosila bezowa kominiarke i
          sie z niej nasmiewalam - ale byla okropna smile
          • kanskje Re: a kominiarki? 30.07.06, 17:28
            Mialam komin- rure, mialma tez takie cos z daszkiem do wywijania, getry tez
            mialam, nawet dwie parysmile
        • madziula74 Re: a kominiarki? 05.08.06, 14:23
          no nieźlebig_grin camel całkiem pomysłowy byłeśbig_grin ale się uśmiałam hihihi

ciekawie jakie pomysły miałeś jeszcze
          • camel_3d Re: a kominiarki? 07.08.06, 16:11
            ni kilka pomyslow bylo. na szczescie nie byly grozne. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka