marra1 03.11.05, 10:37 Zauwazyłam, ze od jakichs 3 dni bardzo sie pocę. A nigdy tak nie miałam. Czy to jakiś znak ze Godzina 0 nadchodzi???? (Jestem w 38n tc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swietlik111 Re: POTY - czy to jakis znak 03.11.05, 11:26 ja tak mam od tygodnia, budzę się rano trochę spocona... nie miałam tego wcześniej, ale nie wiem dlaczego tak się dzieje... swietlik (40tc 2dni) Odpowiedz Link Zgłoś
marra1 Re: POTY - czy to jakis znak 03.11.05, 15:35 No prosze, to jestesmy dwie! Kobiety, wiecie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
malooh Re: POTY - czy to jakis znak 03.11.05, 15:38 nie wiem jak z poceniem ale mi jest ostatnio strasznie gorąco.Ale to pewnie przez to całe cielsko,które mnie obrosło Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: POTY - czy to jakis znak 03.11.05, 22:49 a ja od kilku dni budzę się w nocy z kałużą na piersiach i szyi... wstaję, idę pod prysznic a rano budzę się i jest ok. jestem 3 dni po terminie, i dziś usłyszałam, że zero rozwarcia i zero czegokolwiek... niewyróba... pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś
1monika Re: POTY - czy to jakis znak 04.11.05, 06:56 Czesc dziewczyny. Ja mam termin na 6 listopada i juz przestalam szukac u siebie objawow porodowych. Brzuch mam nisko, pobolewa jak na okres, strasznie mi ciezko. Czuje, ze przenosze. Psychika juz mi siada ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś