anja.t 06.01.06, 08:37 Znów ja mam zaczynać dzień? Leniuszki sie zrobiłyście. Jak nastroje z rana? Znów jakies dobre jedzonko na dziś szykujecie? Mi się tej pomidorówki nie udało wczoraj zrobić. O 20 byłam juz padnięta. Ale weekend sie zaczyna i na pewno będę pichcić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: 06.01.06 06.01.06, 09:45 Witam Moja była przepyszzznnnaaaaa, jak pisałam pod wieczór zjadłam pół garnka hihi. A śniadanko zaczęłam od kromeczek chrupiącego chlebka z masełkiem na to pyszny dmuchany serek i jajeczko + majonez poprostu pyyyycccchhhhaaaaaaaaa)) Zapomniałabym dodać jak codzień rankiem herbatka + cytryna + miód mniam, mniam. A dzień zaczęłam sympatycznie, wysłałam męża na szkolenie, zrobiłam śniadanko i odrazu wskoczyłam do kompa aby przywitać się z moimi ulubionymi koleżaneczkami. Mam nadzieje, że reszte dnia upłynie równie pięknie jak SMACZNY poranek Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: 06.01.06 06.01.06, 09:47 hejka kolezanki ja od pol godzinki plotkuje na gadu-gadu z kolega z Polski jego coreczka jest urodzona w maju i wlasnie opowiada jaki z niej uparciuch plany na dzis: fryzjer o 11, podciecie koncowek bo po prostownicy mam strasznie lamliwe kolezanka z kolega o 14 obiadek, ale nie mam jeszcez pojecia co a wieczorek dla nas z mezusiem, w koncu bo od paru dni jestem bardzo zajeta Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Patrycja Ty to masz kondyche:))) 06.01.06, 10:17 Tylko latasz, koleżanki i takie tam. Ja tam też nie leże, no ale Ty... Może to przez to, że nie było Ciebie tyle tygodni i chcesz wszystko nadrobić co? Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: Patrycja Ty to masz kondyche:))) 06.01.06, 10:22 wlasnie pszczolko, wszystko trzeba nadrobic a szczegolnie ze kolezanek mam cale mnostwo, no ale ta najlepsza mieszka przez ulice i pracuje na nocki wiec napewno nie ma mowy o nudzie wlasnie dzwonila abym sie pospieszyla bo sie nudzi, a ja dopiero sniadanko wcinam Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: Dobre śniadanko 06.01.06, 09:50 Podpuściłyście mnie z tym pysznym jedzonkiem już wczoraj, więc zasiadam z mężusiem do super śniadanka, a potem muszę gonić do miasta załatwiać różne rzeczy. Mój pion kierowniczy wyjeżdża w czwartek na narty i wiele mamy jeszcze przed tym urlopem szefa i kierowniczki do zrobienia, więc miłego dnia i pa Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Myszeczko miłe dnia w takim razie życzę:) 06.01.06, 10:16 Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: 06.01.06 06.01.06, 10:30 Witam! Ja sobie wlasnie tez szykuje pyszne sniadanko - grysiczek na mleczku dla mnie i moich maluchow, ten starszy sie wlasnie obudzil, dopiero teraz!!! U mnie zaczynaja dominowac dziwne zestawy jedzeniowe, wczoraj np. frytki z lodami, pyyycha Ciekawe na co sie skusze przy tym grysiczku.... Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Beatko, wczorajszy zestaw SUPER hihi:) 06.01.06, 10:44 A Ja mam ochote na lody i zaraz sobie zjem mniam, mniam A Wam życzę smacznego śniadanka. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Cześć dzieczynki :) 06.01.06, 10:53 Ja dzis mam wreszcie luźniejszy dzień. Właśnie kończę śniadanko i zaraz zabieram się do porządkowania listy wyprawkowej. Jutro wybieramy się do marketów dziecięcych, więc chcę mieć wszystko jak na dłoni spisane )) Ale macie fajne zachcianki Ja jakoś nie mam specjalnych, oprócz tego, ze już wczoraj skrecało mnie za pizzą, którą uwielbiam - więc pożarłm ze smakiem Pozdr, Asia - 22 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Lody w pucharku,posypane czekoladą i rurką-mniam. 06.01.06, 10:55 Ide, bo mam straszną ochote ale tak z rana???? W sumie to już południe - prawda? Jestem usprawiedliwiona hihi. Zaraz wracam, na długo nie znikne)) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 ja po kapieli... 06.01.06, 10:59 juz po kapieli, wysmarowana balsamem na rozstepyteraz lekki makijaz i na podboj miastahihi a dokladnie do kolezanki i do fryzjera wracam popoludniu buzki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Miłych pogaduch Patrycjo:) 06.01.06, 11:03 Wracaj zaraz jak wrócisz)) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Był sobie pucharek z lodami....................... 06.01.06, 11:16 Był pysznyyyyyyyyyy, ale nie przeginam i drugiego nie biorę - choć bardzo bym chciała)) Moze jakiś owoc teraz...? NAWIEDZONA JESTEM hihi. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 5cm:( 06.01.06, 14:01 juz jestem wrocilam od fryzjera i z 1 zamierzonego cm zrobilo sie prawie 5 no ale koncowki podobno mialam straszne, wiec musialam poddac sie temu nie lubianemu przeze mnie podcieciu teraz wloski lsnia i widac poprawe a to najwazniejsze kolej na porzadki i zupke, wymyslilam grochowa na dzis napisze jaka wyszla papatki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Włosy podcięte, ale jeszcze przed Tobą znajomi:) 06.01.06, 14:17 Już nie mogę się doczekać jak zobacze kolejne Twoje zdjęcie z nowymi włoskami A teraz uciekaj robić zupke. Koniecznie napisz jaka wyszła. Ja mam dzisiaj lenia do zupy, po wczorajszej pomidorówce hihi. Jade wieczorkiem na zakupki to pewnie zapodamy sobie na obiadek smaczną ciepłą kajzereczke z masełkiem na to ser żółty i halibucik (moja ulubiona ryba). Śniadanko zjedzone, deserek w postaci pucharka lodów również, soki i owoce na bieżąco, więc dam sobie spokój dzisiaj z gotowaniem. A jutro będe robić gołąbki z włoskiej kapusty - pychotaaaaaaaa)) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Hej kobitki 06.01.06, 14:34 Patrycja ale masz fajnie, fryzjer, znajomi, ja właśnie wróciłam z parcy, gdzie jedna z grup dzieci, które uczę wytrąciła mnie z równowagi i od razu brzuch zaczął mi się stawiać. Ale wieczorkiem odprobię część relaksującą i wybieram się do znajomych "na piwo", które wypije mąż, a ja będę kierowcą A co do smakołyków, to dzisiaj zjem drugą połowę bitej śmietany, tylko najpierw ja ubiję plus lody czywiście. A o włosy zadbam jutro, pasemka + podcięcie, ale tak z 10 cm Pozdrawiam, uciekam do sklepu i biorę się za gotowanie, taki los żony( Odpowiedz Link Zgłoś
agac11 Re: 06.01.06 06.01.06, 14:30 Boże ja tu w pracy głodna a One tak bez litości o smacznym jedzonku piszą.Mniam. Gołąbki z włoskiej kapusty robiłam na święta i już zjedzone, ale są pyszne.A na dziś kapuśniak wczoraj gotowany.Ja żeby zjeść objad muszę gotować wieczorem bo wstaje o 5.00 a w domu jestem około 18.00.Chyba, że mąż coś ugotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t czyli nie jestem sama:) 06.01.06, 14:36 jezu, mam nadzieję, że od lutego to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: czyli nie jestem sama:) 06.01.06, 14:41 Ło matko dziewczyny, jesteście niezniszczalne. Od dzisiaj przestaję narzekać. Tak późno w domku i jeszcze Wam się chce gotować. Podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: czyli nie jestem sama:) 06.01.06, 14:45 No właśnie nie chce mi się, ale czasami muszę. Całe szczęście mąz od czasu do czasu jada w pracy, a dziecko dostaje obiad w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania175 06.01.06-dziś mój synek kończy 2 latka 06.01.06, 14:51 Ale zleciało. I już pokazuje gdzie mama ma dzidzię. Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: 06.01.06-dziś mój synek kończy 2 latka 06.01.06, 14:53 No to śpiewam gromkie "STO LAT" dla dzielnego chłopca i życzę samych uśmiechów na twarzy, także dla mamy Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Sto lat, sto lat niech żyje synek Ani Nam:) 06.01.06, 15:34 Dużo zdrówka życzę i kolorowego dzieciństwa)) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: 06.01.06 06.01.06, 19:43 gdzie sie podzialyscie kolezanki??? ja wrocilam z zakupow jakas godzinke temu ( poniewaz jestem w ciazy dostalam specjalna ksiazeczke z rabatami produktow kosmetycznych i chemicznych no i wyobrazcie sobie ze jest kilka gratis, wybralam sobie super kremik na noc za 16 funtow i krem na rozstepy -6 funtow za free!!!!) pozniej obiadek z mezem a za jakies 20 min przychodza znajomi uff juz jestem zmeczona ale oni bardzo zawsze zajeci dlatego musimy sie dostosowac a bardzo chce sie z nimi spotkac no i znowu nici z wieczoru z mezusiem: no ale sobie nadrobimy bo ma weekend + pon (usg dzidzi) + wtorek (spotkanie z polozna) wolne zatem prawie 4 dni dla nas Milego wieczoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: 06.01.06 06.01.06, 19:55 A ja mówię wam: dobranoc. Idę oglądać dwa ostatnie odcinki pierwszej serii "Gotowych na wszystko" ( ostatnio to mój ulubiony serial))) Trzymajcie się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Kajzereczki z masełkiem i żółtym serem + halibut 06.01.06, 22:08 mniam, mniam - najadłam się bardzo Brzusio pełny, teraz mogę klikać i szukać różności dla siebie i synusia Nie było mnie w domciu od 17-21 więc nie zaglądałam na forum, ale widze, że sporo rozmów było i bardzo dobrze. Tak, więc siedze przy zdjęciach i może uda Mi jeszcze dzisiaj wkleić te z 23tc no i mojego syneczka również A więc działam... Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: 06.01.06 06.01.06, 22:48 Ja juz jestem wykonczona, zaraz wskakuje do lozka Spotkanie z kolezankami sie udalo, nawet dzieciaczki byly grzeczne a byla ich az piatka )) i dwa w brzuszkach. Oj szkoda, ze czesciej sie nie mozemy spotkac w takim gronie. Zycze wszytskim dobrej nocki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Śpijcie wszystkie smacznie 06.01.06, 23:37 Odrobiłam w czytaniu wątek dniowy, bo na więcej nie mam siły. Pracę skończyłam nawet wcześnie, bo koło 18.00, ale trzeba było zrobić jeszcze zakupy, bo w lodówce pusto... no i zeszło nam, ale ugotowałam na jutro pyszny rosołek z warzywkami. Mniam. Jak przyjdę z pracy, będzie na stole Miłych snów. Mysza Ps. Jutro, po południu zjem obiadek i obiecuję że zasiąde do pogaduch, bo już mi b. tęskno!!!! W niedzielę szybciej kończę wykłady, będę więc mogła klikać juz koło 12.00 )) I też wkleję te zaległe zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 DOBRANOC:) Choć Ja jeszcze nie ide:))) 06.01.06, 23:51 Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś