Dodaj do ulubionych

10.02.06 - już prawie weekend!!!!

10.02.06, 08:28
Cześć dzewczęta! Ja dziś w rewelacyjnym humorze. Dlatego że dziś ostatni
dzień tygodnia. I jeszcze dlatego że udzielił mi się humor z wczorajszego
wieczora. Byłam wczoraj w końcu na "Tylko mnie kochaj". Szłam z nastawieniem,
że film taki sobie ale się uhahałam strasznie. Na prawdę się odstresowałam.
Jak macie jakąś handrę to polecamsmile
Obserwuj wątek
    • magdacz1 Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 08:41
      Witam i ja po średnio przespanej nocy!!

Też się cieszę, że to już prawie weekend, bo mój kochany mąż w końcu wróci na
      te dwa dni do domku (chociaż tyle, w poniedziałek znów wyjazd, buuu).
      Pogoda średnio zachęca do spacerków, ale zrobię sobie mały do rodziców, no i
      jakieś zakupy bo w lodówce "wiatr hula".
      Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego dnia
      Magda
    • topola4 Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 08:47
      Ja też mam dzisiaj super humor. Po ostatnich dołach to miła odmiana. Zaraz
      wezmę się za małe sprzątanie. Może upiekę jakieś ciasto. Przymierzam się do
      tego już od dwóch tygodni, ale ponieważ siedzę w domu na L4 to wydaje mi się,
      że mam tyyyle czasu i że ze wszystkim zdążę.
      Życzę miłego dnia
      • o_tuska Re: 10.02.06 - hello moje miłe Panie ;) 10.02.06, 09:30
        Jak widzę kto rano na forum zagląda temu dobry humor służy big_grin
        I dobrze, nie ma to jak pozytywne nastawianie.
        Chyba znalazłam sposób na zaparcia!!! ale o tym w osobnym wątku bo nie wiem czy
        wszystkie czytają ten codzienny.
        Muszę sie pochwalić, ze dobry humor to również efekt jutrzejszych planów
        walentynkowych - mąż mnie porywa i nawet nie wrócimy do domu na noc (hoteliksmile
        Ehhhh! pięknie na dworze zasypało nas znowu-mieszkam pod lasem więc widoki
        cudne a z dojechaniem różnie ale ja tylko spaceruje wokół domu z pasiną.
        no a teraz idę na herbatkę.
        • megan7 Re: 10.02.06 - hello moje miłe Panie ;) 10.02.06, 10:47
          Też się cieszę na ten weekend, wreszcie trochę więcej czasu spędzimy razem z M.
          Pogoda super, prawdziwa zima za oknem, trzeba się wybrać na mały spacerek i
          zakupy. Ja się za pieczenie placków nie biorę (choć wypadałoby się kiedyś
          nauczyć), ale zrobię coś dobrego na kolację, może sałatkę.
          o-tuska ale Wam fajnie smile) miłego wypoczynku smile)
          • o_tuska Re: 10.02.06 - hello moje miłe Panie ;) 10.02.06, 10:51
            moją Męża zrobiła sie ostatnio bardzo romantyczna - zawsze pamiętał o kwatach i
            takich tam buziakach ostatnie walentynki minęły jakos tak bez efektów więc
            teraz jako ostatnie chwile we dwoje porywa mnie hihihi- normalnie mnie to
            wzrusza smile i za to go kocham
            Piękny dzionek aha i zrobię dziś ogórkową, którą Męża uwielbia a której aja nie
            umiem gotować hihihi ale będzie wesoło - na szczęście po pracy zawsze
            przychodzi baaardzo głowny
      • maga202 Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 12:15
        Ja też tak mam, też jestem na zwolnieniu i mam na wszystko mnóstwo czasu i dlatego wszystko odkładam na później. Każdą czynność staram się celebrować bo troche się nudzę i w zasadzie czasem odkładam coś po parę dni a nawet tygodni. Ostatnio już drugi tydzień szyję przybornik na ścianę do pokoju mojej Igusi i jeszcze nie jest skończony. Przewijak już uszyłam ale jeszcze mam w planie zrobić jej kilka letnich ażurowych kapelusików na szydełku i włóczkę kupuję juz z miesiąc, mam nadzieję że zdążę.
        Na szczęście męża to mam cały czas pod domem albo w domu bo hoduje ryby a stawy mamy parę metrów od domu.
        Pozdrawiam, życzę miłego weekendu. Magda
    • floraservice Witajcie!! 10.02.06, 11:47
      Bardzo się cieszę, że panuje tu wśród Was dzisiaj dobry nastrój - to sie
      udziela... jakos wrażliwsze jestesmy na nastroje innych czy kie licho?
      Wyspałam się dzis do 9.20... bo jak wyprawiała rodzinkę rańcem z domku zapadłam
      jeszcze w piernaty i odlecialam ... Robie sobie dzisiaj luźniejszy dzień, bo po
      wczorajszym pełnym nerwów, stresu, i bieganiny wieczorem odpadłam na stojaco...
      z bolacym brzuchem...
      Teraz czuje sie znacznie lepiej... a po południu wybieram sie na odwiedziny do
      maleńkiej trzytygodniowej córeczki mojej kolezanki... ale jej dobrze, że jest
      juz po...
      Buziaki słoneczne dla wszystkich.
    • anja.t Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 11:58
      A ja się jeszcze dowiedziałam, ze siostra mojego męża jest w 4tcsmile Ale się
      cieszę, bo trochę się o to starali i ona juz zaczęła mysleć o adopcji. No i
      będziemy mieli dzidziusie z tego samego rokusmile
    • o_tuska Re: 10.02.06 - ogórkowa 10.02.06, 12:40
      Moje drogie udała mie się moja pierwsza w życiu ogórkowa!!!!! Jeszcze kładzione
      kluseczki i obiadek gotowy- pewnie sie dziwicie ale wcześniej nie maiałam czasu
      gotować i robiła to moja muśka bo razem mieszkamy a teraz mam okazję się
      podszkolić. Chyba to zwolnienie wyjdzie mi na dobre hihihi
      • floraservice Re: 10.02.06 - ogórkowa 10.02.06, 13:47
        Mniammmmm... aż mi zapachniało ta Twoja ogórkową... szkoda, że moje dzieci nie
        chcą jeść takich kwaśnych zup. Gratuluje serdecznie postępów kuchennych, zawsze
        musi byc ten pierwszy raz... wyjdzie cos dobrego i czlowiek nabiera checi do
        stania przy garach... Gorzej jak trzeba to robic z konieczności...
        A ja własnie dzisiaj nie mam kompletnie pomysłu na obiad... pustka w głowie, a
        dzieci z męzem wracaja okolo 16.00 i trzeba bedzie się pośpieszyć...
        Wymyslcie cos za mnie, please!!!
        • 1979ju Re: 10.02.06 - Witajcie.. 10.02.06, 13:57
          Ja dziś humorek taki "niebałdzo". W nocy obudził mnie ból kości biodrowych, juz
          od kilku dni je "czułam", ale teraz jak pochodze trochę to daja mi sie we znaki..
          No i dziś nawet na lewym boku nie mogłam leżeć, bo mnie dusiło, nie mogłam
          oddychać.. Rany, chyba się sypię sad(
          Ide zrobić pizzę, może to mi humor poprawi.

Miłego dnia. Pozdr, Asia - 27 t.c.
        • magdacz1 Re: 10.02.06 - ogórkowa 10.02.06, 16:06
          A może jakieś placki, ja miałam dzisiaj racuchy z jabłkiem, ale się najadłam,
          pychotka
          Magda
    • kapuhy_a Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 16:19
      ja dziś też w rewelacyjnym humorze...dzisiaj minął mi 25 tydzien od jutra już
      będzie 25,1 no i moja mama ma dzisiaj urodznkismile i w ogóle jakoś tak jestem
      optymistycznie nastawionasmile do świata smile no i ustąpiły mi te upławy,ktore mnie
      tak martwiły...więc spokojnie poczekam do wtorku żeby iśc do lekarki smile ufff...
    • k_maja Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 16:35
      no to i ja się dołączam w tonie radośnie optymistycznym - ferie się zaczęły, a
      po feriach... juz nie wracam do pracy smile)) będę mieć czas wreszcie, żeby
      ponadrabiać forumowe zaległości i zająć się pokoikiem smile pozdrowionka
      kasia
      • aniak-i Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 16:52
        i ja wreszcze dzis mam chwilke spokojusmile ale sie dzis nachodziłam!!!

ogladam i podgladam inne fora i znalazłam kolorowy pokoik dla maluszka.
        wiem ze pszczółka chciała w kubusiasmile
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=27150327&a=36188624
        • aniak-i Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 20:42
          mam "wspomnienia gejszy" zaraz bede ogladacsmile
          Kiedys czytałam ksiazkesmile
          • megan7 Re: 10.02.06 - już prawie weekend!!!! 10.02.06, 20:55
            aniak_i daj czy film Ci się podoba, też mam ochotę go obejrzeć, książkę czytałam
            - super smile)
    • mysza_33 Hej kochane, dobrej nocy... :)))) 10.02.06, 22:10
      ...niedawno przyjechałam z robotki i od razu chciałam się kłaść, ale...
      dorwaliśmy się z mężem do farbek i co wymodziliśmy to Wam jutro lub pojutrze
      opowiem. Teraz już jestem tak padnięta, że aż mi niedobrze... Wózek dziś
      dojechał, ale nie mam sił się nim bawić, co zamierzam robić jutro po południu,
      bo rano od 9.00 mam imprezę służbową i wolna będę dopiero koło 17.00.
      Wszystkim Wam życzę kolorowych, tęczowych snów - u mnie to cudo już jest na
      ścianie... w konciku dla... ale o tym następnym razem wink

Papatki
      Mysza i wiercioszek
      • mysza_33 kąciku, kąciku... kurka, faktycznie... 10.02.06, 22:12
        ... ledwo trzymam się na krześle i a głowa spada na ramiona. Dobrej nocy zatem
        raz jeszcze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka