Dodaj do ulubionych

Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek???

19.02.06, 10:40
bo ja nadal ogladam w sklepach, czytam i szperam w internecie
jakos nie mozemy sie zdecydowac, zastanawiamy sie nad jane slalom pro matrix,
quinny buzzy, widzialam tez fajny wozeczek icandy apple ale to nowosc i
dopiero zaczeli o nim pisac www.icandyuk.com wiec nie wiem jak w uzytkowaniu,
podobnie hauck infinity
chyba wozek kupimy jako ostatni bo juz nie mam glowy do tegosadsad

a Wy juz macie wybrane modele???
Obserwuj wątek
    • borysek8 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 11:01
      My kupujemy Emaljunga Smart. Tylko zastanawiamy sie jaki kolor, bo duzo jest
      granatowych z kolorowymi wstawkami, ale sa tez jasne. No i myslimy czy jak
      dziecko przyjdzie na swiat w maju a potem zaraz lato ( moze gorace) to moze
      takie ciemne wozki beda bardziej przyciagaly slonce i niuni bedzie za goraco,
      hm...
      A wy jakie kolory wybieracie: jasne czy ciemne?
      • patrycjabl79 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 11:05
        mysle ze granat bedzie ok, czarny juz na wstepie wyeliminowaliscmy, co do
        innych kolorow zalezy jak wyglada zestawienie bo czesto to polaczenie, 2-4
        kolorowsmilesmile
    • mfka Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 11:20
      Ja już odebrałam w piątek swój wymarzony wózeczek. Także temat wózka po
      wielkich poszukiwaniach tego najbardziej idealnego dla mnie mam już zakończony.
      I co chwilę idę spojrzeć na niego...
      • justynapio CHICCO TRIO S3 19.02.06, 11:55
        My też juz mamy wózeczek.
        Zdecydowaliśmy się na Chicco trio S3, pomarańczowy. Przekonało nas to, że w
        cenie jest już wszystko, gondolas, duża spacerówka, fotelik do samochodu
        montowany na stelażu, pokrowiec ocieplany na nóżki do spacerówki, wkładki do
        fotelika i spacerówki dla mniejszych dzieci, plecak, osłona przeciwdeszcowa, a
        cena dzięki naszemu kumplowi któr ma znajomosci w Chicco była nie 2900pln,
        tylko 1900pln! więc myślę że było warto smile

www.chicco.com

Pozdrawiam
        • mfka Re: CHICCO TRIO S3 19.02.06, 12:37
          No pewnie,że było warto! Też z początku rozważałam kupno tego wózka, ale
          zdyskwalifikował go brak rozkładanego podnóżka. No i podobał mi się dopóki w
          jednym sklepie nie zestawiłam go obok z Jane Slalom. Chicco wyglądał tak
          jakoś "palstikowo" przy tamtym. I mi przeszło. Choć ogólniw prezentuje się
          fajnie.
      • dido_dido Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 12:01
        Witaj,
        Czy dobrze pamiętam, że chciałaś jane slalom pro? Jezli już go masz to proszę
        napisz coś więcej - gdzie kupowałaś, jaki kolor.
        Ja też mam zamiar kupić właśnie ten model. Troszkę mnie zmartwiłaś pisząc
        gdzieś, że nie będzie wszystkich kolorów.
        Pozdrawiam
        Iwona
        • dido_dido Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 12:03
          To było do mfka choć wkleiło się niżej.
          Iwona
        • mfka Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 12:29
          Kupowałam go w Krakowie, ale po wielkch przejściach. Mam cały zestaw w kolorze
          G35. Tu są wszystkie kolory: www.kocarky.com/jane_slalom_pro.html
          Problem w tym,że dystrybutor w całym komplecie (jak na stronce) sprowadził
          tylko kolor G20 i G39. Dla mnie G20 taki zbyt popularny,smutny, no i ciemny, a
          G39 za bardzo jaskrawy - zwłaszcza gdy zobaczyłam go na żywo. We wszystkich
          kolorach są sprowadzone same spacerówki, a reszty niestety oddzielnie nie
          dokupisz, np. samej gondoli. Np. wybrany przeze mnie kolor G35 wystepuje w
          komplecie z tzw. miękką gondolą, której ja nie chciałam, albo z fotelikiem
          matrix, który jest dość ciężki (cięższy od gondoli!) Więc było trochę problemów
          żeby jakoś załatwić ten komplet z tradycyjną gondolą i fotelikiem. Ale udało
          się, tyko musiałam więcej zapłacić. Poprostu dogadałam się ze sklepem, który
          zamówił inny wózek (Carrera Pro), który był w tym kolorze i miał w komplecie
          wszystko i rozkompletował tamten wózek, a mi sprzedał w tym kolorze gondole i
          fotelik. Innego rozwiązania nie było, no chyba,że kupiłabym go za granicą - np.
          w Czechach,tam są wszystkie kolory. Ale jechać po niego i jeszcze nie mieć
          polskiej gwarancji to już wolałam tu dopłacić za taką "usługę".
          Ogólnie wózeczek super, lekki, nie trzeba żadnych dodatkowych adapterów przy
          wpinaniu na stelaż fotelika czy gondoli. Prowadzi się go rewelacyjnie. Myślę,że
          jest to dobry wybór i podobno najlepsza z trójkołówek dostępna w sprzedaży.
          • patrycjabl79 do mfka 19.02.06, 13:36
            mfka,
            poniewaz slalom pro to moj faworyt tak jak i kolor nr G35 chcialabym abys
            napisala jak dokladniej wyglada ten kolor, czy jest identyczny jak
            przedstawiaja na folderach czy ten ciemny kolor bardziej wpada w zielen czy w
            szary???
            Dziekuje i pozdrawiam
            • mfka Re: do mfka 19.02.06, 18:58
              Kolor wygląda dokładnie jak na tej stronce:
              www.kocarky.com/jane_slalom_pro.html
              Nie jest to szary, bardziej wpada w taki zielony - ciężko go określić, ale
              ogólnie zestawienie jest dość ciekawe. Chyba najlepsze z tych kolorów. Ładny
              też jest G39,ale dla mnie za jaskrawy. Ten w rzeczywistości jest taki
              stonowany, ale i wesoły.
              • patrycjabl79 Re: do mfka 19.02.06, 19:03
                dziekuje za odp
                a odnosnie tego G39, wlasnie zauwazylam w internecie ze jest promocja tego
                koloru - co masz na mysli ze zbyt jaskrawy??? ten pomarancz????a jak wyglada
                ten braz?? nie jakos zbyt smutno???
                • mfka Re: do mfka 19.02.06, 19:16
                  To nie jest brąz tylko taka wg mnie (przepraszam za określenie) sraczkowata
                  zieleń. Może nie jest najgorszy, ale zbyt szybko się opatrzy, ten pomarańcz
                  jest strasznie jaskrawy. Jak ktoś lubi takie kolorki to czemu nie!
          • dido_dido Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 16:07
            Dzięki za odpowiedź smile
            Proszę napisz jeszcze czy ten sklep, który "rozkompletował" carrerę jest w
            Krakowie? Proszę daj jakieś namiary na niego.
            Ja wprawdzie chciałąbym kupować wózek w Warszawie ale Kraków też by mi
            ewentualnie odpowaidał.
            Ten pomysł z rozkompletowaniem jest dobry - może jakiś sklep w Warszawie też by
            sie na niego zgodził.
            Iwona
            • mfka Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 19:03
              Ten sklep to "4Kids" przy Carrefur na Zakopiance. Ale myślę,że gdzie indziej
              też by się dało to zrobić, bo innego wyjścia nie ma jak chcesz mieć ten zestaw
              z twardą gondolą. Dzwoniłam też do dystrybutora, ale oni nie rozdzielą, tylko
              powiedzieli,że to trzeba się ze sklepem dogadać i od jego dobrej woli to zależy
              żeby zamówił 2 wózki i rozkompetował paczki. Mnie ta "dobra wola" sklepu
              kosztowała 200 zł więcej, ale i tak wolałam to niż ściągać wózek z zagranicy.
              Jak jeśli coś chcesz wiedzieć to pytaj. Pozdrawiam!
              • dido_dido Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 20.02.06, 09:59
                Dzięki za cenne informacje.
                Jeszcze w sklepie nie pytałam ale niedługo "akcję wózek" rozpoczynam.
                A swoją drogą ten dystrybutor jest do kitu. Nie dość, ze sprowadza niepełny
                asortyment to jest niechętny do współpracy z klientem, który chce u niego wydać
                niebagatelną przecież kwotę. W czwartek wysłalm do nich maila - odpowiedzi brak.
                Poprzednio miałam wózek bebecar i wielokrotnie kontaktowałam się z
                dystrybutorem - firmą godex. I mam zupełnie inne doświadczenia - zawsze mili i
                frontem do klienta.
                Pozdrawiam
                Iwona
                • mfka Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 20.02.06, 10:22
                  Najlepiej do nich zadzwonić. Ja kilkakrotnie dzwoniłam do nich i zawsze miło
                  się rozmawiało. Może spróbuj: 0-12 61-44-150.
                  • dido_dido Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 20.02.06, 11:03
                    Wiesz, już chyba nie mam po co dzwonić - skoro Ty nic nie załatwiłaś to pewnie
                    i mnie sią nie uda.
                    Lepiej podzwonię po sklepach w Warszawie.
                    Iwona
                    • mfka Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 20.02.06, 13:00
                      To chyba najlepsze rozwiązanie, bo dystrybutor nie rozdzieli zestawów wózków.
                      Jedynie sklep. Trzeba ich ładnie poprosić...
    • szprotka6 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 12:25
      Ja chyba w końcu wybiorę tako natalie. Mamy zamiar później kupic spacerówkę,
      więc szkoda mi inwestwoać w drogi wózek. Ale liczę jeszcze, że wiosna ktoś ze
      znajomych będzie się pozbywał swojego wózka-i jesli będzie spełniał moje
      podstawowe wymogi to odkupimy uzywany.
      • agness25 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 13:05
        My w zeszłym tygodniu kupiliśmy Deltima Voyagera 005, niebiesko pomarańczowy.Ma
        pozytywne opinie, rozsądną cenę i mam nadzieję, że się sprawdzi.Zamiast
        tradycyjnej gondoli, jest wyjmowane, usztywniane nosidło.A tak
        wygląda:www.deltim.com.pl/voyager005.htm
    • borysek8 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 13:39
      U nas o wyborze Emaljunga zadecydowalo to, ze jest to wozek z duza gondola i ze
      spacerowka. Teraz jest taka promocja, ze dostaje sie do niego spiwor i torbe
      gratis. No i rzecz wazna ma duze pompowane kola, ktorym nie straszne przeszkody
      (swietnie daja sobie rade na lesnej sciezce, trawie, duzym sniegu). Moze nie
      jest tani, ale ten wozek to mowia ze mercedes w klasie wozkow , no i
      inwestycja, bo my mamy zamiar nie poprzestac na jednym dziecku.
      • cleo1976 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 15:08
        A my w końcu zdecydowaliśmy się na deltima voyagera easy, bardzo nam sie
        spodobal i fajnie sie prowadzi no i ma wszystkie opcje które chcialam. No a
        moja córeczka wybrała kolor - niebiesko-granatowy z takim grafitem.
        • szprotka6 Re: Czy zdecydowalyscie juz ktory wozek??? 19.02.06, 22:01
          No i już dziś mam pełną odpowiedź na to pytanie-wlasnie wróciliśmy od siostry
          męża i przywieźliśmy od niej wózek po jej synku, model polaka z zeszłego
          roku:polak laser. Ona była z niego zadowolona, wózek wygląda ok, więc
          stwierdziliśmy że na pierwsze miesiace wystarczy, potem zakupimy jakąś
          spacerówkę. Pod tym linkiem można go zobaczyć-nasz jest innego koloru-gołąbkowo-
          granatowy w żólwiki.
          www.artykulydzieciece.pl/
          • szprotka6 zapomnialam o instrukcji 19.02.06, 22:02
            aha, jeśli chce się go zobaczyć pod tym adresem, w wyszukiwarkę trzeba
            wpisać "laser"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka