Dodaj do ulubionych

ukryte fora

24.02.06, 22:17
zauważylam ze nasze sąsiadki z października np lub grudnia ukryly swoje fora,
jak myślicie czy też powinnyśmy?
Obserwuj wątek
    • mamusia_chlopczyka Re: ukryte fora 25.02.06, 11:37
      czemu nie??? też możemy mieć ukryte
      • aniapatryk Re: ukryte fora 25.02.06, 13:42
        jestem za,własnie wczoraj tez o tym myslałam smile
    • patoga Re: ukryte fora 25.02.06, 12:44
      tylko właściwie po co? nikt nam tu nie przeszkadza, nikt nie trolluje
      mi tak dobrze

--
      Fotoblog Alicji (ur. 25.09.2005)
      • kuleczka6 Re: ukryte fora 25.02.06, 14:25
        Taaak?To zobacz ten wątek:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=37276248&v=2&s=0

Tylko przeczytaj dokładnie.Ja nie jestem z waszego forum,ale radzę-
        lepiej się ukryjcie,bo nie macie pojęcia kto was podczytuje i kto się
        nabija.Acha,to nie pierwszy taki wątek,gdzie wykorzystuja wasze wypowiedzi.
        To daje do myślenia.
        • tin_t Re: ukryte fora 25.02.06, 14:55
          w takim razie jestem za. co na to kika?
        • shamsa Re: ukryte fora 27.02.06, 08:40
          hm, ja nie podczytuje, tylko pisze na forum wrzesien od poczatku. to co widzisz
          tam, napisalam rowniez tu, tylko innymi slowami.
          a lektura innych forów jest bardzo pouczajaca (zwlaszcza zacytowanego), polecam

musze na KMW powiedziec, ze ktos nas podczytuje i sie nabija
          hehe
        • shamsa Re: ukryte fora 27.02.06, 11:41
          kuleczka6 napisała:
          >nie macie pojęcia kto was podczytuje

no własnie. nie jestes ani z wrzesnia, ani z wyrodnych
      • smeagoul Re: ukryte fora 27.02.06, 15:39
        ja tam nie widze potrzeby ukrywania naszego forum- nie wstydzę się niczego o
        czym piszę itd. czasem sama podczytuję inne fora i denerwuje mnie ze sa ukryte.
        Nie mamy się czego wstydzić więc po co się ukrywac???
    • annairam Re: ukryte fora 25.02.06, 14:38
      Może w takim razie lepiej ukryć. Chociaż ja znalazłam to forum dopiero jakiś
      miesiąc temu. Lubie zaglądać, a gdyby było ukryte to bym tu nie trafiła.
    • mamusia_chlopczyka Re: ukryte fora 25.02.06, 16:18
      zdecydowanie ukryć... aż strach pomyśleć że jakieś krowy się nabijają z naszych
      wypowiedzi...
      • lirio Re: ukryte fora 27.02.06, 09:14
        mamusia_chlopczyka napisała:

> zdecydowanie ukryć... aż strach pomyśleć że jakieś krowy się nabijają z
        naszych
        > wypowiedzi...

One tylko krytykują i to dość wesoło, a Ty je obrażasz bardzo chamsko i chyba z
        5 tych "krów" jest mamami wrześniowymi z tego forum tak jak ja.
        Nie przesadzaj, to chyba nie jest forum w komunistycznej Korei gdzie nie można
        słowa krytyki napisać.
        • e-go Re: ukryte fora 27.02.06, 19:47
          rany julek !! toż jestem wrześniową krową sad
          bo czytam i wrześniowe i wyrodne suspicious
          popieram lirio i shamse - bez paniki, toż to nie jest klub wzajemnej adoracji
          tylko forum, gdzie można i kadzić i krytykować i pisać o byle czym
          a nie obrażać ordynarnie bez powodu
    • juska77 Re: ukryte fora 25.02.06, 16:39
      A co to właściwie znaczy że forum ma być ukryte?? Ja tu zaglądam codziennie, też
      jestem mamą wrześniową i byłabym bardzo niepocieszona gdybym nagle nie mogła
      znaleźć tego forum.
      Justyna
      • kajda3 Re: ukryte fora 25.02.06, 20:18
        Ja bardzo rzadko piszę na tym forum ale zaglądam i czytam codziennie smile Może
        faktycznie lepiej ukryć forum...
        • patoga Re: ukryte fora 25.02.06, 21:42
          pierwsze widze ten wątek na wyrodnych, no to w takim razie i ja jestem za
          blokadą. Dziwne trochę że nabija się z nas i z takich głupotek jak - co mówią
          nasze pociechy, przecież wiadomo że jeszcze nie mówią świadomie a te wszystkie
          mama itd. to przypadek, moja dzisiaj powiedziała z kolei DUPA, ale mam się czym
          chwalić smile
          Wyrodne były zabawne do czasu.
      • kuncwotek Re: ukryte fora 25.02.06, 21:36
        no właśnie co to znaczy? serio ale nie wiemcrying
        • patoga Re: ukryte fora 25.02.06, 21:50
          to znaczy że osoby nie dodane na listę odwiedzających i piszących na naszym
          forum przez kikę nie będą mogły wejść/pisac na forum. Zależy jaką pcję
          wybierzemy. Tak się domyślam bo nie zakładałam forum że można jak na wyrodnych -
          czytasz ale nie piszesz lub całkowte ukrycie że ani widu ani słychu smile
          • miodzio_k Re: ukryte fora 25.02.06, 22:20
            tylko z drugiej strony co to zmieni?
            Podam dla przykładu, zobaczcie:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=36604010&v=2&s=0
            jaki to problem założyć konto za pomoca którego wszystkie wtajemniczone bedą
            mogły wejść.

Poza tym część dziewczyn z naszego forum sympatyzuje z Wyrodnymi więc ukrywanie
            się nie bardzo ma sens.

Nigdy wcześniej nie zastanwaiałam się nad ukrywaniem forum. Nigdy nie czytałam
            wyrodnych, nie wchodzę na ich forum i nie wiem o czym pisza. W dalszym ciągu nie
            zamierzam ich odwiedzać (ośmieszają nasze forum i to dla mnie jeden z powodów).
            Na powyższy link natrafiłam przypadkiem przez ten który podała jedna z was powyżej.
            • laminja Re: ukryte fora 27.02.06, 22:55
              "(ośmieszają nasze forum i to dla mnie jeden z powodów)."

że też nie przyszło nikomu do głowy, że tak nikt nie ośmiesza forum tylko jeśli
              już podśmiewa się z pewnego rodzaju postów. Dla mnie to byłby powód do
              refleksji. Ironia może wiele nauczyć smile
    • agnieszkaela Re: ukryte fora 25.02.06, 22:36
      Mozna ukryc, ale po co? Sporo nas tutaj wiec technicznie byloby trudno jakas
      weryfikacje zrobic komu dac dostep. A poza tym czy ktoras sie naprawde
      przejmuje co sobie ktos wymysla? to nie o naszym poziomie zle swiadczy...
    • mamusia_chlopczyka lepiej ukryjmy... 26.02.06, 09:52
      ostatnio zauważyłam, że nie tylko wyrodne sie nabijają... gdzie nie zerknąć, o
      co się nie zapytać to i tak się zaczną nabijać, albo ci pojadą po Zyciorysie...
      osobiście wydaje mi się że forum jest po to by pogadać, poradzić się, a tu
      proszę - lepiej nic się nie odzywać... ostatnio na forum twoja firma pytam w
      jakiej kolejności do urzędów się udać by otworzyć firmę - i wszystko jest
      ładnie, dopóki jakiś cwaniak nie pisze że źle wróży mojej firmie bo nie umię
      sobie tych informacji znaleść w necie... obłęd... to po co jest to forum??? poza
      tym artykuły, kodeksy itp swoja droga, a w rzeczywistości jest troszkę
      inaczej... zaczyna mnie wkurzać całe to forum gazety.pl (oprócz naszego - tu się
      chyba jeszcze nikt z nikogo nie naśmiewał)... nie wspomne już o forach
      regionalnych, jak mojego miasta Radom - to dopiero "wiocha"...
    • majka.majka Re: ukryte fora 26.02.06, 14:05
      Mnie też jest wszystko jedno, jak ktoś będzie chciał sobie kawały robić, to i
      tak będzie robił.
      Mnie na razie się podoba, jestem od początku i wiele fajnych rad dostałam. A i
      tak weryfikuję je, w końcu mam własny rozum i znam własne dziecko.
      A co inni gadają - ich sprawa.
      Pozdrawiamy (mamy 6,5 miesiąca)
      • kuncwotek Re: ukryte fora 26.02.06, 18:14
        mamusiu_chłopczyka zgadzam sie z Toba, dlatego nawet już nie wchodzę na
        niemowlaka, bo panuje tam okropna atmosfera. Nie można nic sie
        zapytać...głpota. Tu jest fajnie, jak ktoś ma problem to może liczyć na pomoc a
        nie na naśmiewanie. Wrześniuweczki sa fajowe;]
        • monismonis Re: ukryte fora 26.02.06, 18:27
          Mozna by było ukryć ale jeśli ktos chce sie nabijać to i tak go nie
          powstrzymamy, ale można spróbować smile
          • patoga Re: ukryte fora 26.02.06, 18:33
            możemy poprostu nie wpuszczać nikogo oprócz nas a tą liste to myślę że wcale nie
            trudnobyłoby zrobić, w końcu widać kto tutaj wpada i jakie posty pisze, łatwo to
            sprawdzić zresztą. Możnaby na początek założyć wątek w którym wszystkie byśmy
            się wpisały.
            No ale gdzie ta Kika właściwie się podziewa, to przecież od Niej wszystko zależy smile
    • melena2 Re: ukryte fora 26.02.06, 20:51
      No, właśnie, właśnie... Ukryć! I nie przejmować się, że ktoś tam nas podczytuje
      i wali dowcipne (w swoim mniemaniu) komentarze.
      Skoro inni nam wystawiają bana i traktują swoje fora jako "Klub Wzajemnej
      Adoracji" - to my im też taki kawał wywińmy.smile
      Przecież się nie obrażą, nie? smile
      • shamsa Re: ukryte fora 27.02.06, 08:46
        tylko musicie zrobic ukryte, bo z zamknietego tez sie mozna nabijac
    • pati775 Re: ukryte fora 26.02.06, 21:14
      zgadzam sie z dziewczynami ktore pisza ze najwazniejsze ze nam sie tu milo gada
      jest fajna atmosfera i nawzajem sobie z siebie jaj nie robimy co znaczy ze
      traktujemy sie powaznie smile

jak wiekszoscia przejdzie zeby ukryc to trudno w koncu mamy demokracje ale
      zrobcie tak zebym zawsze mogal tu trafic smile))))))

pozdro
    • lirio Re: ukryte fora 27.02.06, 09:09
      Dziewczyny, miejcie trochę luzu, po co ukrywać forum? Ja piszę na Wyrodnych i
      tutaj. Kilka Wyrodnych jest mamami wrześniwoymi, udziela się tu i jakoś nikogo
      nie zjadły. Jak coś napiszecie na Niemowlaku to też jesteście narażone na
      wyśmianie, a ten wątek o siusianiu był humorystyczny, a nie obraźliwy. Ukryte
      fora pozbawione dopływu nowych osób powoli umierają.
    • sani14 Re: ukryte fora 27.02.06, 09:22
      może faktycznie lepiej ukryć bo teraz jak już wiem że są takie które czytają
      nasze posty tylko po to żeby się z nich naśmiewać trudniej będzie mi
      zadawać "głupie" pytania a przecież każda z nas ma dziwne problemy i to forum
      jest (było?) miejscem gdzie mogłam zapytać inne mamy o opinię
      jestem za ukryciem
      • bulbulina Re: ukryte fora 27.02.06, 09:52
        ja pisze na Wyrodnych i tutaj.wlasciwie tutaj bardziej czytam niz piszesmilemyslę
        sobie ze jak ukryjemy forum to stracimy dopływ nowych dziewczyn, ktore moga coś
        wartościowego wnieść do naszych dyskusji.a jezeli chodzi o wysmiewanie to chyba
        trzeba wziaść na luz..ludzie sa różni
      • shamsa Re: ukryte fora 27.02.06, 10:22
        nie zauwazylam, zeby ktos sie z glupich pytan nasmiewal
        raczej teorie, ze ledwo siedzacy 5 miesieczniak ma byc sadzany na nocnik i mowic
        mama (ze zrozumieniem of cors) sa delikatnie mowiac kontrowersyjne. to jest
        FORUM, a nie miejsce intymnych pogaduszek, piszesz post i wiesz, ze bedzie
        czytany i ,czasem, skrytykowany.
        jak ktos nie ma oporow przed sadzaniem 5 miesiecznego dziecka na nocnik i
        jeszcze sie tym chwali, to chyba starczy mu pewnosci siebie, by tego bronic. a
        matki wyrodne, choc zamkniete, na pewno pozwola wejsc i odpowiedziec. tak juz maja.
    • iva30 Re: ukryte fora 27.02.06, 10:47
      Zgadzam sią z Shamsą. Wyluzujcie trochę, co złego jest w żartach. Jeśli nawet
      ktoś się nabija, to już nie ma prawa??? Co może cenzurę w internecie
      wprowadzić? Mnie ten wątek na Wyrodnych nie obraził, a nawet gdyby obraził, to
      co z tego? Mnie jakoś odmienne poglądy i opinie nie prowokują do tego, żeby
      zabraniać tym osobom wypowiedzi.
    • iva30 Re: ukryte fora 27.02.06, 11:00
      No i prawdziwa cnota krytyk sie nie boi smile
    • angelika.ka Re: ukryte fora 27.02.06, 14:09
      Veto!!!! Ale kto mnie posłucha, skoro jestem tu tylko obserwatorem... Też
      miałam termin na wrzesień, ale urodziłam w sierpniu, więc... żegnaj, forum
      Wrzesień 2005 :o((((
      Angelika
    • annairam Re: ukryte fora 27.02.06, 14:59
      A może jednak wyluzować z tym ukrywaniem? W sumie jak toś chce to i tak się
      bedzie nabijał. Osobiście mnie to nie rusza. Forum przeciez wymianie opinii
      służy a nie potakiwaniom i wzajemnej adoracji. Za to rzeczywiście może "umrzeć"
      kiedy nikt nowy nie będzie się już pojawiał.
      • tjoanna Re: ukryte fora 27.02.06, 18:16
        Z ukrytym forum to jest tak, że MOŻNA wpuszczać nowe osoby, tyle że po jakiejś weryfikacji (tylko wtedy to ma sens). I trafić jest tak samo łatwo jak do otwartego smile
        Zależy czemu ma służyć to forum. Jeśli chodzi o konkretne problemy i ich rozwiązywanie, to nie ma oczywiście sensu forum ukrywać.
        Ukryte forum sprzyja bardziej intymnej atmosferze.
        • kulusia Re: ukryte fora 27.02.06, 19:41
          Ło matko!!!
          trzeba sie troche wyluzowac!!!!
          Jak nie macie sobie nic do zarzucenia to czym sie martwicie?ze ktos cos komentuje?
          przeciez nie kazdy musi czytac
          a KMW jest czadowe jezeli sie kuma ten zart-jak nie to po co czyeac i sie denerwowac?
          KIKA-nie zamykaj, przeciez nie mamy nic do ukryciasmile)
    • wrzesniowa.mama Re: ukryte fora - zapraszam! 27.02.06, 19:47
      Jeśli ktoś jednak woli pisać na ukrytym, to właśnie takowe założyłam smile
      Zapraszam!
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37468
    • miodzio_k Zadanie odrobione! :) i inne takie tam... 27.02.06, 21:47
      Kuleczka6 wprowadziła zamęt. Nie pisze u nas, nawet nie wiemy skąd jest. Czyżby
      troll czający się na forach szukajacy gdzie by zmącić spokój. Tak naprawde gdyby
      nie ona (kuleczka6) nie wiedziałybyśmy o wątku z wyrodnych a wiadomo czego oczy
      nie widzą tego sercu nie żal. A wiadomo, że po takim linku jaki tu podała część
      z nas przynajmniej częściowo się wycofa z czynnego udziału na naszym forum.

Tak więc uważam że zadanie odrobione!

Jeśli chodzi o wyrodne... No właśnie same siebie nazywają wyrodnymi, czy to więc
      ważne co one piszą? My też nie jesteśmy idealne (a tak nazywa się e-mamy z forów
      rówieśników). Nie śmiejemy się z ich humoru - moze go nie rozumiemy. Ale czy
      powinno to nam przeszkadzać. W wielu wątkach chwalilimy to forum. Nam odpowiada
      taka atmosfera. Nikt tu się nie puka w głowę, ze któraś z nas się pochwaliła, że
      jej dziecko mniej czy bardziej świadomie złożyło sylaby itp. Bo czym się
      przejmować.

Są tu dziewczyny które pisza i u nas i na wyrodnych - co nam do tego kto gdzie
      pisze - wolna wola. Uważam że nasze forum powinno zostać takie jak jest. W końcu
      mamy już spory staż. A ukrywanie forum tylko dlatego, że ktoś coś u nas podejzał
      i ma ubaw, jest bez sensu.

Pewnie ten post znów pójdzie na tapetę tak jak poprzedni! smile na szczęście mam
      poczucie humoru. Naprawdę! I będe niekonsekwętna, co komu do tego. A może do was
      dołączę? No chyba że ukryjecie swoje forum? Pozdro
      • annairam Re: Zadanie odrobione! :) i inne takie tam... 27.02.06, 22:05
        calkowicie popieram miodzio k
        • smeagoul Re: Zadanie odrobione! :) i inne takie tam... 27.02.06, 22:44
          ja też popieram miodzio_k z reszta pisałam też podobnie wczesniej! NIE
          UKRYWAJCIE FORUM!!!smile
      • miodzio_k i gwoli wyjaśnienia... 28.02.06, 07:30
        odnośnie nazywania rzeczy po imieniu o które przecież dyskusja się rozwinęła, to
        nie jestem panienką, już od jakiegoś czasu jestem MĘŻATKĄ! big_grin

Pozdrawiam serdecznie
    • mika_p Sugestia 27.02.06, 23:56
      Zamknięcie forum przed wscibskimi oczami niewtajemniczonych, czyli innymi słowy
      zrobienie z forum forum ukrytego (na zamknietym czytac mogą wszyscy, pisac
      dopuszczeni do głosu) zrobi wam z forum TWA, Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i
      moze spowodowac, ze inne wrzesniowe mamy założą drugie, otwarte forum, bo co i
      rusz na portalu poajwiaja sie nowe osoby,a gdzies je trzeba weryfikować - wiec
      najlepiej na otwartym
      Weźcie przykład z Kwietniówek, Majówek i to forum zostawcie sobie otwarte, żeby
      mieć dopływ świeżej krwi, a o naprawdę prywatnych sprawach rozmawiajcie na
      ukrytym forum, które ząłozycie specjalnie do tego celu, tam będziecie wpuszczac
      osoby, które poznacie tu.

Zamknięcie, ukrycie forum nie daje gwarancji, ze nie bedzie czytane przez
      niepowołane osoby. Są znane przypadki, gdy dopuszczona do ukrytego forumowiczka
      wysyłała smsem newsy przyjaciołce niedopuszczonej, sa znane przypadki, gdy ktoś
      mniej lub bardziej legalnie poznaje cudze hasło, sa przypadki zwykłej
      nielojalnosci u teoretycznie sprawdzonej osoby. To tylko net.
      • mika_p Re: Sugestia 27.02.06, 23:57
        Zapomniałam się podpisać - Mika_P, Kwietniówka 2005.
        • mijaczek Ukrylam Pazdziernik 2005 28.02.06, 07:10
          na wyrazna prosbe wiekszosci mam...
          teraz dopiero widze ile osob czytalo moje forum... jak na razie wpuscilam ponad
          200 osob!!!!
          Czasami zglaszaja sie osoby zupelnie niz z gruszki ni z pietruszki i ja sie
          zastanawiam - po co im dostep do forum mam, kiedy ich wszystkie wpisy sa na
          forach "menskich" i "innych-takich"
          Pozdrafiam
          Mia
        • kaliaa Re: Sugestia 28.02.06, 07:56
          mika a Ty co u nas robisz też nas podczytujesz?
          • kaliaa nie 28.02.06, 08:00
            ja tez jestem za pozostawieniem forum otwartym, pisze na jednym ukrytym i forum
            umiera, swieza krew to zawsze powiew nowosci!
            jest dobrze tak jak jest
            • sani14 Re: nie 28.02.06, 08:56
              trochę mnie zaskoczyło to że nasze "przyziemne" rozmowy o dzieciach mogą być
              tematem kpin ale już mi przeszło i zmieniłam zdanie i po przeczytaniu tego
              wątku i takiego samego u sierpniówek jestem jednak za tym żeby forum pozostało
              otwarte bo zamknięcie nic nie zmieni
              trzeba tylko wybaczyć tym które czytają nasze posty bez zrozumienia i myślą że
              jak napiszę że synuś mówi mama to uważam że rozumie co mówismile
              pozdrawiam wszystkie wrześniówki i mam nadzieję że nasze forum nadal zostanie
              takie fajne jak jest do tej porysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka