maarta23 28.03.06, 09:22 Jestem bardzo ciekawa jak u was z depilacja miejsc intymnych?U mnie juz nie da rady !! Napiszcie prosze jak dajecie sobie rade,moze macie jakies wypróbowane sposoby ? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi_75 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 09:27 bez pomocy męża nie dałabym już rady :} Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_75 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 10:07 nie, nie mam uczulenia, tylko suchą skórę więc mocno się kremuję Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 09:42 mam ten sam problem dziewczyny zero perspektyw zobaczenia czegokolwiek: i gdyby nie maz pewnie bym oszalala teraz czuje sie piekna i lekka bo niedziele spedzilismy kilka dluzszych chwil w lazience Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 10:00 tez miałam problem , ale na razie poradziłam sobie bez męża zdejmuję lustro łazienkowe i wstawiam do wanny Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkasw Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 10:25 Hej, ja podobnie jak Kropka depiluję się z pomocą lusterka. Zawsze mam pewność, że zrobię to dokładnie i się nie pozacinam. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 10:27 ostatnio dałam sobie radę, chociaż sie pozacinałam jak cholera) ale teraz już M się zadeklarował, bo ja nie mam zamiaru się wykrwawić Odpowiedz Link Zgłoś
oli_2004 Re: DEPILACJA:(((( 28.03.06, 10:35 A ja spedziałm tydzień temu około pół godzinki przed wizytą u lekarza na goleniu bo czułam sie nieswojo i co....dostałam ochrzan od lekarza że po 30 tygodniu można jedynie podcinać włoski jezeli już ktos uparcie musi/Golenie jest niewskazane gdyż goląc odsłaniamy mieszki włosowe a one mogą się stać ogniskiem zapalnym a przy duzej wilgotnośći pochwy (tak jak się to ma podczas ciąży) łatwo o przeniesienie bakterii do pochwy.Więc ja zaniechałam już golenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: DEPILACJA:(((( 29.03.06, 15:56 Mi też ost. ginek powiedział, że lepiej abym się do żywego nie goliła (chyba że mi to naprawdę bardzo przeszkadza). A przeszkadza - i to bardzo! Wymyśliłam więc, że wezmę maszynkę do włosów i ustawię sobie na 1mm. Jeszcze co prawda tego nie próbowałam bo z moim zarostem jest w miarę oki A do tej pory prosiłam męża o pomoc, tylko że on miał niezłą frajdę z tego a ja się dużo nerw najadłam. Ale z biegiem czasu szło mu coraz lepiej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: DEPILACJA:(((( 30.03.06, 10:59 Ja nie wyobrażam sobie, bym była nie wydepilowana. Oczywiście, teraz jest to bardzo trudne, ale daję sobie radkę z pomocą lusterka. Jeszcze nigdy nie byłam u lekarza nie wydepilowana i jakoś nigdy nic mi nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: DEPILACJA:(((( 30.03.06, 13:01 ja od ostatniej wizyty też tylko podcinam ale mam jeszcze jeden problem - pachy. Ja nigdy nie byłam w stanie ich golić - tylko krem do depilacji no i teraz w ciąży się boję. Była zima, zresztą rosły baaaaardzo wolno, więc jakoś ok, ale teraz zakładam krótkie rękawki, a one się zagalopowały i muszę coś z tym zrobić. Używać kremu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: DEPILACJA:(((( 30.03.06, 13:32 Ja spokojnie używam kremu a po depilacji nakładam balsam spowalniający odrost włosków. Przed ciąża używałam depilatora - (przemogłam się i się opłaciło), ale podobno w ciązy to nie jest wskazane. Jednak znając życie i tak będzie kilka opinni na temat - wolno czy nie?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: DEPILACJA:(((( 30.03.06, 21:57 a ja uprawiam tzw.łazienkową gimnastykę..znaczy najpierw wchylam sie na boki żeby widzieć coś poza piłką z przodu..a potem na tzw dotyk czyli gdzie muszę jeszcze przejechać...jakoś narazie sobie radzę choć nei wyobrażam sobie czy dam radę za miesiąc...co gorsza rok temu zbiłąm lusterko w łazience i teraz nie mam nawet jak brwi depilować...tragedia... tylk za maist kupić nowe cały czas odkłądam bo moze będzie porządny remont łązienkowy i to co kupię to nie będzie pasowało...ot taka dziwna jestem... Aha i też nei wyobrażam sobi ebez depilacji...chyba bym nawet nie usnęła...ja nawet w szpitalu jak nei mogłam się ruszać kombinowałąm jak koń po dgókę...łącznie z chodzeniem z całym kroplówkowym osprzętem do łązienki i mycie sie i golenie....nei wiem jak ja wytrzymam po porodzie...bo jak tam będzie szewek to ...chyab nei będzie takei proste i bezpieczne... a to ponad tydzien ze szwami...echhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka_9 Re: DEPILACJA:(((( 30.03.06, 22:17 a mi jak narazie pomaga maz, bez niego nie dalabym rady.. a jesli on juz nie daje rady to wtedy sama sie gimnastykuje, lusterko mi wtym pomaga... troszke czasu przy tym schodzi ale warto sie poswiecic.. ehhe pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś