Dodaj do ulubionych

31,03.06- jaki poranek taki dzień:)

31.03.06, 08:49
a zaczoł sie usg maluszka wiec dzionek musibyc bardzo dobry. cieszy mnie to bo
po południu zdaje wreszcie matmesmilesmile

a z tego usg ciesze sie niesamowicesmile -WSZYSTKO W NORMIEsmilesmile w 32t i 5 dniu ma
2136g.
Widzielismy buzke, i jak macha nóziamismilesmile ehhh
a i miałam to usg w szpitalu gdzie bede rodziła-tez przezyciesmile
Obserwuj wątek
    • floraservice Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 08:51
      zdublowały nam się wątki dniowe... wink)
      • aniak-i Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 08:52
        ale to na szczesciesmile
      • kropka1005 Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 08:54
        mój dzień chyba też bedzie nie najgorszy, bo w końcu moje urodzinkismile.No i z
        tego powodu duużo szykowania mam na jutro - bo rodzinka przychodzi. A maleńka
        od rana mnie kopie ostro po pęcherzu, nadal główką do górysmilepozdrawiam i miłego
        dnia Wam życzę
        • magdacz1 Kropka 31.03.06, 09:01
          Wszystkiego naj.... Dużo zdrówka dla Ciebie, Maluszka i reszty rodziny. łatwego
          rozwiazania i czego tam sobie jeszcze chcesz smile))
          Magda
          • aniak-i Re: Kropka 31.03.06, 09:01
            wszystkiego naj naj najsmilesmilesmile
            • aneczkasw Re: Kropka 31.03.06, 09:11
              Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń tych wielkich jak
              słoń i tych malutkich jak mróweczka, a przede wszystkim życzę Tobie
              szczęśliwego rozwiązania.
              @->->----
              Anna z Hubciem w brzuszku
          • maga202 Re: Kropka 31.03.06, 09:19
            Dużo szczęścia i słodyczy, pięknego i zdrowego maluszka i wszystkiego naj.
            Magda
        • kapuhy_a 150Kropkowych lat 31.03.06, 09:35
          Aga dużo zdrówka,łatwiutkiego porodu i ogromnej radości z dzidziolki...no i żeby
          w szkółce Cię nie męczyli za bardzo a w zamian same 5 dawali...I Największych
          lodów galeriowych(to od Lenki)..Buziaki
          • cleo1976 KROPKA 31.03.06, 11:35
            Sto lat w zdrówku i szczęściu, udanego i kochanego dzidziusia i wszystkiego
            najnajlepszego
        • bo-gumilka Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 10:22
          Kropeczko - życzę Tobie miłości, której dla siebie i Maleństwa bardzo dużo
          teraz potrzebujesz smile
        • o_tuska 100 lat 31.03.06, 11:18
          szczęścia, zdrowia, spełnieni marzeń, ekspresowego porodu w milusim
          towarzystwie i wieu chwil szczęścia i dużo dużo miłości
        • floraservice Re: wszystkiego najdobrzejszego!!! 31.03.06, 11:42
          (tak się ostatnio wyraziła moja córeczka, co bardzo sie wszystkim spodobało wink)
          Zyczę Ci samych urodzinkowych przyjemnosci, mnóstwo prezentów i miłych gości. A
          także szczęśliwego rozwiązania i doczekania się upragnionego, zdrowego i
          kochanego Maleństwa. Aby życie rodzinne kwitło i abys miała zawsze mnóstwo sił
          i pomysłów na realizacje swoich marzeń.
          Buziaki serdeczne.
        • polaquinha Wszystkiego Najlepszego Kropeczko :-) 31.03.06, 13:03
          Duzo,duzo zdrowka-dla Ciebie i dla Dzidzi. Samych radosci,porodu-jak marzenie i tego,zeby Twoi bliscy i przyjaciele zawsze stali za Toba murem-szczegolnie,ze czekaja Ciebie (i w ogole nas wszystkie)badz co badz-burzliwe dni smile

Zyczymy Ci tego, zebys miala zawsze jakis powod do radosci,
          Paula&Ricardo&Dzidzia(no,niedoszly Paulo;-D)

Ps.a Twoj malzonek nie ma dzis przypadkiem imieninek? Tak mi sie dzis obilo o oczy smile
    • topola4 Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 09:17
      Wszystkiego najlepszego dla "kropki"! U mnie zapowiada się przyjemny dzień.
      Wczoraj wieczorem byłam u lekarza i dostałam same dobre wiadomości. Ucieszyłam
      się przede wszytkim z tego, że nie mam cukrzycy i że będę mogła siedzieć na
      zwolnieniu tak długo jak zażyczy sobie tego moje dziecko (żadnego
      macierzyńskiego przed porodem!). No i usłyszałam, że za trzy tygodnie
      zdejmujemy pessar i mogę liczyć na poród. Dziwnie mi się zrobiło, bo termin mam
      dopiero na 25 maja. Mój mąż jak to usłyszał to obiecał, że odwoła swoją
      sobotnią pracę i pójdzie ze mną jutro na zakupy. Zamówimy wreszcie wózek i
      łóżeczko. A dzisiaj zajmę się chyba trochę sprzątaniem i praniem.

Życzę miłego dnia
      Monika
    • maga202 Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 09:28
      Witam słonecznie!!!
      A u mnie dzisiaj "dom wariatów". Przyjeżdża moja siostra (na szczęście tylko na parę godzin) z dwójką dzieci. Jeden 5 - latek to mój ulubieniec ale drugi 1,5 roku to straszny łobuz. Siostra też "krzykata", nie wiem jak to ziosę, a u mnie zawsze taki błogi spokój. A tak po za tym to góra prasowania przede mną, wszystko Igusi a i obiad trzeba większy zrobić. A tak po za tym to moja Igusia się chyba jakoś inaczej się ułożyła bo jakoś ostatnio mi wygodniej z tym brzuchem i w żebra mnie juz tak nie kopie.
      Pozdrawiam Magda
      • kapuhy_a hej hej 31.03.06, 09:42
        i ja się melduje po męczącym wczorajszym dniu...nawet nieźle mi się
        spało...musiałam tylko raz wstać na siku i do królika bo się awanturował i
        musiał dostac eksmisję do kuchni...poza tym boli mnie ucho...a w nocy spociłam
        się jak mysz...dosłownie...cała się lepię więc dzien musze zacząć od porządnego
        prysznica...a potem zmywanie i ciąg dalszy wiadomo czego....
        Poza tym dzisiaj dokładnie skończyłyśmy 32 tygodnie.
        Uciekam i miłego dzionka drogie Panie.W Pabianicach deszcze niestety.Nie wiem
        czy ciiepło powiem wieczorkiem jak się uporam z domowym cyrkiem...a miałam okna
        jutro umyc..echhhh
      • martunia78 Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 09:47
        Najlepsze zyczenia urodzinowe dla kropkismile
        Ja wczoraj sie tak źle czułam wieczorem, myslałam, ze zemdleję, oczywiscie sama
        w domu z małym, przestraszyłam sie bo ja nic spakowane nie mam do szpitala,
        nawet nie wiem gdzie moja karta ciążowa taka jestem mądra.
        Muszę dzisiaj to poskładać i zacząć szykować torbę bo cos mam złe przeczucie.
        Pozdrawiamsmile
        P.S pogoda do d...
    • superiwona Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 10:46
      STO LAT, STO LAT!!!!
      melduje sie na posterunku. po wczorajszym meczacym dniu i nie przespanej nocy
      czeka mnie rowniez pracowity dzien. zakupy, spotkanie z rodzinka.
      wczoraj mala ostro dokazywala, ale nadal glowka wysoko. we wtorek ide do ginki
      to wyjasnimy sprwe ewentualnej cesarki.
      POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAJOWYCH MAM!!!
      • o_tuska Re: 31,03.06- hej Kochane 31.03.06, 11:22
        I ja sie melduję po dość długiej nieobecności
        Robiłam zakupy, prałam i prasowałam ciuszki, pościele i wszystko dla dzidka
        Nawet z rozpędu wózek kupiliśmy ( wszystko jednego dnia - rekordowo - a
        woziliśmy na raty bo autko za małe sie okzało.
        Teraz jak już wszystko poukładam podeślę zdjątka
        buziaki
        • ania_czarna Re: 31,03.06- hej Kochane 31.03.06, 12:18
          Witam witamsmileJa od rana sie kręce pod domu jak szalona...Nudzi mi się i jakaś
          taka neispokojna jestemwink Za oknem coraz ładniej, moze na spacerek wokół bloku
          pójdewinkKurcze, ale czas leci, co??Też Wam się wydaje, ze po 30tc coraz
          szybciej???Nudzi coś mi się, a jak cos chce porobić, to brzuszek boli..Ech, już
          chciałabym być " znowu sobą"smilesmilePozdrawiam ciepło!
          • kropka1005 Ja Wam naprawde dziekuję:) 31.03.06, 12:46
            jeszcze nigdy tylu życzeń nie dostałamsmile nie ma to jak pochwalić sie
            urodzinkami na forum, a co!!!
    • polaquinha Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 13:11
      Witajcie kobitki,taka piekna wiosne mamy,co?
      Jak widac,trzeba sobie bedzie troche to wiosenne sloneczko zwizualizowac wink

Ja sie wczoraj napracowalam i potem w nocy nie moglam spac uncertain
      Takze ide zrobic sobie sjeste teraz.Po poludniu-dalszy ciag przygotowan do remontu.
      Juz tak bym chciala byc po remoncie i spokojnie przygotowywac dziecine rzeczy.A tak-to wiekszosci nie mam nawet kupionych,bo nie mam gdzie trzymac i w ogole to nie chce,zeby sie niepotrzebnie kurzyly.
      Oj zeby tylko Malenstwu nie pospieszylo sie na swiat za mocno!
      Miluskiego dnia wszystkim zycze i mnostwo slonca w serduchach smile
      Paula
      • aniak-i Re: 31,03.06- ale mam dzień!!! 31.03.06, 13:56
        wiecie co najpierw usg, potem tel od mamy mojej ze jedzie do nas( 130km) i ze za
        2 godz to bedziesmilesmile własnie poszła z bratem na zakupki!!!!!!! i robimy
        nalesniki z serkiem białym i banankamismilesmile> a wieczorem mam egz z matmy.
        ciekawe co jeszcze sie wydarzy.
        moze wysłac totka-hihihi przydało by sie........
    • kapuhy_a Re: 31,03.06- jaki poranek taki dzień:) 31.03.06, 20:27
      I znów mówię dobranoc bięgnę pozmywac garnki bo gotowe same wyjśc z kuchni jak
      daję słowo...a potem szybciutkie mycie i kisielek i spać...nareszcie...przede
      mną pracowity weekend...a swoją drogą od czego może drętwieć język?bo mi
      normalnie kołkiem staje...zupełnie jak po znieczuleniu u dentysty...i nadal boli
      mnie ucho no....buuuuuuuuuuuuuuuu ale sobie ponarzekałam..resztę narzekań
      zostawiam na już niedługo...chyba,że stanie się cud...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka