tin_t 21.04.06, 23:08 czy ktoś ma? jak się sprawdza? mam szansę kupić, ale przeczytałam na stronie chicco, że powyżej 12 miesięcy... to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: chicco ponee xs? 22.04.06, 23:28 nie ma podnóżka i nie rozkłada się do pozycji leżącej i jest strasznie sztywny- okropnie trzęsie - fajniejszy jest chicco CT 0,4 Odpowiedz Link Zgłoś
leefka Re: chicco ponee xs? 26.04.06, 14:44 Ja z tego wózka korzystam przy starszej córce od ponad roku i jestem zadowolona. To fakt, że się nie rozkłada do leżenia, ale Tosia np. na spacerach robiła sobie tylko krótkie drzemki, więc nie przeszkadzało. Podnóżek przy małym dziecku nie jest potrzebny, a duże zazwyczaj już w nim nie sypia. Zdecydowanie polecam jako drugi wózek i tylko do miasta. Próbowałam na wiejskich drogach i całkowita klapa - małe kółka nie radziły sobie z piachem i wertepami. Natomiast po mieście i na zakupy - super: zwrotny, leciuteńki, bardzo przyjemny. CT 0,4 nie znam, ale porównaj. Acha, jeszcze jedno. Wózki Chicco mają opinię szybko się psujących. Ja kupiłam mój jako używany (przez 1,5 roku) i do tej pory nie miałam z nim żadnych problemów, a moja Klusia waży już 14 kg i nadal świetnie się w nim czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: chicco ponee xs? 26.04.06, 15:53 Zdecydowanie dla starszego dziecka, ktore chodzi i nie spi na spacerach. Mam po starszym synu i teraz nie uzywam, bo przy super wygodnym i tez zwrotnym Deltimie Premierze, Chicco to koszmar (dla 8-miesieczniaka). Jest bardzo waski,nie rozklada sie podnozek,wiec jak maly wytrzesiony zasnie,to nogi mu wisza prawie do ziemi (ma 82 cm). Ja biore go tylko na szybkie zakupy do hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś