Dodaj do ulubionych

gapią się i gapią

12.07.06, 10:53
Używam często chusty do noszenia młodego i jak idę to ludzie się tak gapią
jakby widzieli UFO. Na dłuższą metę to jest napradę męczące i zaczynam
rozumieć różne gwiazdy że tak się denerwują swoją popularnościa.
Naprawdę to jest wysoka cena za sławę.
Obserwuj wątek
    • zebra51 Re: gapią się i gapią 12.07.06, 11:00
      no gapią się, gapią smile
      Ale teraz, w te upały tez nosisz? Bo ja na razie nie, Tymek za bardzo grzeje
      się ode mnie w ten skwar. A wogóle to nie wiem czy jeszcze długo będziemy się
      tak nosić, bo maluch robi się co raz cięższy uncertain
      Jaka masz chustę? My, bebelulu typ hamalu. Fajna, tylko trochę wkurza mnie ten
      zwisający pas materiału.
      • martunia78 Re: gapią się i gapią 12.07.06, 11:21
        Pisałam w którymś wątku -chyba w spaniu na brzuszku - o tym, że gapia się jakbym
        z Bradem Pittem szłasmile
        Też mnie to troche denerwuje, naszczęście mało jest komentarzy w stylu, że się
        dziecko gniecie, czy kręgosłup itp.
        Ja mam chuste z chusta.pl
        Polecamsmile
    • karolcia86 Re: gapią się i gapią 12.07.06, 12:04
      Mam bebelulu lulu. Noszę nawet w upał bo mały nie chce w wózku, chociaż w
      straszny upał siedzę raczej w domu.
      Też mi wydaje, że się grzeje, ale jak go wkładam co on cały szcześliwy, więc
      chyba mu to nie przeszkadza aż tak jak mi się wydaje.
      A staracie się nosić raz na jedną stronę raz na drugą. Bo mi tylko wygodnie na
      lewym ramieniu i tylko na tym noszę, chociaż producent zaleca zmieniać strony.
    • bo-gumilka Re: gapią się i gapią 12.07.06, 16:39
      Dziewczyny, poradźcie, jak wkładac maluszka do chusty. Ja dostałam od znajomej
      takową, próbowałam kilka razy, ale cos musze robić źle, bo mały jest skręcony
      jak slimaczek i patrzy na mnie z nieszczęśliwą miną. Będę wdzięczna za
      instrukcje smile
      • bebelulu Re: gapią się i gapią 13.07.06, 10:14
        Witam serdecznie,

Na naszej stronie znajdzie pani film instruktażowy, który z pewnością się przyda
        niezależnie od rodzaju chusty, jaki Pani posiada.

Zapraszam również do zobaczenia programu "Wielki świat małych odkrywców" w
        najbliższą sobotę o godz. 8:35.

I jeszcze jedna rzecz - dzieci 3-4 miesięczne można również układać tyłem do
        siebie z nogami zwisającymi z chusty (kolana nie mogą być a wysoko). Jest to
        nowy sposób ukladania, który podpowiedział nam ostatnio fizjoterapueta. Niedługo
        zdjęcie tego ułożenia zamieścimy na stronie.
        • zebra51 Re: gapią się i gapią 13.07.06, 10:21
          Dziękujemy za pojawienie się również na naszym forum smile
          Czy mogę prosić o link do filmu instruktażowego? Coś ciemna jestem i nie mogę
          go odnaleźć na Państwa stronie.
        • bo-gumilka Re: gapią się i gapią 13.07.06, 10:46
          Szukam i szukam i za nic filmu znaleźć nie mogę sadsadsad Czy mogę prosić o
          załączenie linka? Dziekuję.
    • mysza_33 Re: gapią się i gapią 12.07.06, 16:56
      Ja raz wyszłam, no i gapili się staaasznie! Usłyszałam komentarz, że co to za
      afrykańska moda...
      Nie za często go biorę w chustę, bo on toleruje ją tylko wtedy, gdy jest w
      takiej pozycji półsiedzącej (tułów do pionu, nogi zawinięte) i wszystko
      obserwuje. Niestety głowa jest na słońcu, a czapki nie mam sumienia zakładać i
      grzać głowy sad

Mysza
      • matie31 Re: gapią się i gapią 13.07.06, 10:43
        hmm.. dziwne. Na nas sie nie gapia. to znaczy patrza, ale na zasadzie "ale
        malenstwo", tak samo jest jak z wozkiem jestem wiec to nie kwestia chusty. Nie
        przejmujcie sie tymi gapiami. Grunt,ze maluszkom i wam jest wygodnie i milosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka