Dodaj do ulubionych

Płeć DZIDZI ;o)

12.07.06, 15:11
Z artykiłu zapropomowanego na forum wyczytałam że płeć dzidzi jest już
widoczna w 12-14 tc. Ciekawa jestem jak to było u Was we wcześniejszych
ciążach, kiedy poznałyście płeć?(ja dopiero ok 6mc)
Obserwuj wątek
    • ineze Re: Płeć DZIDZI ;o) 12.07.06, 17:19
      Ja dowiedziałam sie w 8 miesiącu, ponoć wcześniej było odwrócone - pewnie
      lekarz nie chciał ryzykować pomyłki. Moja koleżanka dowiedziała sie około 12-13
      tygodnia, uwierzyć nie mogłam, że to możliwe. Nawiasem mówiąc akurat w 12-tym
      tygodniu wybieram się do tego samego lekarza na usg ale raczej nie liczę na
      taką "rewelację". Chyba wśród specjalistów od usg są specjalisci od bezbłędnego
      ustalania płci.
      • nswiderska Re: Płeć DZIDZI ;o) 12.07.06, 20:55
        U mnie w poprzedniej ciąży zobaczyc mozna bylo w 20tc ze to chlopiec. I nic juz
        sie nie zmienilo do konca. Grzes na szczescie chcial z nami wspolpracowacsmile
        • kamilka1979 Re: Płeć DZIDZI ;o) 13.07.06, 08:02

Ja dowiedziałam się w 20 tyg,że będzie Bartuś i tak już zostało do końca smile

src="bd.lilypie.com/yXCTp2.png"
    • papuga_5 Re: Płeć DZIDZI ;o) 13.07.06, 07:56
      My sie dowiedzielismy w 18 tyg. ciazy i bylo tak dokladnie widac ze to chlopczyk ze zama bylam pewna
      zanim lekarz powiedzial. Lekarz nam powiedzial ze jest pewny na 100 proc. Powiedzial ze pomylki to sie
      zdazaja ale tylko wtedy jesli dziecko wyglada na dziewczynke, bo czasem chlopczyk moze miec jeszcze
      slabo rozwiniete narzady. Mialam tez USG w 12tc ale lekarz powiedzial ze jeszcze nie widzi, moze sprzet
      mial za slaby.
    • doso1 Re: Płeć DZIDZI ;o) 17.07.06, 18:28
      My uslyszelismy pierwszy raz w 16 tyg., ze bedzie chlopak. No i byl smile
      • koziolkowa11 Re: Płeć DZIDZI ;o) 17.07.06, 18:40
        nasz lekarz wcześniej miał przypuszczenia, ale dowiedzieliśmy się dopiero na usg
        połókowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka