marysiowamama 12.07.06, 15:11 Z artykiłu zapropomowanego na forum wyczytałam że płeć dzidzi jest już widoczna w 12-14 tc. Ciekawa jestem jak to było u Was we wcześniejszych ciążach, kiedy poznałyście płeć?(ja dopiero ok 6mc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineze Re: Płeć DZIDZI ;o) 12.07.06, 17:19 Ja dowiedziałam sie w 8 miesiącu, ponoć wcześniej było odwrócone - pewnie lekarz nie chciał ryzykować pomyłki. Moja koleżanka dowiedziała sie około 12-13 tygodnia, uwierzyć nie mogłam, że to możliwe. Nawiasem mówiąc akurat w 12-tym tygodniu wybieram się do tego samego lekarza na usg ale raczej nie liczę na taką "rewelację". Chyba wśród specjalistów od usg są specjalisci od bezbłędnego ustalania płci. Odpowiedz Link Zgłoś
nswiderska Re: Płeć DZIDZI ;o) 12.07.06, 20:55 U mnie w poprzedniej ciąży zobaczyc mozna bylo w 20tc ze to chlopiec. I nic juz sie nie zmienilo do konca. Grzes na szczescie chcial z nami wspolpracowac Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Re: Płeć DZIDZI ;o) 13.07.06, 08:02 Ja dowiedziałam się w 20 tyg,że będzie Bartuś i tak już zostało do końca src="bd.lilypie.com/yXCTp2.png" Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_5 Re: Płeć DZIDZI ;o) 13.07.06, 07:56 My sie dowiedzielismy w 18 tyg. ciazy i bylo tak dokladnie widac ze to chlopczyk ze zama bylam pewna zanim lekarz powiedzial. Lekarz nam powiedzial ze jest pewny na 100 proc. Powiedzial ze pomylki to sie zdazaja ale tylko wtedy jesli dziecko wyglada na dziewczynke, bo czasem chlopczyk moze miec jeszcze slabo rozwiniete narzady. Mialam tez USG w 12tc ale lekarz powiedzial ze jeszcze nie widzi, moze sprzet mial za slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Płeć DZIDZI ;o) 17.07.06, 18:28 My uslyszelismy pierwszy raz w 16 tyg., ze bedzie chlopak. No i byl Odpowiedz Link Zgłoś
koziolkowa11 Re: Płeć DZIDZI ;o) 17.07.06, 18:40 nasz lekarz wcześniej miał przypuszczenia, ale dowiedzieliśmy się dopiero na usg połókowym Odpowiedz Link Zgłoś