kapuhy_a kombinezon jesienno-zimowy na ok pół roczku :) alb 29.08.06, 21:26 albo na ciut większego szkraba 3-4miesięcznego img129.imageshack.us/my.php?image=kempa035zc4.jpg cena 15zł Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: kombinezon jesienno-zimowy na ok pół roczku : 02.09.06, 07:18 Aga, czy osoba sprzedająca kombinezom mogłaby podać dokładniejszy rozmiar? Chodzi mi o wymierzenie wewnątrz ubranka długości nogawek, rękawków, długości i szerokości całego kombinezonu. Może kupiłabym go swojej małej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anecia24m Sprzedam fotelik MARS RAMATTI nowy!!! 30.08.06, 11:06 Witam mam do sprzedania fotelik Mars Firmy Ramatti . Kupiłam go 24 lipca br. Fotelik jest genialny, bardzo bezpieczny i powinien długo służyć bo na siedzisko z wyjmowaną poduszką. Niestety jak dla mnie ma jedna wadę otórz jestem niską osóbka i rączka jest za długa ciężko mi go unosić. Myślęze osoby o wzwroście 170cm mogą go śmiało kupować. Mieszkam w Lublinie kontakt przez gg 1250753. Cena w sklepie 249zł ja proponuję 229zł Odpowiedz Link Zgłoś
liwia110682 Re: Sprzedam fotelik MARS RAMATTI nowy!!! 27.04.07, 21:57 czy fotelik aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays sprzedam chuste Bebelulu - Lulu 06.09.06, 21:18 sprzedam chuste Bebelulu model Lulu w kolorze czerwonym chusta praktycznie nowa - uzywana doslownie 2 razy osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: sprzedam spódniczkę sztruksową 06.09.06, 21:41 różową w rozmiarze o-3m,używana 1 raz mogę przesłać zdjęcie kontakt na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: sprzedam rampers polarkowy mothercare 06.09.06, 21:46 rozmiar o-3mc,waga 6,5 wg metki góra polarek biały z wyszywana aplikacją samochodzika dól niebieski prążkowany nogawki odpinane na całej długości Nieuzywany,wyprany w dzidziusiu Kontakt na adres gazetowy,moge wysłać zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: sprzedam komplet łóżeczkowy mothercare Disney 06.09.06, 21:53 składa sie z ochraniacza(str.od łóżeczka motyw z dużym kubusiem i prosiaczkiem,na zew.mały kubuś i prosiaczek w wieększej ilości) kieszeni na pieluszki 2 zasłon z oryginalną taśma marszczoną. Komplet nieużywany ale wyprany(mam już 2 ochraniacze i nie chcę wiecej Kontakt gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
sszalwia sprzedam 09.09.06, 10:22 Sprzedam : -kombinezon na zimę - nowy, rozmiar 62/68. -ubranko do chrztu dla chłopca - założone na kilka godzin, sztruksowe spodenki + kamizelka + muszka + kaszkiet + biała koszula, kolor ecru. Rozmiar 62/68. Prosze o kontakt na priv, podam dokładne wymiary i prześle zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Sprzedam 09.09.06, 21:44 plastykowy "przewijak z wanienka" na kolkach, kupiony w Maju tego roku,a uzywany tylko okolo miesiaca, bo mamy drugi dom gdzie przebywamy czesciej i drugi podobny "zestaw".(mialo byc inaczej..) Zapewniam, ze jest on praktycznie nieuzywany. Jest to przewijak zakrywajacy wanienke, posiadajacy odplyw wody i cos w rodzaju dwoch polek na pieluchy i wieksze rzeczy oraz mala "kieszonke" na waciki, kremiki itp. Naprawde, super podreczny Osoby zainteresowane prosze o kontakt gazetowy. Pozdrawiam mischka Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 Re: Sprzedam nowy przewijak z wanienka 11.09.06, 15:37 witam mam pytanie czy przewijak jest taki zaczepiany na lozeczko? jesli tak to jakie ma wymiary? a wanienka jest na nozkach? szukam takiej na nozkach bo nie mam innej mozliwosci postawienia wanienki. podaj prosze za ile chcesz sprzedac te rzeczy i czy moze orientujesz sie ile moze kosztowac przesylka? ja jestem z trojmiasta a ty?moze moglabys wyslac zdjecia? m511@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: Sprzedam nowy przewijak z wanienka 11.09.06, 16:54 Czesc, Jest to przewijak stojacy na nozkach (nie do polozenia na lozeczko). Dokladne dane podam ci jutro bo jestem jeszcze za granica i niestety nie pamietam wszystkiego.Generalnie ja bylam z niej bardzo zadowolona. Dowiem sie na poczcie jaki to bylby koszt i czy oplacalne dla ciebie. Ja mieszkam w Lodzi .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 Re: Sprzedam nowy przewijak z wanienka 12.09.06, 13:49 oj chcialabym taki ale nie mam miejsca gdzie go postawic wiec zostaje mi tylko taka miniaturka na lozeczko aby wykorzystac to miejsce. Wiec dzieki za ofertę pozdrawiam szkoda ze mam takie male mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
19maj kombinezon zimowy 74-80 +2 czapeczki i buciki 13.09.06, 17:30 z metki jest to rozmiar 80 ale mysle że jest mniejszy moja majowa córcia przechodziła w nim całą zimę podam dokładne wymiary kombinezonu długość bez kaptura - 65cm. szerokość w pasie - 2*35cm. szer. pod paszkami - 2*34cm. długość rękawka mierząc pod paszką - 21cm, od ramienia 26cm długość nogawki mierząc od kroku - 22cm Kombinezon koloru błękitno -różowego wew. na milutkim kremowym polarku. Wygodnie zapinany na całej długości na zamek. Doczepiane rękawiczki, buciki i kaptur. Nogawki i rękawki wykończone ściągaczem, chroniącym przed zimnem. Do tego dodaję 2 czpeczki rozm 44 i buciki rozm 6-12mies. Cena za całośc 50zł + przesyłka Jeśli będzie miał ktos pytania to piszcie na maila. Zdjęcia również prześlę na maila. tutaj mozna mniejwięcej zobaczyc kolorek kombinezonu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=30901274&a=34237497 Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 pilnie kupie adaptery do wozka mutsy starego typu 15.09.06, 16:14 typ wozka urban rider z hamulcem starszego typu ok 4 letni moj mail m511@wp.pl adapter do nosidelka prima play Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 Re: pilnie kupie adaptery dodaje zdjecie 16.09.06, 16:43 img109.imageshack.us/my.php?image=tmp125cm5.jpg wlasnie takich szukam Odpowiedz Link Zgłoś
daxie Sprzedam cerazette Poznań 19.09.06, 11:42 Witam majówki, mam do sprzedania opakowanie Cerazzette + recepte na 4 opakawania do zrealizowania w dowolnym terminie. Oczywiście sprzedam taniej niż w aptece. Proszę o kontakt na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
martaruni Re: pilnie kupie adaptery dodaje zdjecie 26.10.07, 20:18 Witam serdecznie, widziałam, że rok temu szukała Pani adapterów do wózka Mutsy starego typu. Czy udało się Pani je zdobyć i czy teraz nie chce się Pani ich pozbyć? Proszę odpowiedzieć na maila: wylc@autograf.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
lkarp Cerazette (1op) + recepta(2op) Kraków 21.09.06, 10:03 Mam do sprzedania 1 opakowanie Cerazette oraz do odstąpienia receptę na 2 opakowania do zrealizowania w dowolnym terminie. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt na adres mailowy: lkarp@poczta.gazeta.pl pzdr Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik markowe ciuszki dla chłopca 68-80 24.09.06, 00:20 zapraszam www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2026974 Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek welurowy komplecik na chrzest dla dziewczynki 25.09.06, 10:35 jest to sukieneczka..spodenki, czapeczka a raczej kapelusik i buciki odjazdowe..rozmiar 62-74 czapeczka ma dodatkowy ściągacz że można sobie regulować rozmiar..buciki są na rzepy i są usztywniane..komplecik jest welurowy w sam raz na jesienno-zimową pore..sukieneczka ma kwiatuszki powszywane gdzieniegdzie..w razie zainteresowania proszę o kontakt na Aga.Kotek.1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: welurowy komplecik na chrzest dla dziewczynki 25.09.06, 10:37 zapomiałam dodać że kwota jaką chciałabym uzyskać to połowa tej za którą zakupiłam ok. 35zł jeśli nie będzie zainteresowania wśród naszych forumianek wystawiam na alegroo..pozdrawiam bardzo gorąco..aga Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: welurowy komplecik na chrzest dla dziewczynki 26.09.06, 21:10 www.allegro.pl/item130195223_sliczny_komplecik_dla_dziewczynki_rozm_62_68.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re buciki i pajacyk sweterek na chrzest 27.09.06, 11:55 piekne bielusieńkie nieuzywane buciki w rozmiarze 11(nasza mała tak szybko urosła,że butki okazały sie za małe i nie załozyła ich do chrztu) img226.imageshack.us/my.php?image=hpim3519cy8.jpg śliczny pajacyk w rozmiarze 68 kupiony w Wójciku,załozony tylko w dniu chrztu img223.imageshack.us/my.php?image=hpim3522nv0.jpg img83.imageshack.us/my.php?image=hpim3524je5.jpg sweterek z białej błyszczącej wełny(robiony ręcznie)na ok.68-74 równiez załoz. na chrzest img133.imageshack.us/my.php?image=hpim3520tj8.jpg kontakt mailowy pozdr.monika Odpowiedz Link Zgłoś
martini71 laktator nuk sprzedam 27.09.06, 21:17 sprzedam laktator nuk elektryczny używany tydzień za 130 zł (kosztował 250) www.allegro.pl/item125578358_...czny_nuk_.html www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/laktator-nuk-sprzedam-elektryczny-6331/ Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: bliźniak??? 29.09.06, 18:02 Jestem szczęśliwą posiadaczką wózka Mutsy ale...Mam dwoje dzieci i starsza córeczka miałaby ochotę też jeszcze sie "powozić".Szukam więc czegoś dla moich urwisów.Podwójny wózek ,lub dodatkowy fotelik do naszego wózka.No chyba że ma ktoś jeszcze jakiś inny patent mama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles nutramigen sprzedam 30.09.06, 15:33 sprzedam 3 puszki nutramigenu,cena do uzgodnienia,odbiór osobisty,gdynia. kontakt tel.:602650025.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Pozytywka z karuzelki canpol-potrzebuję! 30.09.06, 18:53 jw. prosze o kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 sprzedam 4 puszki NAN HA2... 30.09.06, 19:11 bo okazało się, że moja córcia nie musi jeść mleka HA)) Sprzedam taniej niż w sklepie i do tego wysyłka na mój koszt)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: sprzedam 4 puszki NAN HA2... 04.10.06, 19:35 a po ile sprzedasz i skad jestes? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: sprzedam 4 puszki NAN HA2... 05.10.06, 13:47 ja bym odkupiła Nan ha2 bo moja córcia to pije..podaj cene puszki..pozdrawiam gorąco i proszę o wiadomość na priv..aga Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 CHICCO Ct04 nowiutki 05.10.06, 12:20 mam do sprzedania wozek jak w temacie nowiutki uzyty doslownie dwa razy na gwarancji z cieplym zimowym spiworkiem, palakiem folia przeciwdeszczowa i uchwytem na butelke zdjecia przesle na mail prosze pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 PEG PEREGO Navetta idealna 05.10.06, 12:22 mam do sprzedania navette peg perego pasujaca do wiekszosci wozkow i stelarzy tej firmy, info na mail prosze pisac Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 PEG PEREGO fotelik Primo Vagio 05.10.06, 12:24 mam do sprzedania rowniez fotelik samochodowy primo vagio kolor safari i gratis do niego spiworek zimowy wiecej info na mail prosze pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaja78 sukienka do chrztu 68+Buciki Confetti 07.10.06, 21:16 Sprzedam sukienke w rozmiarze 68. Kupiłam ja za 130 zł. Sukienka bardzo sliczna i oryginalna. Mała zrobiła w kosciele furrore)) Dodaje do sukienki buciki confetti . Zdjecia na maila. Prosze pisac smoliki@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re:stelaż do Mutsy-kupię 08.10.06, 15:41 Lub całego bliżniaka Mutsy.Interesują mnie równeż śpiworki i folie. mama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link Zgłoś
kora524 Re: Wątek kupię /sprzedam:)) ??? Co myślicie?? 09.10.06, 11:01 cześć jestem nowa mam synusia i potrzebuję dla niego kojec może ktoś chce sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek kupię łóżeczko turystyczne!!! 12.10.06, 08:53 moje gg 4914912 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek105 Sprzedam śpiworek na jesień,zimę 15.10.06, 20:52 po moim synku (rozmiar 68),jest jak nowy.Polarowy,ocieplany,rozpinany na zamek,ma otwór na pasy do fotelika,kapturek,rekawki zakończone rękawiczkami,kolor błękitny bardzo jaśniutki,ma aplikację głowy baranka.Mogę przesłać fotki na maila. Listopadowemu maluchowi posłuży na całą jesień i zimę,cena 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Sprzedam wozek IMPLAST ROY 23.10.06, 23:06 UZYWANY W BARDZO DOBRYM STANIE!!! Wózek składa sie z: STELAŻ Aluminiowy w srebrnym kolorze zawieszenie na skórzanych paskach (wygodne przy bujaniu dziecka i podrozy po wybojach) Rączka z regulacją wysokości Odczepiany , wygodny kosz na zakupy KOŁA duze i pompowane ( doskonałe na każdą drogę) GONDOLA (duza i obszerna) posiada podkład/przescieradelko i materacyk przykrucie gondoli na chłodniejsze dni z dodatkowa kieszenia kieszenie boczne mozliwosc przypiecia szeleczek SPACERÓWKA bezpieczne pieciopunktowe pasy siedzisko z regulacją oparcia z tyłu kieszeń zapinana na zamek regulowany podnozek BUDKA okienko z moskitierą z tyłu kieszeń na zamek rączka pomocna przy podnoszeniu wózka dodatkowe kieszenie Gondole i spacerówkę można montowac przodem i tyłem do kierunku jazdy Wszystkie materiałowe części mozna łatwo zdjąć i uprać. Wózek łatwo i przyjemnie sie prowadzi !!! Bez problemu miesci sie w Fiacie Seicento!!! Zapraszam do obejrzenia wózka w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Sukienke do chrztu roz.62-sprzedam 23.10.06, 23:12 Sukienka jest można powiedzieć, że nowa,bo kupiona 2 tyg. temu i założona tylko na godzine do kościoła przez moją córcię.Sukieneczka jest śliczna,z tyłu z małym trenem ,do tego spodenki z atłasu i czapeczka.Kosztowała 95zł,ja chciałabym za nią 70zł.Zainteresowanym prześlę zdjęcia,na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Muszle laktacyjne 26.10.06, 19:19 Muszle laktacyjne AVENT ISIS noszone w staniku chronią sutki przed otarciem i zbierają sączące się z piersi mleko. Ich delikatny ucisk zmniejsza napięcie w piersi. 1. Muszle laktacyjne wentylowane ( z dziurkami) chronią obolałe lub popękane brodawki sutkowe pozwalając im szybciej się wygoić. Dziurki zapewniają swobodny przepływ powietrza. 2. Muszle laktacyjne do zbierania pokarmu (bez dziurek) - zbierają sączące się z piersi mleko. Idealne zwkłaszcza w trakcie karmienia maleństwa, kiedy to często z drugiej piersi wypływa samoistnie mleko. Dla wielu Pań i ich maluszków to drogocenne kropelki ). Zestaw zawiera : 2 muszle wentylowane 2 muszle do zbierania pokarmu 2 cienkie silikonowe wkładki UZYWANE BARDZO KROTKO, DOBRY STAN Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Sprzedam nowy(z metką) kombinezon ZARA 27.10.06, 23:09 Sprzedam nowy(z metką) jasnoróżowy kombinezon firmy ZARA, rozmiar 74. Kombinezon jest rozsuwany na całej długości-od szyjki do jednej ze stópek. W komplecie są rękawiczki na sznureczku; kombinezon dla dziecka, które jeszcze nie chodzi, bo butki nie są odpinane. Zainteresowanym podam dokładne wymiary i prześlę zdjecia. Cena do uzgodnienia. Mój adres e-mail: agajak2003@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Chusta do noszenia Bebelulu Hamalu 29.10.06, 18:26 sprzedam chustę do noszenia. Stan idealny, bardzo rzadko używana. Cena 100zł + koszt wysyłki 6zł. img110.imageshack.us/img110/770/12gg2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anagram2 cerazette! 29.10.06, 20:05 ktoś potrzebuje? nie karmię już piersią a zostało mi 1 opakowanie. oddam. tylko koszt przesyłki. kosztowało 36 pln. niech komus posłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Ciuszki po moim synku 29.10.06, 20:46 Dres www.allegro.pl/item138174048_h_m_sliczny_dresik_.html body długi rękaw www.allegro.pl/item138179580_h_m_body_z_dlugim_rekawem_2_sztuki.htmlkoszulki www.allegro.pl/item138182175_sliczne_koszulki_dla_chlopca_.html bluza z kapturem www.allegro.pl/item138184301_sliczna_flauszowa_bluza_na_chlodne_wieczory_.html Śpioszki www.allegro.pl/item138177638_spioszki_dla_bobasa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
babelley cerazette 2 op - Warszawa 01.11.06, 01:03 Witam mam do sprzedania 2 op cerazette wazne do grudnia 2008, kupione w aptece za 39,10 zl/szt (na op jest naklejka z cena), sprzedam oba za 70zl. Najlepiej odbior osobisty. prosze o kontakt na maila babelley@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: Wątek kupię /sprzedam:)) ??? Co myślicie?? 08.11.06, 17:51 Witam! mam do sprzedania dwa pajacyki z weluru na: www.allegro.pl/item139984363_dwa_welurowe_pajace_gratis_r_62.html serdecznie polecam! Ola, mama Frania Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Medela Mini Electric - sprzedam 15.11.06, 14:54 ja juz nie uzywam i chetnie sprzedam, kupilam dla siebie i bardzo malo uzywalam (ok. 2 tyg.) laktator jest jak najbardziej sprawny. Jesli sa chetne mamy to piszcie na: hulaala@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chaos222 sprzedam pieluszki kapielowe 12.12.06, 23:06 mam do sprzedania jednorazowe majteczki kapielowe Pampers rozm 9-15 kg 9 szt. i 14+ cala paczke , czyli 10 szt. Cena za 1 sztuke 1,80 pln. Jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
chaos222 Re: sprzedam gripe Water 13.12.06, 14:25 Mam do sprzedania nowe opakowanie Gripe Water, cena 10 zl . Odpowiedz Link Zgłoś