Dodaj do ulubionych

Dzieci 2004 roku

23.07.06, 13:53
ogółem, bez podziału na poszczególne miesiące; zechcesz wymienić się swymi
spostrzeżeniami? napisz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41143;
Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • mamabe Re: Dzieci 2004 roku 23.07.06, 13:56
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41143
      • lucia1 Re: Dzieci 2004 roku 04.08.06, 19:12
        Cos nie dziala to forum smile
        • grazynaczerska Re: Dzieci 2004 roku 05.08.06, 14:05
          cześć mam córcie w wieku twojego szkraba. eryka jest z grudnia 2004. Pozdrawiam
          i zapraszam na www.ryska.blog.onet.pl
          • 11t10 Re: Dzieci 2004 roku 10.08.06, 01:49
            Mój jest z lipca i skończył właśnie dwa lata.to zywe srebroz jednym wyj
            atkiem.Mało mówi.mama daj tata dzidzia baba ciocia br om i tym podobne raczej
            bez zdań. Jedynie w stylu mama dzidzia am, tata brum .lekarka na bilansie
            patrzyła z podełba. jak mówią wasze szkraby?dodam ,że jestem z nim w domu i du
            zo czytamy.ale on się nie śpieszy.też macie takie dylematy?
            • w-ella Re: Dzieci 2004 roku 10.08.06, 12:21
              hej
              ja mam synka z 13 sierpnia.
              też mało mówi, jedynie kilkanaście wyrazów: mama, tata, niania, Ania,
              pania (pani), ś (teletubiś), gol, wo (brawo), hał hał (piesek), mi
              (kotek), mniam mniam (jedzenie i picie zarazem) i parę innych. niestety wogóle
              nie łączy słówek w zdanie. ostatnio uczyłam go "mama choć" powiedział
              raz i tyle, a tak to zawsze bierze mnie za rękę i pokazuje kierunek w którym
              mamy iść. dużo rozumie, jak go o coś proszę wykona to, jak on coś chce to
              pokazuje na migi. ja zawsze przy tym pytam go domyślając się o co chodzi a na
              to Kubuś przytakuje główką i taka z nim rozmowa.
              no i jak tu iść na bilans dwulatka, pewnie wypadnie kiepsko.
              ale za to nadrabia zawsze roześmianą buzią (poza swoimi atakami buntów).
    • mamabe Prawidłowy link: Dzieci 2004 roku 10.08.06, 15:20
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42060

zapraszam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka