moni755 07.09.06, 14:16 właśnie sobie zamówiłam, może któraś z was też skorzysta www.lacoste-inspiration.com/index.php?useLanguage=pl&useSpeed=low&siteVersion=full Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malusia4 Re: darmowa próbka perfum 07.09.06, 14:34 ja też właśnie sobie zamówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: darmowa próbka perfum 07.09.06, 19:28 Bardzo fajne! Dzieki za link! Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: darmowa próbka perfum 07.09.06, 23:17 Magda,wejdz w "darmowe probki" i postepuj zgodnie z instrukcja Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: darmowa próbka perfum 08.09.06, 11:54 Dzięki, zamówiłam i tu i tam... i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: darmowa próbka perfum 07.09.06, 23:14 A tu mozna zamowic probke touch of pink www.lacostepink.com/index.php?Mode=pink&useLanguage=uk jest po angielsku ale taki sam sposob zamawiania jak na polskiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: darmowa próbka perfum 08.09.06, 12:48 Już chyba nie można zamawiać, bo ja nie mogę zamówić Nie mam czegoś takiego jak "darmowe próbki". Ani na jednym ani na drugim linku. Odpowiedz Link Zgłoś
moni755 Re: darmowa próbka perfum 08.09.06, 15:16 Spróbuj jeszcze raz bo dzis zamawiała moja kuzynka więc napewno można Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: darmowa próbka perfum 08.09.06, 20:14 A ja nie mogę nie mam czegoś takiego jak "darmowe próbki" Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: darmowa próbka perfum 08.09.06, 22:44 Aga,nie wiem czy to mozliwe,zeby u Ciebie ta ich strona "chodzila" inaczej-nie znam sie Ale powiem Ci,ze to dziwne bo na polskiej stronie Lacoste mozna wejsc w te "darmowe probki" w dwoch miejscach- jedno jest na pasku na dole(trzecia kategoria od lewej),a drugie-w jednym z "kwadratow" (prawy dolny) po prawej. Uff,mam nadzieje,ze mnie zrozumialas? Jest tam tez taka opcja-"wyslij darmowa probke swoim znajomym" -jesli Ci zalezy to chetnie wpisze tam Twoje dane-adres i email. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
madziab83 Re: darmowa próbka perfum 20.09.06, 10:50 jeżeli korzystacie z Opery to strona wyświetla się niepoprawnie, trzeba skorzystac z internet explorera Odpowiedz Link Zgłoś
hulinka1 Re: darmowa próbka perfum 09.09.06, 19:43 i ja zamówiłam ciekawe kiedy przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anius26 Re: darmowa próbka perfum 19.09.06, 22:42 dzięki za link, też sobie zamówiłam. Myślę że pewnie trochę na to poczekamy, wydaje mi się że to nie będzie wysyłane z Polski, chociaż kto wie, może się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Re: darmowa próbka perfum 09.11.06, 14:12 Do mnie przyszło ok. dwa tyg. po zamówieniu. Ale myślę, że to gra nie warta świeczki Na kartce pocztowej jest przyklejona próbka perfum(kawałek gazy nasączonej perfumami)... Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś