marganda 12.09.06, 04:21 Czy mozna w Polsce dostac kolyske w takim stylu: www.cariboo.us/bassinets.cfm Bardzo mi sie podoba, ale cena jest w Stanach dosc wysoka. jak myslicie, po jakim czasie dziecko wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: kolyska 12.09.06, 09:27 Śliczna ta kołyska , ale jak na moje oko to do zrobienia u nas przez wprawną rączkę. A co do wieku to znam dziecko które tak przyzwyczaiło się do takiego luksusu jakim jest kołyska że miało ponad rok i jeszcze sam właził do niej (oczywiście się nie mieścił)bo nie chciał spać gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: kolyska 12.09.06, 11:06 Też myslałam nad czyms takim, ale faktycznie marysiowamama ma rację, co bedzie później jak madrala sie przyzwyczai? Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: kolyska 12.09.06, 12:03 śliczna kołyska, ale dzidzia szybko z niej wyrośnie - nistety, albo na szczęście. Jak już zacznie siadać, czyli około pół roku i koniec z tą bajką. Ale może warto i na pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś