zu2ka 02.11.06, 11:37 wprowadzacie dalej po łyżeczce czy już dajecie cały słoiczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dido_dido Re: nowości 02.11.06, 11:41 Cały słoiczek, jeżeli chodzi Ci tylko o wprowadzenie nowego smaku a nie o pierwsze podanie czegoś innego niż mleko. Ale Antonio nie jest alergikiem. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: nowości 02.11.06, 12:16 Oj moja córcia juz od bardzo, bardzo dawna je cały słoiczek. Tylko przez 2 pierwsze dni wprowadzania nowości udało sie podać kilka łyzeczek potem juz domagała sie dużych ilości.. Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: podnoszę 03.11.06, 09:20 oczywiście chodzi o nowe smaki. Jabłko marchewkę ziemniak pietruszka już przeszedł i zastanawiam się czy dalej podawać kolejne smaki po łyżeczce czy już można od razu dać np pół słoiczka? Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: nowości 03.11.06, 09:33 po pierwszych testach nie bylo alergii, kupki w porzadku i lekarka powiedziala - dawac ile chce - a Erw lubi pojesc - max to jakies 3/5 wiekszego słoiczka zaczelismy od jablka po skonczeniu 5 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: nowości 03.11.06, 20:56 My tylko na początku oszczędnie, teraz nowe smaki wchodzą od rzu w postaci całych słoiczków, za kilka dni, jak skończymy zupkę ugotowaną przezemnei - ierzemy się za szpinak z ziemniakami ze słoiczka Julek raczej z tych co nawet dwa słoiczki naraz są w stanie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: nowości 03.11.06, 21:00 No my też już całe słoiczki albo gotowane przeze mnie rzeczy w większych ilościach. Szpinak już też przerabialiśmy i to i ten ze słoiczka i robiony przeze mnie i wszystko ok ale Filip wogóle nie jest alergikiem i pochłania wszystko co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkima Re: nowości 03.11.06, 22:45 teraz daję po pół słoiczka nowości przez 2 dni, ale np. zmieszałam zupę krem ze szpinaku z ziemniakami z moją zupką i miała na 2 dni na obiadek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś