02.11.06, 11:37
wprowadzacie dalej po łyżeczce czy już dajecie cały słoiczek?
Obserwuj wątek
    • dido_dido Re: nowości 02.11.06, 11:41
      Cały słoiczek, jeżeli chodzi Ci tylko o wprowadzenie nowego smaku a nie o
      pierwsze podanie czegoś innego niż mleko.
      Ale Antonio nie jest alergikiem.
      Iwona
      • anet77 Re: nowości 02.11.06, 12:16
        Oj moja córcia juz od bardzo, bardzo dawna je cały słoiczek. Tylko przez 2
        pierwsze dni wprowadzania nowości udało sie podać kilka łyzeczek potem juz
        domagała sie dużych ilości..
    • zu2ka Re: podnoszę 03.11.06, 09:20
      oczywiście chodzi o nowe smaki. Jabłko marchewkę ziemniak pietruszka już
      przeszedł i zastanawiam się czy dalej podawać kolejne smaki po łyżeczce czy już
      można od razu dać np pół słoiczka?
    • emmilka Re: nowości 03.11.06, 09:33
      po pierwszych testach nie bylo alergii, kupki w porzadku i lekarka powiedziala -
      dawac ile chce - a Erw lubi pojesc wink - max to jakies 3/5 wiekszego słoiczka

zaczelismy od jablka po skonczeniu 5 miesiecy
      • xixx Re: nowości 03.11.06, 20:56
        My tylko na początku oszczędnie, teraz nowe smaki wchodzą od rzu w postaci
        całych słoiczków, za kilka dni, jak skończymy zupkę ugotowaną przezemnei -
        ierzemy się za szpinak z ziemniakami ze słoiczka smile Julek raczej z tych co
        nawet dwa słoiczki naraz są w stanie zjeść wink
        • cleo1976 Re: nowości 03.11.06, 21:00
          No my też już całe słoiczki albo gotowane przeze mnie rzeczy w większych
          ilościach. Szpinak już też przerabialiśmy i to i ten ze słoiczka i robiony
          przeze mnie i wszystko ok ale Filip wogóle nie jest alergikiem i pochłania
          wszystko co się da.
    • malenkima Re: nowości 03.11.06, 22:45
      teraz daję po pół słoiczka nowości przez 2 dni, ale np. zmieszałam zupę krem ze
      szpinaku z ziemniakami z moją zupkąsmile i miała na 2 dni na obiadek. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka