Dodaj do ulubionych

do mam niekapkowych

14.11.06, 01:27
jakiej firmy niekapki polecacie?? ja mam butelki aventu i pomyslalam ,ze
dokupie gorna czesc
Obserwuj wątek
    • jaga241 Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 08:32
      Ja kupowałam też avent. są super bo zwykła butelka, uchwyciki i kubek niekapek
      są ze sobą kompatybilne i możesz łączyć je ze sobą, polecam
    • zuczka77 Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 08:56
      my tez mamy aventu,Wiktor tolerował smoki tylko z aventu, wiec niejako z
      rozpędu zakupiłam butle+niekapek w jednym. No i nie wiem jak to zrobił, ale po
      podniu mu herbatki w niekapku zdołał sie oblac od stóp do głów....smile))) tak
      więc mam zamiar kupic jeszcze jeden niekapek - innej firmy i zobaczymy czy
      sytuacja sie powtórzy.
      • anet77 Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 12:45
        My tez avent, z tego względu że mam tej firmy wszystkie buteklki i laktator.
        Tylko ja na poczatek zdjęłam w niekapku ta uszczelkę, bo cięzko ciagnąć i
        Weronika nie chciała wcale pić z niekapka. Jak przyzwyczai sie do samego
        niekapka i tego ustnika to założę uszczelkę. Sama próbowałam pociagnąć z niego,
        to całkiem nieźle trzeba sie zaciagac, zeby poleciałosmile
        • bogusia030 Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 14:59
          My mamy wszystko aventu, więc niekapek też. Kupiłam go m-c temu, ale mały nie
          wiedział, co z nim robić, schowałam i wyciągnęłam 3 dni temu i teraz super
          ciągnie.Chyba musiał do niego dorosnąć.
        • kwiatuszekm Re: do anet77 14.11.06, 15:03
          anet77 napisała:

> My tez avent, z tego względu że mam tej firmy wszystkie buteklki i laktator.
          > Tylko ja na poczatek zdjęłam w niekapku ta uszczelkę, bo cięzko ciagnąć i
          > Weronika nie chciała wcale pić z niekapka. Jak przyzwyczai sie do samego
          > niekapka i tego ustnika to założę uszczelkę. Sama próbowałam pociagnąć z
          niego,
          >
          > to całkiem nieźle trzeba sie zaciagac, zeby poleciałosmile

Jak zdjelas ta uszczelke,bo boje sie cos uszkodzic
          • anet77 Re: do anet77 17.11.06, 12:14
            Bez obaw ściagaja ją normalnie, nic nie uszkodzisz. Tylko uważaj, bo po
            ściagnieciu uszczelki niekapek staje się kapkiemsmile I dziecku tez szybko z niego
            leci, trzeba ostrożnie podawac picie z niego. Ja juz załatwiłam kilka ubranek
            soczkiem i to marchewkowym i chyba narazie z tego niekapka przez smoczka będe
            dwała.
      • kropek47 Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 23:00
        Oblal sie dlatego ze za szybko wyjal buteleczke z buzi a nie zdazyl jeszcze
        polknac - mojemu sie to czasami zdarza.
    • kwiatuszekm Re: do mam niekapkowych 14.11.06, 15:02
      Tez mamy z Aventu,ale jeszcze nie pije.
    • emmilka Re: do mam niekapkowych 17.11.06, 00:18
      Canpol

łatwo umyc tę butelkę z systemu balonik a wcześniej butelek nie używałam, więc
      ten argument odpadł...
      • madziatd Re: do mam niekapkowych 17.11.06, 10:26
        ja też canpol. Mam butelki tej firmy i dokupiłam za 5 zł tylko sam ustniksmile Jest
        mięciutki i co ważne bardzo łatwo się myje.
        • finka11 Re: do mam niekapkowych 17.11.06, 10:30
          Mam Nuka i Aventu, ale na razie nie pije z żadnego, tylko dopajam go
          strzykawkąsad Nic innego mu nie odpowiada, kubeczki daję do zabawy i czasem mu
          przez przypadek wyjdzie i wypije kilka kropli, może za jakiś czas załapie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka