Dodaj do ulubionych

Macie czasem DOŚĆ?

21.01.07, 12:47
Bo ja mam. Nie ciąży, ale siebie.
Tego,że nic mi nie wychodzi,że nie mogę się na niczym skupić, że coś,co
normlnie zajmowało mi 2 dni, teraz zajmuje tydzień,że praca idzie mi jak po
grudzie, całymi dniami prawie nic nie robię, tracę czas na głupie książki,
zamiast pracować, a jak już się zabieram za pracę,albo naukę, to wychodzi mi
naprawdę kiepsko! Musiałam się wyżalić. Czuję się jak ostatnia kretynka,
znów, to już chyba drugi tydzień, mam migrenę i czuję się strasznie... i boli
brzuch...Nie wiem,co bardziej, głowa, czy brzuchuncertain

No musiałam się wyżalić...
Obserwuj wątek
    • roka76 Re: Macie czasem DOŚĆ? 21.01.07, 14:33
      doskonale Cie rozumiem!!!
      pierwszy raz jestem w ciazy i to jest staszne co sie ze mna dziejesad
      szczegolnie pod koniec...
      do konca 7 mca pracowalam, wtedy jeszcze bylo prawie normalnie, odkad jestem na
      zwolnieniu - koszmar
      z energicznej dziewczyny zamienilam sie w niezgrabnego i powolnego slonia,
      majacego problem ze skupieniem sie, z zapamietywaniem i mysleniem
      mija dzien za dniem, a ja jestem w stanie coraz mniej robic
      najbardziej dreczy mnie to, ze jakis czas temu obiecalam dwojgu maturzystom z
      rodziny napisanie prac do przedmaturalnej prezentacji i teraz nie jestem w
      stanie tego zrobic!sad((
      kiedys po tygodniu by mieli elegancie wypracowania, dzis boje sie, ze nic z
      tego nie wyjdzie, ze szybciej urodze, niz cokolwiek splodze na pismiesad
      kiedys kazdy moj dzien byl inny
      teraz glownie jem, spie i grzebie w necie
      i tak dobrze, ze nie zmienila sie moja niechec do tv, bo jeszcze bym zaczela
      ogladac serialewink
      takze jak widzisz nie jestes z tym "skretynieniem" sama
      PS jacys tam naukowcy wybadali, ze mozg kobiety w ciazy pracuje o 30% gorzej...
      oby tylko po porodzie wrocil do normy!
      • niunka24 roka:)))))))) 21.01.07, 14:40
        roka, no to jest nas dwie. Mam to samo. Tylko ja w miare normalnie
        funkcjonowałam,pracowałam,pisałam dokąd nie kazali mi leżećuncertain czyli do ok.21-22
        tygodni. odkąd muszę główne leżeć, mózg mi się wyprasowałuncertain Ale w grudniu
        jeszcze pracowałąm (zdalnie, na komputerze) i nawet mi szło. Nienajlepiej, ale
        szło. Teraz? Koszmar totalny, porażka na maksa.
        Minie, musi minąć. Ja się tylko boję konsekwencji tego stanusad
        Ale z drugie strony, będą ważniejsze problemy niż magisterka obroniona po
        terminie czy niezaliczona sesjawink))
        Kiedyś się wreszcie obronię i zaliczę wszystkosmileDamy radę! a z czego te
        prezentacje?smile
        jestem wredna, ale to, co napisałaś, do dla mnie wielkie pocieszenie. Wiem, że
        to jest straszny egoizm, ale lepiej mi wiedząc,że nie jestem jedna z tym
        problemem, który naprawdę jest dla mnie dużym zmarwteieniem...

pozdrawiam!!!
        • roka76 Re: roka:)))))))) 21.01.07, 22:48
          w takim razie trzymam kciuki za powodzenie Twoich spraw, a Ty trzymaj za te
          moje obiecane pracesmile
          obydwie z jezyka polskiego, jedna o tematyce jezykowej, druga literacko-
          malarskiej
          a lezenie rzeczywiscie odmozdza, ja musialam odlezec 3 tyg. zeby skonczyc 8 mc,
          bo sie przeciazylam i zrobilo mi sie zewnetrzne rozwarcie i wlasnie od tej pory
          tak sie ze mna glupio porobilo, ze jestem do niczegosad
          ciesze sie, ze pocieszylam!
          pozdrowka
    • nhania Re: Macie czasem DOŚĆ? 21.01.07, 16:26
      mam!!! szczególnie tego że wszystko leci mi z rąk! że nie mogę czytać- bo i tak
      myślę o czymś innym albo nudzi mi sie, robie sie jakaś senna i tyle z tego!
      ale cóż. ja też mam nadzieję że te "dolegliwości " przejdą po porodzie!!!
      poza tym Mała daję ostatnio popalić- wygina się i przeciąga a ja wtedy nie moge
      się ruszyć wink dzisiaj nie mogłam dojść do łazienki tak sie mała Glizda ułożyła wink
      pozdrawiam
      ---
      www.snugglepie.com/ezb/755090.png
    • malpka_z Re: Macie czasem DOŚĆ? 22.01.07, 18:47
      TAAAKKK
      czuję się jak stara bacia - wszystko mnie szybko męczy, wyprawa do sklepu jest
      wielkim przedsięwzięciem, boję się wychodzić jak jest ślisko. Zle sypiam.
      Ciągle mnie pobolewa tak misiączkowo brzuch. No starczy tego narzkania.
      Z jednej strony, chcialabym opróżnić swój brzuch, ale z drugiej cieszę się
      ostatnimi chwilami wolności smile

• dziegielek Re: Macie czasem DOŚĆ? 22.01.07, 20:52
        Stara babcia to też niestety ja. Ledwo się ruszam, sapie bez przerwy i wszystko leci mi z rąk. Nawet pisanie na klawiaturze mi nie wychodzi, ach i jeszcze ciągle mam problemy z odnajdywaniem właściwych słów.
        • niunka24 słowa...:-) 22.01.07, 21:27
          Mam straszny problem z odnajdywaniem właściwych słów!smile
          To jest koszmar.
          Nie umiem ostatnio zapamiętać słowa "skutek" - takie proste, a jak muszę go
          użyć, to ni w ząb.
          Dziś chciałam, żeby mąż kupił parówki cielęce (nie jadłam chyba 5 lat, a dziś
          akurat miałam ochotę) i zapomniałm, jak jest cielak. Wyszł parówki z małej
          krówkismile
          Wyzwala to we mnie wprawdzie pewnego rodzaju kreatywność, ale kreatywność
          raczej na niewysokim poziomie i wymęczoną potwornie...
          Już wiem, jak się czuła moja babcia, jak zaczęła chorować na Alzheimerauncertain
          Pozdrawiam,
        • nhania Re: Macie czasem DOŚĆ? 23.01.07, 06:07
          To ja mam tak samo. wczoraj to się aż popłakałam, bo ciągle coś rozsypuję i
          tłukę! nie dosyć ,że ciężko mi zrobić cokolwiek, że mam problem z założeniem i
          zawiązaniem butów to co chwilkę muszę się schylać bo coś mi spadło!!! mam już
          tego serdecznie DOŚĆ. a do tego o kilku dni nie mogę spać -tzn jak wstanę na
          "siku" to już zasnąć nie mogę! dziś wstałam ok 4:30 ale do 6 próbowałam zasnąć i
          nic!!!
          ale się rozpisałam- to chyba za zmęczeniawink
          pozdrawiam wszystkie niezdarki
          --
          bd.lilypie.com/C2Dvp1/.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka