Dodaj do ulubionych

witamy w 39 tygodniu:)

22.01.07, 13:54
sobotnie oględziny nie wykazały żeby Junior miał się pojawić rach-ciach - co
prawda szyjka b. krótka, główka b. nisko ale rozwarcia brak, skórcze na KTG
prawie żadne, bóle przepowiadające b. zadkie. A gin powitała nas
okrzykiem 'to państwo jeszcze nie urodziliście?!'
Buuu, a ja mam już pomału dość - jedyne co mnie powstrzymuje to mąż poza
Warszawą do czwartkusmile
Także narazie czekamy spokojnie, a potem (w weekend) bierzemy się za
prowokowanie Juniora do wyjścia - zresztą jemu też już nie jest za wygodnie,
czuję to WSZĘDZIE
Pozdrowienia dla wszystkich ciągnących ostatkiem sił
ania
Obserwuj wątek
    • marysiowamama Ja dzisiaj zaczęłam 39tc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.07, 14:29
      smile ale ten czas leci...
      • annazmaria Re: Ja dzisiaj zaczęłam 39tc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.07, 14:56
        bądź co bądź kiedyś ustaliłyśmy że Zosia i Kubuś są 'astronomicznymi'
        bliźniakami i teraz tylko od nich zależy czy się pojawią na świecie w tym samym
        dniu. Ale z tego co piszesz marysiowamamo to raczej Zosi spieszy się bardziej
        niż mojemu leniuszkowismile
        Pozdrawiamy cieplutko z drugiego brzegu Wisły i 3mamy kciuki żeby się młodym
        nie zachciało przyjść na świat w wichurę / śnieżycę / oberwanie chmury itp.
        Ania
        • marysiowamama Re: Ja dzisiaj zaczęłam 39tc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.07, 15:10
          W moim otoczeniu i rodzinie wszyscy maja dosyć specyficzne poczucie humoru i
          jestem prawie przekonana że pojadę do szpitala w jakis jeden z pierwszych
          zimowych dnismile
          • dakota123 annazmaria 22.01.07, 17:26
            Mogę spytać jak zabierzecie się do prowokowania Młodego do wyjścia??
            Jak u Ciebie zadziała to ja też spróbuję kilka dni po Tobie- 39 tc zaczynam w
            sobotęwink)
            • annazmaria Re: annazmaria 22.01.07, 17:34
              smile
              na szkole rodzenia położna mówiła o trzech możliwościach (najlepiej naraz -
              przyp. aut.): ciepła kąpiel, kieliszek czerwonego wina i mąż / niemąż w
              pobliżu. Naukowo potwierdzone są ciepłe kąpiele, wino - działa rozluźniająco,
              a sex na pewno nie zaszkodzi - a przynajmniej jest najprzyjemniejszym ze
              sposobów. A na serio to też przyspiesza zmiękczanie szyjki.
              Damy znać jak pomoże - tzn. mąż da, zakładając że skutek będzie oczekiwany.
              pozdrowienia,
              ania
              • dakota123 Re: annazmaria 22.01.07, 17:44
                wink))
                Podejrzewałam to trzecie rozwiązania - mi też ono się najbardziej podobawink)
                Słyszałam jeszcze że pomaga mycie okien w okolicach terminu ale...chyba nie
                będzie mi się chciałowink)
                Powodzenia i daj znać jak zadziaławink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka