o_tuska 25.02.07, 21:08 Cześc Dziewczyny mam pytanko: jeśłi wasze pociechy miały gorączką przy zabkowaniu to jak długo to trwało?? pewnie nie ma zasady ale nie wiem czego się spodziewać?? gorączka już od soboty i to ponsd 38 idą górne jedynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.kotek Re: ząbkowanie z gorączką-pytanie 27.02.07, 07:36 u nas goraczka była 3-4 dni..i załapała się Oliwka na 3dniówke..miała 39stopni goraczki..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: ząbkowanie z gorączką-pytanie 27.02.07, 08:47 U nas też gorączka (3 dni) plus katar i kaszel czyli infekcja pokryły się z wyjściem 2 pierwszych zębów, a lekarz twierdzi, że nie ma związku... Przypadek Byłam u niego 3. dnia choroby, mówię, że jeszcze jej zęby idą, a on się cieszy i mówi: "Tak, to normalne w tym wieku, o to się nie trzeba martwić" Na szczęście jesteśmy po. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 ania_34 27.02.07, 10:54 U nas identycznie. Katar, gorączka i kaszel przy ząbkowainiu. Tak było przy dolnej jedynce i teraz też jest tak samo. No oprócz gorączki teraz. To chyba nie przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
dorpyp trzeba się uważnie przyglądac dziecku... 01.03.07, 14:00 ...u nas była dwa dni gorączka (ponad 39 stopni). wzystko wkładał do buzi (widac że ząbki mi się wyżynały - górne). pojawił się katar, później kaszel i nie ryzykują już dalej (gorączka minęła) wezwałam lekarkę no i zapaleni oskrzeli. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: trzeba się uważnie przyglądac dziecku... 03.03.07, 09:34 U nas 3 dni gorączki do 39 stopni nawet. Zbijana temperatura Paracetamolem w syropku- skutecznie, bo nic innego nie działało. Dzisiaj pierwszy dzień bez gorączki i obserwuję mała, jak narazie kataru nie ma, kaszelek ustał... ...a to wszystko przez 2 jedynki Odpowiedz Link Zgłoś