niebieskaewka 05.05.07, 19:13 czy podajac cokolwiek innego niz mleko tj. np wode,rumianek dosladzacie? My dosladzamy glukoza, w przeciwnym razie plyny sa traktowane odpowiednimi minami a nastepnie wypluwane. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziegielek Re: dosladzanie 06.05.07, 12:40 Ja czasem podaje herbatkę hippa rumiankową i ona jest dosładzana, ale nie zwykłym cukrem.Niestety dziecko jak raz poczuje słodki smak, to potem trudno jest wcisnąc coś bezsmakowego Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: dosladzanie 06.05.07, 19:35 ja dopajam herbatkami z Bobovity, ale one tez sa dosładzane, ale nie cukrem, sama woda jako cos do picia nie jest absolutnie tolerowana, jak mała ja dostaje to robi miny jakby dostawała coś naprawdę obrzydliwego)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: dosladzanie 06.05.07, 21:05 kurczę, mój maluch od początku oprócz cyca nie dostal nic sama już nie wiem czy dobrze robię, że nie daję mu nic poza tym cycowym mleczkiem hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: dosladzanie 07.05.07, 09:34 Ja też nie podałam jeszcze nic, ale raczej uważam to za plus. Jeśli pojawią się jakieś problemy - z brzuszkiem np. i nie będę sobie mogła dać rady, to wtedy pomyślę może o herbatce koperkowej. Póki co sama ją piję, a skoro ja, to i mała. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: dosladzanie 08.05.07, 10:25 u mnie tez poki co tylko cyc, wiec trudno powiedziec ale jak sie uda, to nie bede slodzic Odpowiedz Link Zgłoś