oooziii Re: do tych co nie przepadają za teściową :-) 19.06.07, 20:22 taa tylko że ja mam teściów piętro niżej także nie muszą nigdzie jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do oooziii 19.06.07, 22:03 ja bym sie zalamala jak bym miala az tak blisko-choc mam blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
an555 Re: tesciowa beeeeeeee 21.06.07, 00:31 oj mi na sAma mysl o mojej tesciowej TO SIE WLOSY JEŻĄ strasznie powazna kobieta, zawsze sie wtraca, kazdego krytykuje i kazda sytuacje. kiedy urodzila sie Julcia to wpadala niespodziewanie z cała ferajną np o 20stej i siedzilei do 23 zeby na wnusie popatrzec a kiedy jej powiedzialam zeby przychodzila w dzien bo wieczor ( nooooc) nam nie odpowiada to sie obrazila na maxa i dzieki temu mam wkoncu spokoj bo babsztyl wogole nie przychodzi ( huuuuuuuuuraaaaaaa) Wkurza mnie jeszce z tym ze strasznie skapa jest ;/ zal jej kupic cos fajnego Julci w sklepie ( bo jak twierdzi i tak zaraz z tego wyrosnie) i kupuje jej rzeczy w lupeksie ( juz mama tego dosc) a biedna nie jest . Poprostu jej nie lubie i chyba z wzajemnoscia.Tesciu jest ok, luzny facet Odpowiedz Link Zgłoś