Dodaj do ulubionych

Dużo u Was placów zabaw i parków???

26.06.07, 11:21
U mnie nie bardzo.Szczególnie w mojej dzielnicy. Bo to właściwie dzielnica
samych domków jednorodzinnych, ale jakiś plac zabaw by się przydał. Chyba
napisze petycję do prezydenta miastasmile))
Obserwuj wątek
    • matylda07 Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 12:01
      U nas przed każdym blokiem jest piaskownica i huśtawki, dodatkowo dwa takie
      osiedlowe place zabaw, ostatnio odnowione, no i bardzo ładny duży park też z
      placem zabaw i mini-Zoo gdzie chadzam z małą na spacery, bo do piaskownicy
      jeszcze za mała wink
      • niebieskaewka my na fajny plac zabaw musimy isc 15 min 26.06.07, 12:20
    • olazur Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 14:31
      widok z mojego balkonu i kuchni to piaskownica, chuśtawki, różne drabinki i
      zjeżdżalnia. Jest to zamknięta częśc osiedla tylko dla mieszkańców.
      Na sąsiednich osiedlach też są place zabaw. Park - ok. 100m mam do słynnego w
      Poznaniu jeziora Malta i Malta Ski, można tam pospacerować, jest tam też bardzo
      fajny plac zabaw, tuż za jeziorem ciągną się lasy i jest ZOO rozciągnięte na
      bardzo dużym terenie, gdzie można chodzić cały dzień a i tak nie obejdzie się
      wszystkiego.
      • mamamaksika5 do olazur 26.06.07, 14:58
        a na jakim osiedlu mieszkasz? bo po opisie to musisz blisko mnie mieszkac smile))
        ja na oswiecenia
        • olazur Re: do olazur 26.06.07, 15:05
          na oświecenia mieszkałam całe życie, teraz ul .Katowicka
          • mamamaksika5 no to musimy sie koniecznie spotkac!!!! 26.06.07, 15:11
            co ty na to??????
            • olazur no pewnie 26.06.07, 20:03
              tylko jak wróce z wakacji czyli w drugiej połowie lipca. A może są jeszcze inne
              lutówki z Poznania, co mają ochote na wspólny spacerek?
              Co ty na to?
              • mamamaksika5 Re: no pewnie 26.06.07, 22:16
                moze zrobimy jakies spotkanie poznanianek w takim razie w drugiej polowie
                lipca smile

a poza tym to ja od urodzenia mieszkam na oswiecenia, a spacerujesz czasem w
                parku kolo wiaduktu ????
                • olazur Re: no pewnie 27.06.07, 07:59
                  pewnie że tak, tylko nie za bardzo lubie bo tam jest hałas od katowickiej i
                  troche spalin. Poza tym, moi rodzice ciągle tam mieszkaja i często ich
                  odwiedzam.
                  Ciekawe czy sie znamy chociaz z widzenia skoro obydwie wychowałyśmy się na tym
                  osiedlu. Ja jestem 2 lata od ciebie młodsza. Prześle ci moje zdjecie na mejla
                  to sie okaze.
      • matylda07 Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 15:06
        Zoo w Poznaniu bardzo lubię. Jest takie rozległe. Nie ma takiej ciasnoty jak w
        innych. Gdy byłam dzieckiem często tam bywałam, niedługo z Jaguśką wybieramy się
        tam. Ona jeszcze sie ni nacieszy , ale jej kuzyn (prawie półtora roku) pewnie
        tak. Pamiętam jeszcze Stare Zoo, czy ono jeszcze istnieje?
    • marysiowamama Jak na lekarstwo. 26.06.07, 20:21
      Mieszkamy na nowym osiedlu na którym developer wypiął sie na obietnice budowy
      placu zabaw. Na bardzo kiepski idziemy 15min.
      Zrobilismy akcje przy konkursie Danonków na danonkowy plac zabaw. Zdobylismy 2
      miejsce w swojej kategorii !!! i tyle. Zdyskwalfikowali nas nie podajac
      przyczynysad
    • misia9944 u mnie mnóstwo do koloru do wyboru 26.06.07, 22:21

• bozenas4 Re: u mnie mnóstwo do koloru do wyboru 26.06.07, 22:35
        No to super szczęściarze jesteście...smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka