bozenas4 26.06.07, 11:21 U mnie nie bardzo.Szczególnie w mojej dzielnicy. Bo to właściwie dzielnica samych domków jednorodzinnych, ale jakiś plac zabaw by się przydał. Chyba napisze petycję do prezydenta miasta)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07 Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 12:01 U nas przed każdym blokiem jest piaskownica i huśtawki, dodatkowo dwa takie osiedlowe place zabaw, ostatnio odnowione, no i bardzo ładny duży park też z placem zabaw i mini-Zoo gdzie chadzam z małą na spacery, bo do piaskownicy jeszcze za mała Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 14:31 widok z mojego balkonu i kuchni to piaskownica, chuśtawki, różne drabinki i zjeżdżalnia. Jest to zamknięta częśc osiedla tylko dla mieszkańców. Na sąsiednich osiedlach też są place zabaw. Park - ok. 100m mam do słynnego w Poznaniu jeziora Malta i Malta Ski, można tam pospacerować, jest tam też bardzo fajny plac zabaw, tuż za jeziorem ciągną się lasy i jest ZOO rozciągnięte na bardzo dużym terenie, gdzie można chodzić cały dzień a i tak nie obejdzie się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 do olazur 26.06.07, 14:58 a na jakim osiedlu mieszkasz? bo po opisie to musisz blisko mnie mieszkac )) ja na oswiecenia Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: do olazur 26.06.07, 15:05 na oświecenia mieszkałam całe życie, teraz ul .Katowicka Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 no to musimy sie koniecznie spotkac!!!! 26.06.07, 15:11 co ty na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur no pewnie 26.06.07, 20:03 tylko jak wróce z wakacji czyli w drugiej połowie lipca. A może są jeszcze inne lutówki z Poznania, co mają ochote na wspólny spacerek? Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 Re: no pewnie 26.06.07, 22:16 moze zrobimy jakies spotkanie poznanianek w takim razie w drugiej polowie lipca a poza tym to ja od urodzenia mieszkam na oswiecenia, a spacerujesz czasem w parku kolo wiaduktu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: no pewnie 27.06.07, 07:59 pewnie że tak, tylko nie za bardzo lubie bo tam jest hałas od katowickiej i troche spalin. Poza tym, moi rodzice ciągle tam mieszkaja i często ich odwiedzam. Ciekawe czy sie znamy chociaz z widzenia skoro obydwie wychowałyśmy się na tym osiedlu. Ja jestem 2 lata od ciebie młodsza. Prześle ci moje zdjecie na mejla to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: Dużo u Was placów zabaw i parków??? 26.06.07, 15:06 Zoo w Poznaniu bardzo lubię. Jest takie rozległe. Nie ma takiej ciasnoty jak w innych. Gdy byłam dzieckiem często tam bywałam, niedługo z Jaguśką wybieramy się tam. Ona jeszcze sie ni nacieszy , ale jej kuzyn (prawie półtora roku) pewnie tak. Pamiętam jeszcze Stare Zoo, czy ono jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Jak na lekarstwo. 26.06.07, 20:21 Mieszkamy na nowym osiedlu na którym developer wypiął sie na obietnice budowy placu zabaw. Na bardzo kiepski idziemy 15min. Zrobilismy akcje przy konkursie Danonków na danonkowy plac zabaw. Zdobylismy 2 miejsce w swojej kategorii !!! i tyle. Zdyskwalfikowali nas nie podajac przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: u mnie mnóstwo do koloru do wyboru 26.06.07, 22:35 No to super szczęściarze jesteście...)) Odpowiedz Link Zgłoś