dziubasek_ona robiłam 2 miesiące po porodzie i 08.10.07, 14:13 z II grupy zrobiła mi się I Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: robiłam 2 miesiące po porodzie i 08.10.07, 14:15 ja robiłam 9 tygodni po porodzie,jak byłam na kontrolonym badaniu.II grupa jak przed ciążą... Odpowiedz Link Zgłoś
kamiko5 Re: cytologia - robiłyscie juz po porodzie? 08.10.07, 16:01 Aż wstyd się przyznać, ale nie. Ale ostro się wybieram. Niedawno byłam na konferencji dla kobiet i tam w programie był temat raka szyjki macicy - jest taka akcja w całej Polsce. Byłam w szoku, dowiedziałam się kupę ciekawych rzeczy, a przede wszystkim uzmysłowiłam sobie, jak ważna jest cytologia. Poczytajcie sobie. www.rak-szyjki-macicy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: cytologia - robiłyscie juz po porodzie? 08.10.07, 21:17 ja robiłam jakieś 3 miesiące po porodzie. wyszła mi I grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis_wl spirala 09.10.07, 16:46 Nie robilam, jakoś zeszło. Donzab jaką spirale zakładałas? I ile to kosztuje/ Podobno sporo... Bo ja się zastanawiam tylko musze poczekac, bo jestem po cesarce to mozna dopiero po roku.... Odpowiedz Link Zgłoś