marioladabr więcej proszę 23.11.07, 09:47 rozwińmy temat - proszę! dopisujcie dziewczyny bo ja nie mam pomysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Prezent dla męża 29.11.07, 23:15 o rany, ja mojemu nie kupuje, ale gdybym miala to cala masa tego. poczawszy od ciuchow, po jego ulubione gry strategiczne lub FPP, ksiazki, boxy dvd np z gwiezdnymi wojnami, kompania braci i inne takie meskie bzdety ) po prostu pomysl o tym co lubi i strzelaj ) Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: Prezent dla męża 30.11.07, 09:49 niby dużo ale trudno trafić... filmy i gry sam sobie ściąga... Ubrania boję się kupić bez przymiarki (a z racji kontuzji łażenie po sklepach z nim odpada), perfumy jak co roku zapewne dostanie od brata. Najgorsze jest to że po prawie 10 latach bycia razem ciężko coś oryginalnego/ niespodziewanego wymyśleć... U nas jest tak, że jak coś potrzeba to na bieżąco się kupuje, ciężko czekać do takiej okazji jak święta (np. potrzebowałam rękawiczek i mąż mówi, że kupi mi na gwiazdkę, ale przecież nie będę czekać jeszcze miesiąca do świąt z marznącymi rękami - kupiłam sobie). A co mój mąż lubi... najbardziej chyba piłkę nożną. Ale co w związku z tym można mu kupić? Tym bardziej że przez jeszcze jakieś pół roku ma szlaban na chodzenie i bieganie (ponad dwa iesiące temu zerwał ścięgno i jest już po dwóch operacjach) Odpowiedz Link Zgłoś
de_profundis Re: Prezent dla męża 30.11.07, 19:02 I ja sie ostatnio zastanawialam nad ty co tu mężowi... i znalazłam przy tej okazji www.toys4boys.pl/ uśmiałam się tam setnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr de_profundis dzięki 03.12.07, 11:36 super stronka, wielkie dzięki... może dla męża nic nie wybiorę ale jest tyle fajnych gażetów (może dla braci coś wybiorę) rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś