claudia84 13.05.08, 10:31 Witam, już nie tak z rana, ale wczoraj znowu siedziałam do 3, co niestety zakończyło się wymiotami i mdli mnie do teraz. Chyba przesadziłam. Muszę dać odpocząć sobie i Maleństwu... Na 12:40 idę na wizytę i usg połówkowe. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mm79 Re: WTOREK 13.05.08, 10:54 Rano pobiegłam z moim trzylatkiem do przychodni żeby mi pobrali krew bo w czwartek idę na kontrolę. Pielęgniarka była zaskoczona , że taki szkrab siadł grzecznie na krześle obok i zawzięcie z nią dyskutował zamiast przemeblowywać gabinet...a ja jestem z niego dumna bo nie sądziłam , że to się uda...oj nie doceniam starszego braciszka Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: WTOREK 13.05.08, 11:28 no to żeby jeszcze młodsze też się takie spokojne udało ja właśnie zamówiłam wózek, wiem, że to wcześnie, ale później u M. jest sezon na nawał pracy i nie będzie mógł ze mną pojechać, więc wszystkie duże zakupy chcę zrobić do końca czerwca. wózek bartatina classic z fotelikiem, akurat jest jakaś promocja www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=483 będzie za 2 tygodnie, zobaczymy jak się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 catalina 13.05.08, 11:49 bardzo dobry wybór!!! Służył mi przy Antosiu, służy do dziś, jest w świetnym stanie, a eksploatowany był maksymalnie!!! Do dziś zdarza mi się usypiać w Nim Antka, bujając na boki. Jak dla mnie bardzo udany zakup, nowego nie planuję, bo myślę, że i ten jeszcze przy trzecim da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: WTOREK 13.05.08, 12:13 No to tzrymam kciuki. Napewno wszystko będzie dobrze!!koniecznie daj znać co słychaćJa mam połówkowe w czwartek, to jeszcze dwa dni i strasznie się stresuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
krispii Re: WTOREK 13.05.08, 16:32 Claudia, mocno zaciskam piąstki za wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze. Kasiu, bardzo dobry wybór...wózeczek bardzo ładny Ja właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że nie będę miała cesarki( a byłam na nią od początku nastawiona)...będe rodziła siłami natury(no chyba , że coś nie tak byłoby to cc) Mój okulista tak mnie fachowo przebadał, i stwierdził, że dam rade i nic mi nie będzie. Mam strasznego pietra.... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: WTOREK 13.05.08, 21:01 krispii powtórz sobie najlepiej badanie tak na miesiąc przed porodem, niestety, ale oczy lubią się "psuć" pod koniec ciąży! Ja byłam na badaniach dopiero na początku września, a urodziłam pod koniec. Odpowiedz Link Zgłoś