thaigirl 08.12.08, 14:55 dziewczyny polećcie coś na prezent dla luciaka... takie z obrazkami kiedyś Nhania podrzucała linka do takich klocków. a ja teraz nie moge ich znaleźć i nie wiem co synkowi kupić na prezent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nhania Re: Klocki układanki dopasowywanki 08.12.08, 16:16 Antosia uwielbia tego typu - na gwiazdkę dostania kilka nowych podaje kilka linków- daj znać czy o to Ci chodzi: www.allegro.pl/item496962711_puzzle_ukladanki_drewniane_z_uchwytami_wybor.html#gallery www.allegro.pl/item501826745_ukladanki_drewniane_puzzle_z_uchwytami_23_rodzaje.html#gallery www.allegro.pl/item498832479_44_nowe_wzory_ukladanki_drewniane_puzzle_uchwyty.html www.allegro.pl/item499381077_pierwsze_ukladanki.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
moli1978 Re: Klocki układanki dopasowywanki 15.12.08, 12:10 Własnie kupiłam synkowi taka układankę z pojazdami i bawi się nią drugi dzień. Potrafi ukłądac w kółko przez godzinę!!!!! Wyjmuje i liczy: "jeden, bdzia, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem i koniec". Układa i woła: "Ale dużo mamo!!" I tak w kółko. Kocham tą układankę! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: Klocki układanki dopasowywanki 08.12.08, 16:26 te, które podała nhania, są rewelacyjne - Jasiek je uwielbia też muszę dokupić znowu kilka nowych wzorów, bo te, co ma już opanowane tak, że z zamkniętymi oczami układa Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 puzzle 08.12.08, 22:53 Kuba dostał na Mikołaja takie puzzle firmy maxim: www.allegro.pl/item499420923_ukladanka_dydaktyczna_kto_to_co_to_firmy_maxim.html konkretnie pojazdy i jest to hit! po 2 dniach bez problemu sam wszystkie układa i robi to kilka razy dziennie jestem w szoku, bo moje dziecko coraz częściej potrafi się samo bawić mamy też takie puzzle firmy trefl: www.allegro.pl/item499489599_puzzle_trefl_dla_najmlodszych_baby_puzzle.html na początku ja mu układałam, teraz bez problemu sam polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: Klocki układanki dopasowywanki 10.12.08, 11:07 My may właśnie z grewnianych dopasowywanek tą z Disneya - układa ją już "z zamkniętymi oczami". A ostatnio kupiliśmy wspomniane wyżej puzzle tylko że zwierzęta - są rewelacyjne, Ania ma jeszcze czasem trochę trudności z połączeniem elementów ale dobiera prawidłowo, a nawet śmieje się jak specjalnie próbuję połączyć np głowę świnki z tułowiem krowy itp. Kolejna u na rewelacja to takie Lotto, my mamy "zabawki" i uwielbia się tym bawić www.allegro.pl/item494150343_gra_edukacyjna_lotto_polecam.html Odpowiedz Link Zgłoś