ziena77 28.06.09, 12:36 Czy nakładacie swoim dzieciaczkom stroje na plaży? Ja w tamtym roku nakładałam Blance takie jednoczęściowe. Podostawała kilka sztuk więc ubierałam. W tym roku jeszcze nie mam stroju dla niej no i sie zastanawiam czy kupować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek85 Re: stroje kompielowe dla dzieci 28.06.09, 23:03 no jasne. tzn ja założyłabym. dziecko tak samo zasługuje na intymność jak dorośli, po co zresztą kusić pedofili, których na pewno w brud na plażach... Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: stroje kompielowe dla dzieci 29.06.09, 00:08 Ojej,chyba nie mialas na mysli,ze tak na golaka na plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: stroje kompielowe dla dzieci 29.06.09, 09:21 Ja też kupiłam już strój (tylko słońca nie ma ) ale gdybym nie miała to zakładałabym przynajmniej majtusie, jakieś fajne, kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: stroje kompielowe dla dzieci 29.06.09, 11:52 No...ja mam problem bo Basia uwielbia latać na golasa. Jak tylko przychodzi do domu z wielogodzinnego spaceru, błaga, żeby pozwolić jej się rozebrać. Cieszy się wtedy ogromnie, turla , chichoce itd. No i myślałam właśnie, czy w tym roku też puścić ją tak po prostu na plaży. Ja nie mam nic przeciwko, bo wg. mnie nagość jest bardzo naturalnym stanem u dzieci, ale uświadomiłyście mi, że nie wszyscy tak myślą. Ech, trochę cierpię na myśl o katowaniu malucha takimi nylonami. Może wpadnę na jakiś inny pomysł ... Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: stroje kompielowe dla dzieci 30.06.09, 09:05 Nikt tu nie mówi o "katowaniu nylonami" przecież takiemu małemu dziecku wystarczy założyć same majtusie. Zresztą jak ktoś wcześniej napisał pedofilów pewnie na plaży dość, a ja wolałabym żeby taki nie cieszył się na widok mojego nagiego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: stroje kompielowe dla dzieci 30.06.09, 09:31 No i pognałam wczoraj do H&M i kupiłam jakiś 2 częściowy kostiumik, żeby można było rozparować i założyć tylko majteczki. Móje zaprogramowane na golasowanie dziecko zawyło ze szczęścia i po przymierzeniu odmówiło zdjęcia W wannie też musiałyśmy się kąpać w kostiumie i chyba pójdziemy też niedługo na basen, bo się młoda nacieszyć nie może. A ja się bałam, że nie zaakceptuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: stroje kompielowe dla dzieci 01.07.09, 10:42 Moje dzieci latały w kostiumach. I nie ze względu na czające się stada pedofilii (bo tu należę do grupy osób które nie dały się zwariować)ale dlatego że dziewczyny mają bardzo jasną karnację i pomimo kremów zawsze się opalają na czerwono i lepiej się czuję gdy są częściowo zakryte. Zbierałam się aby kupić taki strój z filtrem UV ale jakoś fundusze poszły w inną stronę www.orlinkowo.com/Kostiumy_z_filtrem_UV-k36-0--default.html Ale też przy zdarzało się że na golasa latały po plaży i nie wydaje mi się to dziwne, za to w szoku byłam kiedy widziałam na plaży kilkulatkę w stringach :o Taka mała nimfetka. Odpowiedz Link Zgłoś