ambam 31.03.04, 21:57 czy mozecie polecic mi jakas dobra paste do zebow dla dwulatki i plyn do plukania jamy ustnej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: pasta do zebow 31.03.04, 23:00 elmex dla dzieci. Polecany również przez stomatologów. Osobiście polecam też elmex dla dorosłych A mój maluch płucze zęby wodą, płynu do płukania nie używamy. Odpowiedz Link Zgłoś
do73 Re: pasta do zebow 01.04.04, 13:26 Zgadzam się. Moje córeczki również używają elmexu dla dzieci. Jest to chyba najlepsza pasta dostępna na rynku. Do tego szczoteczki do zębów Oral B w odpowiednim do wieku rozmiarze. Pozdrawiam Dorek Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: pasta do zebow 01.04.04, 13:29 elmex,płynu nie uzywamy Wojtuś Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: pasta do zebow 02.04.04, 21:08 Elmex dla dzieci i dla dorosłych. Płynu tak małym dzieciom chyba sie nie podaje. Zresztą ja bałabym się, że będzie połykać. A szczoteczki oralB faktycznie najlepsze, ale młody zaczął sobie je podjadać, bo po części są wykonane z jakiegoś miękkiego materiału. Zmieniliśmy na Aquafresh również bardzo dobra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: pasta do zebow 02.04.04, 22:04 Ja rowniez polecam Elmex,jedyna pasta polecana przez stomatologow.Do kupienia w kazdej aptece.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś