08.02.15, 12:23
Mam pytanie do moderacji, czy można namierzyć, z jakiego IP (czy jak to się nazywa) produkują się te trolle z literaturą pedagogiczną i innymi radami? Wydawnictwo? Jakiś wydział pedagogiczny?
Chciałabym (chociaż to chcenie nie ma mocy sprawczej oczywiście), żeby owe doradzające panie - doradzające dosyć autorytarnie, z zadęciem typowo pseudoeksperckim, zechciały zdradzić, kim są - czyli imię, nazwisko i papierek na doradzanie. Jeśli nie mają bądź nie chcą się zdradzić z takimi tajemnicami - może niech przestaną się stroić w cudze piórka i napiszą normalnie po prostu , że im na studiach xy na problemy takie czy inne polecano literaturę taką czy inną. Albo że z własnego doświadczenia jako mama może polecić metody w książce x czy y.
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Trolle 08.02.15, 14:11
      Moderacjo!
      Kasuj, tnij i wycinaj. Troll zaczyna sam sobie udzielać coraz bardziej szkodliwych rad. To już nie tylko zaśmieca forum, ale czynie to forum miejscem, na które nie powinien zaglądać nikt, kto chce jakiejkolwiek rzeczowej porady, która nie zaszkodzi dziecku.
    • zona_mi Bardzo proszę 08.02.15, 15:56
      o linki do takich wątków/postów na priv.
      Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego na forum, bez Waszej pomocy będzie trudniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka