ela2222 09.09.06, 14:17 Czy ktoś słyszał o Urwisku - coś podobnego do Berka. Jest na Wejherowskiej ale nic poza tym nie wiem, może ktoś już tam był, jak tam jest, jakie zajęcia, koszty itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibulka Re: Urwisek we Wrocławiu 09.09.06, 21:32 Nie wiem co to Berek I co to Urwisek Natomiast wiem gdzie Wejherowska, bo w lecie bywam tam na basenie ;DD Proszę o przybliżenie mi Urwiska i Berka ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
ela2222 Re: Urwisek we Wrocławiu 12.09.06, 15:46 W Urwisku byłam. Obecnie są tam dni otwarte, czyli pokazowe zajęcia sala zabaw za darmo.Patrzcie stona www.urwisek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: Urwisek we Wrocławiu 16.09.06, 14:10 Moge cos napisac bo bylismy tu i tu... Dzisiaj bylismy na zajeciach pokazowych. Mila atmosfera, dwie sale - sala zabaw i do zajec w grupach... Urwisek dopiero zaczyna swoja dzialalnosc, natmiast Berek ma juz wieksze doswiadczenie i wiecej sal. Ceny podobne w obydwu osrodkach - dla mnie troche wysokie np. 25-35zl za jedne 45min zajecia, sala zabaw 8zl godzina 14zl bez ograniczen. Warto zagladnac na strone www.urwisek.pl i www.berek.pl Odpowiedz Link Zgłoś