Dodaj do ulubionych

Młody wściekły

IP: *.* 24.02.02, 23:17
Witajcie!!!Mój 15-miesięczny synek robi się coraz bardziej złośliwy. Jeżeli nie może czegoś dostać (choćby to było wzięcie na ręce) wścieka się. Ryczy w niebogłosy, czasami nie może złapać oddechu, wtedy daję mu klapa (przez chwilę jest oszołomiony). Ale najbardziej przeraża mne to, że zaczyna walić głową w ścianę.Pomóżcie, nie wiem co robić.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna72 Re: Młody wściekły IP: *.* 25.02.02, 14:29
      Mój miał to samo - przeczekalismy te napady złosci. Pilnowalismy tylko, żeby nie zrobił sobie krzywdy. Teraz też się złosci, ale już inaczej, trochę łagodniej (tylko kopie, ;-) głową już nie uderza ) i szybciej mu przechodzi. Za kilka miesięcy będziesz już po tym, a narazie cierpliwosci. Nasz trochę "złagodniał" w okolicy drugich urodzin, prędzej się można z nim dogadać, choć też nie zawsze. Napady wsciekłosci przeszły w bunt (i upór) dwulatka... Pozdrawiam, Anka.
    • Gość: AniaSK Re: Młody wściekły IP: *.* 26.02.02, 10:55
      A mój mnie leje na oślep jak się zezłości i nie pomaga tłumaczenie, uciekanie :) , przytulanie. Po prostu staram się odwrócić jego uwagę najszybciej jak się da i to zwykle skutkuje najlepiej. Będzie dobrze!Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka