Dodaj do ulubionych

Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem!

01.01.07, 21:48
Usaliliśmy ze znajomymi juz termin urlopu i chciałabym szybko cos
zarezerwować. W zeszłym roku tak wylądowaliśmy, ze szkoda wspominać.
Szukam czegoś:
- blisko morza
- w przystępnej cenie (czyli nie 100zł od osoby za dobę)
- z dostepem do kuchni (ale nie koniecznie)
- z jakims placykiem zabaw dla dzieci
- dwie rodziny każda z 2 dzieci

Prosze. Będę bardzo bardzo wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kalafior_tez_kwiat Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 03.01.07, 14:36
      oliwia ja byłam w czerwcu zeszłego roku tutaj

www.farmajantar.webpark.pl/
      masz tu wszystkie dane (cennik, atrakcje). My wynajęliśmy domek też na dwie
      rodziny.
      Dodam tyle, ze w realu jest o niebo lepiej niż na zdjęciach. Domki - rewelacja
      superkomfortowe (dwa pokoje + salonik z tv, łazienka, kuchnia). Atrakcje farmy
      (konie, mini zoo, rowery, basen) sprawiły, że dzieciaki były przeszcześliwe.
      Jedyny minus to daleko do morza, ale atrakcje farmy wszystko nam wynagrodziły.
      Zastanawiamy się czy w tym roku tam nie pojechać, bo czas najwyższy - mają tam
      bardzo dużo chętnych, więc terminy trzeba faktycznie dużo szybciej rezerwować.
      • agutek10 Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 05.01.07, 20:58
        no to ja odwrotnie - atrakcji niewiele ale do morza aż nieprzyzwoicie blisko ;-
        ). A no i miejsce osobliwe bo to ośrodek katolicki - ale szczerze mówiąc nie
        odczułam tego
        • oliwia244 Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 07.01.07, 14:35
          Nad farmą Jantar zastanawiałam sie już w zeszłym roku.
          Chyba była dla nas za droga.
          Udało mi sie znaleźć kwatery w Karwi, które przynajmniej wzrokowo i opisowo i z
          rozmowy z właścicielką odpowiadaja naszym oczekiwaniom.
          Po raz pierwszy w życiu mam rezerwację w styczniu na lipiec!
          I już sie doczekać nie mogę smile
          • kalafior_tez_kwiat Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 08.01.07, 13:20
            My byliśmy dwa tygodnie przed sezonem, to zaoszczędziliśmy jednak sporo, no i
            dzieliliśmy wszystkie opłaty na pół... Poza tym nie dopadła nas jeszcze
            nadmorska drożyzna. Tym razem zastanawialiśmy się jednak nad krótszym wyjazdem,
            ale jednak sami. I cały czas myślimy, bo Miłosz bedzie miał w czerwcu trzy
            miesiące i nie wiem czy wogóle pojedziemy gdziekolwiek, bo taka długa podróż z
            trójką małych dzieciaków mnie przeraża... Z drugiej strony... szum morza,
            piasek pod stopami... Aż zazdroszczę oliwia, ze już masz decyzję z głowy i
            tylko odliczasz dni wink)))
            • krzemyczka Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 09.01.07, 22:53
              Iza, ja bym się tam nie zastanawiała.
              Byłam już i z mała Mają na wyjeździe, i z Hanią dwumiesięczną i teraz ze
              Stasiem.
              Fakt, że tym razem krótko ale to zima a Ty myślisz o lecie, a poza tym to już
              trzecie, choć obawy są niewiele mniejsze.
              Jedyny problem to do zabrania więcej rzeczy (bo np. takiego malca gdzieś trzeba
              kąpać), ale jedzonko mamusine (zakładam, że karmić będziesz piersią).
              No i do tego czasu zdążycie się już zgrać między sobą, więc sądzę że spokojnie
              jak starszaki lubią morze, wodę, piasek, itd. - to się nie zastanawiaj i jedź!
              • kalafior_tez_kwiat Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 12.01.07, 07:53
                Niby trzecie, ale obaw chyba więcej niż przy pierwszym wink))) Krzemyczka masz
                rację - pogadam poważnie z mężem, bo morze wszyscy uwielbiamy i zawsze to super
                zmiana klimatu dla dzieciaczków...
            • oliwia244 Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 10.01.07, 22:04
              Faktycznie dni odliczam i doczekać sie nie moge. A to jeszcze pół roku!
              A ja juz wyszukuje kostiumu, zestawiam wakacyjne stroje sobie i moim babeczka.
              Chore!
              Na chrzecinach mam sie teraz skupić a nie na glupotach!
              Ale jak tu o wakacjach nie myslec kiedy do pracy we wrześniu kam bak.
      • sprawcia Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 21.01.07, 12:58
        chciałam zapytać jak daleko dokladniej jest do morza z farmy. bo też się
        zastanawiamy czy by tam nie pojechać w czerwcu
        • asiakliny Re: Błagam, polećcie mi jakies kwatery nad morzem 22.01.07, 08:49
          wg informacji ze strony 1100 m
    • coronella Oliwia 24.01.07, 09:32
      czy mogę spytac jakie sa ceny noclegów w Karwi?
      Ja mam baze we Władysławowie, warunki średnie i juz nie raz myślałam o zmianie, ale chyba tanio tam jest. A może tylko mi sie wydaje tanio?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka