jopi76 28.03.08, 09:58 Kolejny wątek statystyczny PP A po co? Bo jak ktoś prosi o radę, to będzie wiadomo w jakim wieku jest "potrzebujące" dziecię i ....dla zaspokojenia mojej ciekawości DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: Ile lat/miesięcy mają wasze dzieci? 28.03.08, 10:01 Kuba prawie 5 lat. Igor i Oskar - 17 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 moje chłopaki mają 3 latka i 1 roczek 28.03.08, 13:33 jak widać w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka po pierwsze nikt 28.03.08, 13:39 nie zapamieta 2) za m-c bedzie to nieaktualny spis (znaczenie kiedy wiek liczy sie w miesiacach), owszem można sobie dodać miesiąc, ale... 3) nikt nie bedzie szukał wątku za miesiąc 4)łatwiej jest podać wiek swojego dziecka prosząc o radę niz kazac mamom szukać lub pamiętać 5) pamiętam, które dzieci na forum są rówieśnikami jerza To tylko moje spostrzeżenia. W sumie to wątek dla Ciebie, dlatego jutro przepytam Cię z wieku poszczególnych dzieci ;P jerzyk 17 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś