Dodaj do ulubionych

Czy to już?

09.06.08, 09:15
Oficjalnie zakładam ten wątek. Legendarny Pan Czop odszedł w siną dal, trochę pobolał mnie brzuch i tyle. A dziś obudził mnie ból jak na okres tyle , że bardziej upierdliwy,twardy jak skała brzuch i po jakiejś godzinie powtórka z rozrywki. Czekam na kolejne,40 tydzień leci, a mam wrażenie, że do jego końca nie dotrwamsmile No ,będę się meldować. Trzymajcie kciuki, żebym nie musiała zakładac już kolejnego takiego wątku smile
Obserwuj wątek
    • draugdur Re: Czy to już? 09.06.08, 09:21
      Nononosmile To jakby to juz na prawde juz to szybkiego i malo bolesnego! wink Trzymaj
      sie i kurcz sie ladniewink
    • azille Wreszcie jakiś porządny wątek :-)) 09.06.08, 09:23
      Pakuj się moja droga, dziecko na świat się wyrywa wink)
    • thaigirl Re: Czy to już? 09.06.08, 10:35
      Jak nie jest regularnie to nie musi być już.
      Osobiście Ci życzę, żeby sie pojawiła regularnośc i wtedy to już
      napewno bedzie JUŻ!
      Prosimy o info jak dalszy rozwój sytuacji!
    • ciaraciara Re: Czy to już? 09.06.08, 12:29
      życzę Ci by to było JUZ i by było jak najmniej boleśnie.
      a Ty melduj jak tam?!
      • m0nalisa cicha i jak sytuacja?? 09.06.08, 13:42
        skurczasz sie???
        melduj kochana!!!!!
    • cicha_mysz Re:ciąg dlaszy- napięcie rośnie! 13.06.08, 05:39
      Nie mogę spać od 3 h więc skrobnę conieco o postępach mojego dziecka w wyprowadzce z brzucha.
      Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie- 2 palce rozwarcia, wszystko gotowe, skurczybyki bolesne tyle, że nieregularne, mam chodzić, seksić się i jak nic szybciej nie będzie - w sobotę na oddział i pewnie kroplówa...buuuu
      • 987ania Re:ciąg dlaszy- napięcie rośnie! 13.06.08, 10:06
        Ty takich nagłówków nie dawaj bo ja sama z nerwów urodzę. Ja mam na razie na
        palec rozwarcie, skurcze niebolesne, brzuch nisko i cisza. Nawet czopa nie ma.
        No chyba, że go przegapię.
        Dlaczego na odział? Już tak bardzo jesteś po TP?
        • cicha_mysz Re: 987ania 13.06.08, 16:53
          Szpital, w którym chcę rodzić robi wielki remont i jest zamknięty na pacjętki z zewnątrz. Mam być przyjęta na odział, żeby być już ich pacjentką, poza tym łożysko (trójka) i wody takie już mocno zużyte smilea młody gotowy i się pcha, mogłam zostać wczoraj, ale wolę domowe bakterie i warunki, więc poczekamy do jutra rana, chyba, że akcja nabierze tempa.
          • 987ania Re: 987ania 13.06.08, 18:05
            A na kiedy miałaś termin?
            Ja bardzo dobrze Cię rozumiem. Młoda musi wyjść ze mnie sama, bo ja chcę rodzić
            w domu, więc o żadnej indukcji nie może być mowy. cały czas to jej powtarzamsmile)
      • eyes69 Pewenie juz rodzisz, co? :) 13.06.08, 10:09
        Ja nie moglam spac od polnocy.
        Delikatne skurcze, pozniej niedelikatne, az wreszcie 2 palce
        rozwarcia i odrazu na porodowke, bo akcja porodowa rozpoczeta. big_grin
        • m0nalisa no kochana i jak tam?? 13.06.08, 17:05
          trzymam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka