tutsi1 24.03.09, 12:59 W związku z tym, że młody kończy 2 lata lada moment to szukam pomysłu na prezent urodzinowy, macie jakieś pomysły sprawdzone, coś by mu się nie znudziło po 2 minutach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
circa.about Re: prezent dla dwulatka 24.03.09, 13:59 Mój właśnie skończył dwa latka, a że uwielbia wszystko co jeździ, kupiłam mu to: www.allegro.pl/item585337007_playskool_tonka_stacja_kolejowa_nowosc.html Od wczoraj nic innego nie robi, tylko puszcza samochodziki . Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: prezent dla dwulatka 24.03.09, 15:02 Moj uwielbia samochody, motory, wozki sklepowe - wszystko co ma kola. Ja bym kupila tablice kredowa, bo samochody to prezent wrecz oczywisty dla chlopaka i pewnie nie jeden dostanie na urodziny. Moj dostal taki niby garaz FP, bawi sie nim od czasu do czasu, bo ma on scisly zwiazek z samochodami, ktore trzeba zatankowac i dac do myjni. Dostal tez kolejke Tomek z torami, ale bawi sie tylko lokomotywami i wagonami. Tory schowalam, a lokomotywe jedna nawet dokupilam. Minus jest taki, ze wszystkie lokomotywy sie pogubily bo wszedzie je zabieral i nie wiem u kogo zostawil. Sledztwo trwa. Nie mniej jednak, odkad dostal te ciufciagi, to z checia oglada bajke Tomek i Przyjaciele. Dostal tez laptopa dla dzieci nie w jego wieku, ale bardzo lubi razem z pania laptopowa literowac wyrazy. Kuchnia tez sie z checia bawi. Procz gotowania paluszkow i zelkow, mozna tez jezdzic po niej samochodami... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: prezent dla dwulatka 24.03.09, 15:13 z ikei: tablica z kreda, namiot (u mnie teraz stoi prowizoryczny z maty edu i przescieradla), tunel, kolejka ( u mnie o dziwo hitem sa tory) w zaleznosci od zainteresowan: wszelkiej masci klocki, typu lego sie chwilowo znudzily, teraz na topis sa takie z laczeniami jak wiejska chałupa farby do malowania łapami, instrumenty muzyczne (raczej niekoniecZNie te elektroniczne z milionem melodii- ktos kupil np mlodemu organy, ktore FAŁSZUJA) mozna juz jakis prosty laptop np FP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Re: prezent dla dwulatka 24.03.09, 15:35 mój syn uwielbiał (oczywiście w przerwach między samochodami, traktorami i koniami) taką tablicę, po której się pisze namagnesowanym pisakiem, i zmazuje jednym ruchem wajchy. Bawił się tym długo i napiętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: prezent dla dwulatka 26.03.09, 13:49 Acha i wszystko co ma magnesy (rowniez książeczki) Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: prezent dla dwulatka 25.03.09, 10:33 dzieki dziewczyny, mysłałam własnie o jakimś prostym laptopie ewnentulanie tablicy kredowej do mazania Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: prezent dla dwulatka 26.03.09, 13:47 mojej dwulatce najbardziej podoba sie bębenek , tablica magnetyczna za znikopisem i stempelkami-magnesami, kaiązeczka z melodyjkami, domek z ludzikami i dzwiami zamykanymi na kluczyki( kombinuje otwieranie) .Laptop podobał się 5 minut teraz leży i sie kurzy ( chyba schowam i wyjme za 2 lata). polecam tez farby akwarele i wszstko czym można rysowac i "pisac" Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: prezent dla dwulatka 26.03.09, 13:52 Acha i jeszcze wszystko z magnesami (takimi jak na lodówkę) np. ksiązeczki Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: prezent dla dwulatka 26.03.09, 14:04 najwieksza frajda byla kapiel w 50balonach Odpowiedz Link Zgłoś