bubasio Re: fotki Tymka 06.04.09, 17:02 no i czemu fotki nie weszły jak wsio dobrze zrobiłam?? Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: fotki Tymka 06.04.09, 21:37 śliczny, aż się wzruszyłam, taka kruszynka... Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Ale Kudłacz :-DD 06.04.09, 23:36 Fajny taki misiek - i imię ma piękne Jesooo, Buba, ja przegapiłam Twój poród!! Normalnie dupa wołowa jestem i tyle. A jeszcze przedwczoraj sobie myślałam o Tobie, jak Ci tym razem pójdzie. No i jak zwykle, trzask prask i po krzyku Fuksa masz, że po takim dużym chłopie rodzisz takie małe dzieci - chociaż pewnie dla Ciebie to i te niecałe 3 kg to sporo Cieszę się strasznie, życzę szybkiego wyleczenia cycków i tyłka i spokojnych nocy Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: Ale Kudłacz :-DD 07.04.09, 21:19 Słodziutki Niech wam się dobrze chowa ! I pozdrów dumnego tatę od nas Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: Ale Kudłacz :-DD 08.04.09, 21:01 Kudlatek Gratuluje szybkiego porodu I spokojnych nocy zyczymy Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Ale Kudłacz :-DD 08.04.09, 23:02 Fajna kruszynka Spokojnych nocy i bezproblemowego chowu Odpowiedz Link Zgłoś