zuzaze_78 09.07.09, 21:56 Znalazlam jedna wypowiedz na naszym forum - ainaw zachwalala, ze sprawdzilo jej sie to rozwiazanie. Jestem prawie zdecydowana na kupno. Kto ma, kto widzial? Potrzebuje opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: buggypod 09.07.09, 22:31 kupić można na allegro.. w sumie pomysł i mi się podoba i kusi mnie zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_82 Re: buggypod 10.07.09, 10:07 mialam przez tydzien, zaraz sprzedałam. Dla mnie to było bezsensu skoro moje dziecię wolało isc na nóżkach, nawet wracac ze spacerku, cięzko mi się skręcało, troszkę kiepsko podjeżdzało sie pod nasze polskie krawężniki, szłam "odepchnięta" od wózka, trzeba nauczyć się stawiać nogi pod deską Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaze_78 Re: buggypod 10.07.09, 13:07 Anula, to, o czym piszesz to buggyBOARD, taka dostawka do stania za wozkiem. A ja pytam o dopinane z boku siedzonko, ktore mozna zlozyc, kiedy dziecko idzie samo, o takie: www.buggypod.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anula_82 Re: buggypod 10.07.09, 14:16 kurcze, rzeczywiście nie pomyślałam, że to co innego, a juz też kiedyś podobne ustrojstwo oglądałam ) za szybko przeczytałam tytuł wątku... Zuzia, napisałam do Ciebie na GG ale chyba nie dostałaś wiadomości, czy Ty masz w ustawieniach zaznaczoną opcję nie przyjmowania wiadomośći od nieznajomych? tę buggypod bym kupiła, gdybym nie miała wcześniej deski, a mój M jest uprzedzony do takich eksperymentów Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaze_78 Re: buggypod 10.07.09, 18:03 Przyjmuje od nieznajomych, ale od rana mam problem z gg, gdzies mi zniknelo w kompie Jak maz wroci to mi znajdzie (mam nadzieje) i przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek.w Re: buggypod 13.07.09, 00:18 kurde - super sprawa, tylko to jest do 15kg moj dwulatek juz ma 16kg.. ( Odpowiedz Link Zgłoś
ainaw Re: buggypod 13.08.09, 20:55 Ja potwierdzam, ze jest super! Nawet ostatnio mi się przydaje, bo starsza osłabiona po chorobie. Teraz więc młodsza jeżdzi w buggy podzie, a starsza w parasolce Odpowiedz Link Zgłoś