niemodna 25.11.05, 13:50 cprzymierzam sie do ich kupna dla 6letniej chrzesniaczki ale nie wiem czy jest to fajna gra i czy zbyt szybko sie jej nie znudzi?moze ktos z was ją ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_olga Re: Karty UNO 26.11.05, 15:43 Witam, jestem posiadaczką tej gry i bardzo ją lubię zresztą dzieci z którymi w nia grałam również były zadowolone; przedział wiekowy dzieci 5-10 lat. Znam wersję norweskąa, bo tam te karty kupiłam, ale myślę, że od polskiej niewiele się różnią zasady. Kończąc polecam tę grę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kudlacik Re: Karty UNO 28.11.05, 20:18 Ja je przywiozłam z Niemiec i czasami całą rodzinką siadamy i gramy.Jest naprawde fajna) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
k_kudlacik Re: Karty UNO 02.01.06, 16:07 Byłaś w Niemczech? Siadacie całą rodzinką? Odpowiedz Link Zgłoś
jajustyna Re: Karty UNO 05.01.06, 10:06 UNO kupiłam mojemu 6-letniemu synkowi jakiś miesiąc temu,jak tylko wypatrzyłam tę gre na półkach sklepowych.Od tej pory gramy prawie codziennie.Zasady są proste,mój syn przyswoił je na tyle,że udaje mu się nawet wygrać z nami dorosłymi.Sprawia mu to wielka frajdę.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś