edyta785 08.08.06, 15:15 Jakie bajki ogladaja najchetniej chlopcy?Moj Michas dopiero zaczyna ,ale najbardziej interesuja go: sasiedzi pingu bob budowniczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakos1 Re: bajki dla chlopcow? 09.08.06, 15:33 Mój trzylatek Bolka i Lolka, weterynarza Freda, Kubusia Puchatka(coraz rzadziej), Boba, Okrąglinka Odpowiedz Link Zgłoś
zahnd Re: bajki dla chlopcow? 13.08.06, 15:19 moj dwuletni synek zaczynał od teletubisi teraz lubi żółw franklin, przygody małego misia, smocze opowieści to jego ulubiona ale nie mogę jej dostać na płycie i ogląda ją tylko w piąti na jedynce rano. lubi oglądać i czytać bajki gdzie są zwierzątka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mima Re: bajki dla chlopcow? 17.08.06, 12:47 Mój trzyletni synek wprost uwielbia bajki, w których są wszelkie pojazdy i inne środki lokomocji np. "Czerwony traktorek", "Listonosz Pat", "Noddy", "Bracia koala"oraz inne bajeczki jak: "Mali odkrywcy", "Witaj Franklin", "Smocze opowieści". Niektóre bajki mają swoje wydania książkowe np: "Bracia koala" oraz przygody Franklina - gorąco polecam, gdyż mają śliczne ilustracje i ciekawe historyjki. Mój mały słucha i ogląda je z otwartą buzią Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś