izek5 11.01.04, 17:09 Moja prawie 3 miesięczna córeczka ostatnio zaczęła się ślinić i wkładać rączki do buzi. Przy jedzeniu (karmię piersią)rączka jej wędruje non stop do oczkó, które często trze. Co to może znaczyć? Czy coś jej dolega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kummin Re: tarcie oczu 13.01.04, 07:07 U nas dokladnie to samo i tez sie zastanawiam dlaczego... Czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: tarcie oczu 13.01.04, 09:55 Jak z wilgotnoscia w mieszkaniu? Moze to jest po prostu objaw przesuszenia sluzowek? Odpowiedz Link Zgłoś
izek5 Re: tarcie oczu 13.01.04, 16:53 W mieszkaniu jest ciepło, ale wydaje mi się, że nie jest zbyt sucho. A może spróbuję częściej wietrzyć. W każdym razie dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gretka1 Re: tarcie oczu 13.01.04, 21:42 A u nas znaczyło to banalne-"jestem śpiąca" i córcia zasypiała. Teraz już nie karmię piersią ale oczka trze nadal i znaczy to to samo. Pozdrawiam, Gretka Odpowiedz Link Zgłoś
magdapol75 Re: tarcie oczu 14.01.04, 19:46 moja coreczka robi to samo,slyszalam ze przy zabkowaniu dzieci moga robic rozne rzeczy takie jak np. pocieranie policzkow ,tarcie nosa i oczu,moze dlatego ze za bardzo nie wiedza na czym ich problem polega.Magda Odpowiedz Link Zgłoś