karolina_244 27.01.05, 19:39 cZESC MA KTOŚ W DOMKU NIE POTRZEBNĄ TUBE DO PODAWANIA WŻIEWNIKA??? NAJLEPIEJ ODSTOMPIC ALBO PO NISZEJ CENIE ODKUPIE BO W SKLEPIE JEST PO 40/50 ZŁOTY (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: POTRZEBNA TUBA DO INCHALATORA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.05, 22:46 karolina_244 napisała: > cZESC MA KTOŚ W DOMKU NIE POTRZEBNĄ TUBE DO PODAWANIA WŻIEWNIKA??? NAJLEPIEJ > ODSTOMPIC ALBO PO NISZEJ CENIE ODKUPIE BO W SKLEPIE JEST PO 40/50 ZŁOTY (( Mam tube (uzywana niestety), nawet z maseczka (nowa)... Chcesz? Przesle Ci, tylko napisz na priv gdzie, i badz cierpliwa, bo wysylka z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: POTRZEBNA TUBA DO INHALATORA!!!!!!!! - ps 27.01.05, 22:51 Hmm... Wlasnie zajrzalam na Twoje strony i widze, ze dziecko jeszcze bardzo mlode... Chyba na nic ta moja tuba, bo cos mi sie zdaje, ze ona sie nadaje dopiero od trzeciego roku zycia.. Poszukam ulotki z informacja, by miec pewnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
paulina-j Re: POTRZEBNA TUBA DO INCHALATORA!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.05, 23:59 napisałam na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś